Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Najbolj smešne so mo sedaj izjave Grege in Klemna, da je tudi Emil bil za delitev nagrade, sam pol ko je bil bližje temu pa kao več ni bil za to. Grega pravi verjeten bo dal par 10.000 tolarjev- no jaz bi gregi dal eno manjše manjše simbolično darilce, vredno manj kot 10.000 sit zato ker ni fer.
Emil je skoz povdarjal da nagrade ne bo delil, predvsem tudi zato ker sam potrebuje denar, kot drugo pa da se mu ne zdi fer da gledalci glasujejo za to kdo naj zmagova in pol da bi pa oni kr talali med sabo. kaj bi pol bil cilj glasovanja. sicer bi se men zdelo fer da bi vsem barovcem, dali delež denarja, ki so jim ga z glasovanjem oni prislužili.
Emil je skoz povdarjal da nagrade ne bo delil, predvsem tudi zato ker sam potrebuje denar, kot drugo pa da se mu ne zdi fer da gledalci glasujejo za to kdo naj zmagova in pol da bi pa oni kr talali med sabo. kaj bi pol bil cilj glasovanja. sicer bi se men zdelo fer da bi vsem barovcem, dali delež denarja, ki so jim ga z glasovanjem oni prislužili.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
2good4u dj se malo kultivirej...jz sem čiz lepo povedala svoje mnenje, česar ti ne znaš
Sicer pa jz sem čiz vesela, če praviš, da sem podobna Gregiju, to ni nč slabga...kvečjemu nekej d obrega
Sicer pa jz sem čiz vesela, če praviš, da sem podobna Gregiju, to ni nč slabga...kvečjemu nekej d obrega
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
jemina napisal/-a:2good4u dj se malo kultivirej...jz sem čiz lepo povedala svoje mnenje, česar ti ne znaš
Moje izjave in moje mnenje sm čisto lepo izrazla...mislim da je dovolj očitno bilo, kaj sem hotela povedati. Če pa ne potem pa mogoče še enkrat preberi in mi povej, kje sem na grdi način izrazla svoje mnenje...Kultivirana sem pa zelo, ker sem te na prefinjen način očitno zelo užalila, ker mi sedaj pišeš takšne neumnosti....
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
ej, samo se mi je pa smilil, ko se je jokal. res je denar šel v prave roke. se mi zdi, da ga je bil ful vesel, da bo s tem rešil svoj "socialni problem", kot je sam rekel.
zdaj pa komaj čakam intervjuje, da se razgovori. me zanima kam ga bo pot odnesla. upam, da bo svojo slavo vnovčil kolikor se le da.
zdaj pa komaj čakam intervjuje, da se razgovori. me zanima kam ga bo pot odnesla. upam, da bo svojo slavo vnovčil kolikor se le da.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pebbles napisal/-a:jst sm pa čist razočarana! sm za gregata navijala, sej ni važn kako bi porabu denar, pač to je njihova stvar, ker so za ta denar tud tekmoval, sam emil mi je res že šu na jetra z njegovim "eksistencialnim" problemom, kr neki... Nja že enkrat konča fax pa bo rešu ta problem, ne pa da ga dela že ne vem kok časa, sej 95% folka v sloveniji nima svojga stanovanja pri teh letih, on bi pa kr mel al kaj...
drugač pa od kje ma on 130.000 sit stroškov na mesec??? telefona zdej ni uporablju 3 mesece, tud z hrano ne in za prevoz tud ne, zato me res zanima odmkje njemu tok stroškov.
