Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
@ napisal/-a:Sem slišala ja...Hm, mal me preseneča s svojimi izjavami...
Najboljši so bli pa zdele, k jim je štedilnik crknu...
Joj, malo več povej...
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Eh, Gregor je pekel cordon blue in je crknu štedilnik. In pol je bil tip čist živčen, da je treba štedilnik popravt, ker se bodo drgač zrezki napili olja in bo mogu vse stran vržt in bla, bla, bla... In tko so pol skakal okol štedilnika - nekak v stilu A je to
Zdej pa vsi pridno papajo
-
buffy-ann - Kofetarica
@ napisal/-a:Eh, Gregor je pekel cordon blue in je crknu štedilnik. In pol je bil tip čist živčen, da je treba štedilnik popravt, ker se bodo drgač zrezki napili olja in bo mogu vse stran vržt in bla, bla, bla... In tko so pol skakal okol štedilnika - nekak v stilu A je to
To si verjetno mogo crkavat od smeha če si jih gledal... Si kr predstavljam Petro ko hoče bit glavna poleg pa štedilnik "popravljat"...
A je bla kera včeraj v Baru? Kako je bilo?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
-
buffy-ann - Kofetarica
@ napisal/-a:No, Petre ni... Nekaj barovcev dela, ostali pa bodo šli zdaj na delo...
Zihr nisi vedla, da ma Grega prjatlco iz Ilirske bistrice k ma 140 kg, poje samo en sendvič na dan, pa ne more shujšat
A res al kaj? Noro ej... Pa saj kul, zakaj pa ne. Kako pa to veš, a je bla v baru al kako?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
Toše R. I. P.
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
@ napisal/-a:No, Petre ni... Nekaj barovcev dela, ostali pa bodo šli zdaj na delo...
Zihr nisi vedla, da ma Grega prjatlco iz Ilirske bistrice k ma 140 kg, poje samo en sendvič na dan, pa ne more shujšat
ja jaz bi se pa kmalu ululala v hlače ko sem to prebrala..hahahahahaha
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- Freaked
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2005
Bina napisal/-a:Mislim...ko neka pubertetnica sem ....samo, Gašper mi je taki mali poredni seksi tipček, da bi ga kar popapala :knuddel: . Drugi fantje v B2 mi niso všeč. Kaj pa vam?
Jst sm že povedala da emil . Kaj pa je on prej delal?
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
Bina napisal/-a:Mislim...ko neka pubertetnica sem ....samo, Gašper mi je taki mali poredni seksi tipček, da bi ga kar popapala :knuddel: . Drugi fantje v B2 mi niso všeč. Kaj pa vam?
ni švoh toti Gašper ne
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mislm pa kva temu Gabru ni jasn?! On bi že kr prvi dan služu nevem kake miljone pa pol od njih še nikol ni za šankam delal... sicer nevem kok so zaslužil, ampak dvomim, da je blo pod 1.5 mio, ampak važn, da on lah pametuje
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
A se men sam zdi al res sploh ni blo tok folka učer na partyju? Men se je lan, u Asu zdel po tv-ju, da je ful več folka
K slišala sm, da nj bi 100 ludi blo uzuni, k je bla taka gužva. Men se ni zdel lih tko, ker se je vidl, da k so plesal, so mel kr dost placa.
K slišala sm, da nj bi 100 ludi blo uzuni, k je bla taka gužva. Men se ni zdel lih tko, ker se je vidl, da k so plesal, so mel kr dost placa.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]