Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kaj je blo pa tok zlo grozn nepoštenga? A sm kej zamudila?
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
jaz sem navijala za Gregca,ker mi je bila všeč njegova energija in njegov način razmišljanja.glede na to,kako se je obnašal,ko je pazil otroke,bo nekoč zelo lušten očka.Emil mi ni sedel,ne vem zakaj..
...itak mi vse diši po tebi...
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
plesalčica napisal/-a:jaz sem navijala za Gregca,ker mi je bila všeč njegova energija in njegov način razmišljanja.glede na to,kako se je obnašal,ko je pazil otroke,bo nekoč zelo lušten očka.Emil mi ni sedel,ne vem zakaj..
a njegovo razmišljanje ti je všeč? hehe a ti je to tud všeč da je mislu da je frajer če bo vsak dan eni v baru razkazoval wc?
men je glih zarad tega grega tak antipatik k misli da je zdej pa neki več če je v baru in da je neki frajer pa najlepši ...
sovražim take ljudi
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
meni se je zdel prvi bar dost boljši, zato ker so bili, kar se tiče dela, veliko bolj profesionalni in resni...
v baru 2 pa jim je šlo samo za zabavo, vse lepo in prav,če bi vse skupaj izgledalo okusno....
v baru 2 pa jim je šlo samo za zabavo, vse lepo in prav,če bi vse skupaj izgledalo okusno....
-
jemina napisal/-a:Kakšen bi potem šele bar 3
upam da bo
-
se boš prjavla??
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
*tamalla* napisal/-a:plesalčica napisal/-a:jaz sem navijala za Gregca,ker mi je bila všeč njegova energija in njegov način razmišljanja.glede na to,kako se je obnašal,ko je pazil otroke,bo nekoč zelo lušten očka.Emil mi ni sedel,ne vem zakaj..
a njegovo razmišljanje ti je všeč? hehe a ti je to tud všeč da je mislu da je frajer če bo vsak dan eni v baru razkazoval wc?
men je glih zarad tega grega tak antipatik k misli da je zdej pa neki več če je v baru in da je neki frajer pa najlepši ...
sovražim take ljudi
napisala sem razmišljanje,ne njegov spolni nagon.kolikokrat je pa spolno občeval,je pa njegova stvar.razmišljanje..to mi je blo všeč...
...itak mi vse diši po tebi...
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Sj to s kom pa kolikokrat spolno obcujes, je tudi del razmisljanja. Oziroma osebnega pogleda na te stvari. Jao zenske. Men je drugac usen kdo je zmagu pa kokrat je zmagu pa zakaj je zmagu pa za ceu bar. Ker se mi zdi to taka primitivna stvar. Sam ok... to je sam moje mnenje. Pa res srcno upam, da bara 3 ne bo.
-
jemina napisal/-a:Aha, to pa zagotovo
mogoče bove celo "sodelovke"
navijam,da bo BAR 3 !!!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
LoLLypoop=)) napisal/-a:jemina napisal/-a:Aha, to pa zagotovo
mogoče bove celo "sodelovke"