res mi je bil bedn, če bi bli njegovi tok v bedu z denarjem, pol njegova babi pa dedi ne bi mogla iz bosne njega spremljat preko interneta, ker za to rabiš internet in pa računalnik, za kar je potreben denar, tega pa večina folka nima, ker si ne more privoščit, očoitno si pa njegovi starši pa stari straši lahko privoščijo. (če bi bli v krizi z denarjem, bi ga porabili drugače in ne za računalnik)
pa tud k je šel grega k njegovim sestram na obisk, je men zgledal da ma ženska ful zrihtano stanovanje, kar pa folk brez denarja nima tko lepo zrihtan... uni k nimajo keša, nimajo pol tko zrihtan kot je mela ona, pa če so bosanci al pa ne
tko da men je ta emil res nabiju... to je moje mnenje in zato mu nisem verjela!
res bi tebe rada vidla v njegovem položaju, da bi se sama pobrala in sama že od malega živela svoje življenje in skrbela zase (si kuhala, prala, služila, plačevala)...a potem po tvojem tud vsi tisti iz raznih oddaj (boge družine) nabijajo?
in veš kolk je razlika med netom v bosno in netom v sloveniji...ja dol je net dvakrat cenejši...sicer pa kaj ti sploh mar njihov net...mi tud komi pridemo iz mesca v mesec pa plačujem 7200 za adsl...zakaj?ker s tem prišparam pri trošenju dnarja v videoteke, telefonski pogovorih, in enostavno brez neta mi živeti ni...vse lahko gor najdem....
in tud glede stanovanja...waw gre v ikeo in da za hudo mizoico 5 kosov...mi mamo tud spedenan pa je večinoma poceni roba...lepo pa je
ful se mi zdi nesramno, da se folk vedno obeša na take ljudi, ki so res nečesa vredni, ki so res v življenju nekaj nardili....ja naj grega zmaga in potroši miljone v namen svojih sponzuraš a dej lepo prosim no...emil ga bo porabu vsaj zase, za svoje namene....
in se je ktera vprašala, da pa mogoče s sestro v stanovanju ne morejo shajat?da se kregajo?vsak si enkrat želi bit na svojem...zakaj pa ne,če imaš možnost....dejte no, mal pomislt predn se spravljate na take ljudi....
in kaj misliš, če bi naredu faks pa hopcup in ma službo?pa sej nismo v ameriki moja sestrična že deset let čaka na službo z narjeno diplomo ekonomije, pa nič ne more dobit...in sem in tja dela na podaljšane pogodbe...postavte se na realna tla....
-
jemina - Cosmopsiho
sj ni treba iz vsega tega delat enga big dila...res ne ...jz nimam nič proti ljudm, ki so prišli iz Bosne, kar sem že 1000x povedala...mi je šu pa Emil na živce, ker je s tem hotu zbujat sočutje...in to ni dobrodelna prireditev al pa Mariova pomoč, kjer zbirajo denar in hvala bogu, da ga...to je resnčnostni šov...in tle res ni treba jokcat in proset in si s tem prislužet zmage
2good4u celo kompliment si mi dala, ne pa me užalila
2good4u celo kompliment si mi dala, ne pa me užalila
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
*purple* - Cosmopsiho
zakaj pa ni treba jokcat?men če gre slabo v življenju jokcam vsepovsod in tudi tam bi...seveda da jokca nekdo ki skos životari in ki neve če bo meu drug dan sploh za kruh...
jst sicer nevem če je vse to res al pa ne, ampak če je, se jest nebi norca delala iz tega, ker se lahko vsakmu to zgodi...
jst sicer nevem če je vse to res al pa ne, ampak če je, se jest nebi norca delala iz tega, ker se lahko vsakmu to zgodi...
