Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 15. Dec. 2006 19:18

Sj zj jih pa kaj pretresljivega ne more več čakat :lach: ...kaj poneumlja folk grega?... aEmil je pa takoj reku, da se je šu z uno spraznt...dont fink so :roll:

Tle smo itak zj na dveh bregovih, eni za Emila, drugi smo za Grega...in to je čiz prov...sam jz vem, da bosta odločili 2 gubi na čelu in mu prinesli zmago :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 15. Dec. 2006 19:22

jemina=glavna gregatova fenica :rofl:

em, v tisti črni kuverti pa piše, da bo še enrkat ves bar od začetka :rofl: kua bi se smejala, če bi blo kej na to foro... al pa bi zavijala z očmi :roll:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 15. Dec. 2006 19:43

^^dj da živčnega fašem al kaj :lach: ...zih bo pisal da od unga denarja vsak dobi 10jurjev :lach: ...in če Emil zmaga se bo pol požru, ker bo mev 100 jurjev mn...požrešnež...lakom lačen na keš :motz:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 15. Dec. 2006 19:51

lakom lačen, lakom šeeeee jedu :rofl:
ah, jemina, ne se razburjat no, to škoduje lepoti :D
ma zihr bo spet ena bedna fora v tisti črni kuverti... kao črna kuverta pomen neki slabga, bo pa vrjetn neki dobrga za une :roll:
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 15. Dec. 2006 19:57

Emil..kaj naj rečem, ful se mi je zasral s tistim nekim posojanjem denarja (ker je totalno zgledlo ko da res plačuje folku da glasuje zanj) in valda da mu je važno da zmaga. da bo lahko poplačal dolg?!
Grega... Hiperaktvin :D zanimv no... faca
Klemen...NOOOOOOORO dober :oops:
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 15. Dec. 2006 20:19

Edinstvena napisal/-a:Emil..kaj naj rečem, ful se mi je zasral s tistim nekim posojanjem denarja (ker je totalno zgledlo ko da res plačuje folku da glasuje zanj) in valda da mu je važno da zmaga. da bo lahko poplačal dolg?!
Grega... Hiperaktvin :D zanimv no... faca
Klemen...NOOOOOOORO dober :oops:

Plačati je moral hosting za njegovo spletno stran, kar se mi zdi, da znaša manj kot 12 mio.
Dejte no, a res verjamete vsem zgodbicam, ki jih pop tv zmontira?
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 15. Dec. 2006 21:14

tiasha napisal/-a:Jst sm še vedno za Emila ... čeprou ne gledam Bara že uf ne vem kok časa, k mi je totalno bedn, sam Emil mi je pač tak preprost fant, se mi ne zdi neki naduvan in bi mu prvoščla zmago.
Ne pa ta Gregor dej sam gobec ga je ... mi že prej ni biu ušeč zarad unih njegovih wcjevskih podvigov, zdej mi je pa še bolj ogaben ... naduvanc mali ... k ena napihnjena opica je ... :D Sori vsem njegovim oboževalkam, sam tako je sam moje mnenje ... :D

Čist do besede se podpišem :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 15. Dec. 2006 21:50

Ma jst sem se danes odločla za Gregorja. Ni posebnega rezloga, sem že prej vmes navijala za njega, tko da zdej ponovno. Ampak dvomim da bo zmagu. Isto koker lani, ko je zmagu un lolek. Očitno pali, da se nardiš mal bogi.
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a thebest » 15. Dec. 2006 23:21

tiasha napisal/-a:sam Emil mi je pač tak preprost fant, se mi ne zdi neki naduvan in bi mu prvoščla zmago.
Ne pa ta Gregor dej sam gobec ga je ...

meni se pa Emil ne zdi preprost...mislim v tem smislu, da se mi zdi da se full grebe za to nagrado(takrat se mi je totalno zasral ko so se nekaj kregali kdo bo direkt v finalu...in so že enX zbrali pa je hoto Emil, da bi ponovili...al nekaj takega)...sicer pa jas tud ne spremlam bara ravno pogosto...
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 16. Dec. 2006 11:26

ma dej, ne nabijejte, da emil taktizira. če bi taktiziru bi ostal tak, kot je bil ves čas bara, se pravi bi bil tih in tut omenu neb ponovnega glasovanja za pluse in minuse. sej je vedu, da ma najvišjo podporo in ne vem, zakaj bi si jo šel na ta način zbijat... če bi biu tih, bi avtomatsko premagal gregata s 40 000 glasovi več.
tok o taktiziranju.

grega je ful dober dečko po srcu, sam ni fer, da je zdej začel blatit emila. če mu kej ni blo všeč bi mu lah že prej u faco povedu. torej - KDO ZDEJ TAKTIZIRA?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 16. Dec. 2006 11:36

Jst pravim, da kr oba.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 16. Dec. 2006 11:57

sem ZA Emila!!! Grega mi je ful anti... aja, baje so bili njegovi kolegi na obisku ta teden. no, poglejte ga! sam je bil ful glasen, ko so jernejevi kolegi pili in s tem povečali inkaso črni skupini. sedaj, ko pa se gre za njega, pa je vse ok. mislim, fant je za en k. ne prenese poraza. upam, da danes zgubi proti džemoju
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 16. Dec. 2006 12:34

džemo ali anakonda? za koga boste glasovale?
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 16. Dec. 2006 12:37

Bar gledam samo ob sobotah, vmes pa preberem kaj se dogaja, tako da lahko da bom čisto kiksnila mimo.

Meni je pravzaprav popolnoma vseeno kdo zmaga, oba imata svoje slabosti. Ne razumem edino deklet tu, ki vroče zagovarjajo enega od njih in so očitno slepe na slabosti drugega. :oops:
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 16. Dec. 2006 12:37

Jaz za Emila, grem v Bachusa, ker sem dobil karte- tako da mislim da je tudi ta karta, ki je po moje tudi glasovnica za zmagovalca. Je še kdo dobil karte in so ful majhne in piše gor Bar prvi .

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov