Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
micamaca napisal/-a:2good4u napisal/-a:In zdej za vse fene EMILA! V četrtek 28.12.2006 v Šempetru v Le plac-u ob 21.00 bo Emil imel svojo prvo pravo žurko! Žurka bo odprtega tipa brez vstopnin in podobnega sranja! Edini pogoj je, da moraš biti polnoletna!!!! Se vidimo! Za podrobnosti se lahko obrnete na mene
dej čestitaj mu še v mojem imenu in povej, da mu privoščimo vsak tolar, ki ga je dobil ... zdej sem še tok bl prepričana da je zmagal pravi... eden redkih (če ne celo edini) k se ni delal neki finga, ampak je že od začetka povedal, da se je v Bar prijavu zaradi denarja... vsaka čast
V tej gostilni je placa za cirka 40 ljudi Mater bo guzva.
-
C_r_N_a - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
Zdej se lahk pritožujete kolk hočte zmago je bolši!In če je tolk folka glasoval za njega že neki vela!Ne vem zaka zdej govorite tolk čez emila.Igra je igra in zmago je bolši pa se lahk na trepalnce postavte!Moj favorit ni bil noben od njiju, ampak sem zmago privoščila emilu ker je veliko pretrpel, ve kaj pomeni živeti v krutem svetu medtem ko jih večina tega ne ve!In ko pišete d se je hoto zasmilit vsem sploh ni res, ljudje sami poznajo njegovo zgodbo in če se jim je na osnovi tega zasmilil ni sam kriv!Eh enim je pač všeč nekdo ki se razkazuje pred celo slovenijo, in menja dekleta in ne vem kaj še vse.To je car?Pa tolk se punce pritožujemo kaki P**** so fanti glih zarad takih stvari a zdej vam je pa najbolši?nekatere res ne veste kaj bi rade..V glavnem brezveze se je neki kregat, zmago je boljši in to si je tud zaslužo!
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Lastovica napisal/-a:micamaca napisal/-a:2good4u napisal/-a:In zdej za vse fene EMILA! V četrtek 28.12.2006 v Šempetru v Le plac-u ob 21.00 bo Emil imel svojo prvo pravo žurko! Žurka bo odprtega tipa brez vstopnin in podobnega sranja! Edini pogoj je, da moraš biti polnoletna!!!! Se vidimo! Za podrobnosti se lahko obrnete na mene
dej čestitaj mu še v mojem imenu in povej, da mu privoščimo vsak tolar, ki ga je dobil ... zdej sem še tok bl prepričana da je zmagal pravi... eden redkih (če ne celo edini) k se ni delal neki finga, ampak je že od začetka povedal, da se je v Bar prijavu zaradi denarja... vsaka čast
V tej gostilni je placa za cirka 40 ljudi Mater bo guzva.
Ne boj se...placa je ful velik! Sploh pa itak mlajši od 18 ne smejo notr tk da...je pa že danes Emil bil v Le placu in ga žural s prijatelji...
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
any_any napisal/-a:Je dal Emil ze kej pikantnih komentarjev glede poptv v kaksnem intervjuju?
Hja, mislim, da je v intervjuju za Vikend magazin reku par krepkih.. čeprav je bla zraven prestavnica pop tv. Najbolj se spomnim tega, da je rekel, da so barovci od zaslužka pop tv dobil kur*c od ovce
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
....
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
*SweetGirl* napisal/-a:Emil je bil za NY v Mb v Samsari s svojo punco Jasno in nekaj prijatelji
Si ziher? Jaz sem tud bla, pa nisem nikogar vidla. Pa nisem bla tak pijana No, saj vseeno...
A punco ma? Zadnjic sem nekje brala, da je spoznal eno v Baru, ampak se nic neve..
-
*SweetGirl* - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
če bo bar3,se js prjavm.....sm se že hotla v bar2 pa nism hotla moj job kr tok pustit (kr vprašanje kolk cajta bi bla not..... ),zdj sva se pa s šefom pogovarjala o tem in bi bil tut on za.....
sam meni RES ni tok do tega keša kukr vsi gledajo nato....men je kul kr je folk,nove uzkušnje,dogodivščine,znanja,spoznanstva,žur,kolegi,strežba,ljudje....waaaa=)) ful bi probala kr se mi preprosto zdi kul....
sam problem je v tem,mogoč nism preveč samozavestna.......
vam sporočim....=))hehe
sam meni RES ni tok do tega keša kukr vsi gledajo nato....men je kul kr je folk,nove uzkušnje,dogodivščine,znanja,spoznanstva,žur,kolegi,strežba,ljudje....waaaa=)) ful bi probala kr se mi preprosto zdi kul....
sam problem je v tem,mogoč nism preveč samozavestna.......
vam sporočim....=))hehe
-
*SweetGirl* - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Kere ma to Emil v intervjujih .... vedno isto srenje, kolk je bil on pošten, drugi pa prasci
A njgova bejba je zj una, ki se je z njo na wc-ju dol dajal ... no dobr sta začela ... pol nej pa še en reče, da ni dobr, da se takoj dol daš
A njgova bejba je zj una, ki se je z njo na wc-ju dol dajal ... no dobr sta začela ... pol nej pa še en reče, da ni dobr, da se takoj dol daš
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
A njgova bejba je zj una, ki se je z njo na wc-ju dol dajal ... no dobr sta začela ... pol nej pa še en reče, da ni dobr, da se takoj dol daš [/quote]
dobra je ta...
dobra je ta...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]