-
jemina - Cosmopsiho
Sj se ne delam norca...samo pravim, da za take stvari so druge ustanove, če je hotu pa tle denar dobit, pa ni treba da ga je na tek način
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
*purple* - Cosmopsiho
sej ni vse točno nate letelo... ampak vseeno....
lej jeminči fora je v tem, da bar tud ni kar tko...sej so tud delal, največ kar so pa naredl je pa to da so dal sebe na poglod vsem...
in poglej...to je resničnostni šov...glavna nagrada je bila ena...treba je blo zmagat da se jo dobi...matr jst bi vse delala da bi dobila dvanajst milinov kar tko malo za šalo malo zares...treba je taktizirat, uporabt vse sile da prideš do te nagrade..vsi so se trudili, zgleda da v napačno smer...on je pač izkoristil zadevo ki je huda...in jo je mal v ospredje potisnu...pa je dubu nagrado...vseeno ej boljše, kot iskanje pozornosti s sponzurašami po wcjih in kazanje lulčka celi sloveniji..ampak ok, vsak je mel pač svojo taktiko in svoj način...v polno zadel je samo eden...in to je bil pač emil...in to je to
lej jeminči fora je v tem, da bar tud ni kar tko...sej so tud delal, največ kar so pa naredl je pa to da so dal sebe na poglod vsem...
in poglej...to je resničnostni šov...glavna nagrada je bila ena...treba je blo zmagat da se jo dobi...matr jst bi vse delala da bi dobila dvanajst milinov kar tko malo za šalo malo zares...treba je taktizirat, uporabt vse sile da prideš do te nagrade..vsi so se trudili, zgleda da v napačno smer...on je pač izkoristil zadevo ki je huda...in jo je mal v ospredje potisnu...pa je dubu nagrado...vseeno ej boljše, kot iskanje pozornosti s sponzurašami po wcjih in kazanje lulčka celi sloveniji..ampak ok, vsak je mel pač svojo taktiko in svoj način...v polno zadel je samo eden...in to je bil pač emil...in to je to
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Meni je prav super duper najtaboljšeeeeee, da je zmagal Emil
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
*purple bitch* napisal/-a:lej jeminči fora je v tem, da bar tud ni kar tko...sej so tud delal, največ kar so pa naredl je pa to da so dal sebe na poglod vsem...
ful dobro si napisala.
dodala bi le ... da npr mene ni motilo da je grega kazal lulčka ... ampak na kak način je to vse izvedel.
Če bi že hotel biti car (kakšnega je igral) bi punce povabil v stavnovanje ... naredil pravo atmosfero (sama dva v sobi, svečke, šampanjec, jagode, šlag itd) in punci ustregel s celonočnim sexom. Takrat bi dobil vsaj z moje strani nek respekt.
Namesto tega, je igral cara po wc-ju z minutnimi scenami in 'famouznimi' izjavami: naredi, da mi pride ( patetičen fantek)
in ker veliko dam na fer igro ... so mi potem neke zarote in tunkanje nasprotnika (kateremu si prej bil kao najboljši frend) znak totalne nekarakternosti... in vseeno ga razumem: on je pač izbral najboljšo taktiko ki jo je znal.
Vendar mi je emilova taktika bila veliko boljša: ne šimfaj, ne pluvaj, ne tlači nasprotnika dol ... bodi to kar si, pa kar bo bo. (in tak način delovanja tud sama spoštujem ... in s tem potem tud osebo).
-
*purple* - Cosmopsiho
no sj jst tud nimam proti da sm vidla od gregata lulčka ampak isto način kako je izvedel ta in vse njegove ostale podvige...isto za kvazi sex med tamaro in đerijem..
glede taktike "pljuvaj po drugem, poslrbi da on pade" se je pa že lani izkazalo, da je samo minus za tistga ki to dela...lani so mel tolk za povedat čez andeja, da je folk nakonc že zanalašč glasoval zanga...in isto je blo tlele...bolj so tunkal en druzga, prej so taki izpadl...in čist prov je...delej tko, da ne boš drugih očrnjeval...
glede taktike "pljuvaj po drugem, poslrbi da on pade" se je pa že lani izkazalo, da je samo minus za tistga ki to dela...lani so mel tolk za povedat čez andeja, da je folk nakonc že zanalašč glasoval zanga...in isto je blo tlele...bolj so tunkal en druzga, prej so taki izpadl...in čist prov je...delej tko, da ne boš drugih očrnjeval...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov