Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Sj zj jih pa kaj pretresljivega ne more več čakat ...kaj poneumlja folk grega?... aEmil je pa takoj reku, da se je šu z uno spraznt...dont fink so
Tle smo itak zj na dveh bregovih, eni za Emila, drugi smo za Grega...in to je čiz prov...sam jz vem, da bosta odločili 2 gubi na čelu in mu prinesli zmago
Tle smo itak zj na dveh bregovih, eni za Emila, drugi smo za Grega...in to je čiz prov...sam jz vem, da bosta odločili 2 gubi na čelu in mu prinesli zmago
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
^^dj da živčnega fašem al kaj ...zih bo pisal da od unga denarja vsak dobi 10jurjev ...in če Emil zmaga se bo pol požru, ker bo mev 100 jurjev mn...požrešnež...lakom lačen na keš
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Emil..kaj naj rečem, ful se mi je zasral s tistim nekim posojanjem denarja (ker je totalno zgledlo ko da res plačuje folku da glasuje zanj) in valda da mu je važno da zmaga. da bo lahko poplačal dolg?!
Grega... Hiperaktvin zanimv no... faca
Klemen...NOOOOOOORO dober
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Edinstvena napisal/-a:Emil..kaj naj rečem, ful se mi je zasral s tistim nekim posojanjem denarja (ker je totalno zgledlo ko da res plačuje folku da glasuje zanj) in valda da mu je važno da zmaga. da bo lahko poplačal dolg?!
Plačati je moral hosting za njegovo spletno stran, kar se mi zdi, da znaša manj kot 12 mio.
Dejte no, a res verjamete vsem zgodbicam, ki jih pop tv zmontira?
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
tiasha napisal/-a:Jst sm še vedno za Emila ... čeprou ne gledam Bara že uf ne vem kok časa, k mi je totalno bedn, sam Emil mi je pač tak preprost fant, se mi ne zdi neki naduvan in bi mu prvoščla zmago.
Ne pa ta Gregor dej sam gobec ga je ... mi že prej ni biu ušeč zarad unih njegovih wcjevskih podvigov, zdej mi je pa še bolj ogaben ... naduvanc mali ... k ena napihnjena opica je ... Sori vsem njegovim oboževalkam, sam tako je sam moje mnenje ...
Čist do besede se podpišem
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- thebest
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
tiasha napisal/-a:sam Emil mi je pač tak preprost fant, se mi ne zdi neki naduvan in bi mu prvoščla zmago.
Ne pa ta Gregor dej sam gobec ga je ...
meni se pa Emil ne zdi preprost...mislim v tem smislu, da se mi zdi da se full grebe za to nagrado(takrat se mi je totalno zasral ko so se nekaj kregali kdo bo direkt v finalu...in so že enX zbrali pa je hoto Emil, da bi ponovili...al nekaj takega)...sicer pa jas tud ne spremlam bara ravno pogosto...
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ma dej, ne nabijejte, da emil taktizira. če bi taktiziru bi ostal tak, kot je bil ves čas bara, se pravi bi bil tih in tut omenu neb ponovnega glasovanja za pluse in minuse. sej je vedu, da ma najvišjo podporo in ne vem, zakaj bi si jo šel na ta način zbijat... če bi biu tih, bi avtomatsko premagal gregata s 40 000 glasovi več.
tok o taktiziranju.
grega je ful dober dečko po srcu, sam ni fer, da je zdej začel blatit emila. če mu kej ni blo všeč bi mu lah že prej u faco povedu. torej - KDO ZDEJ TAKTIZIRA?
tok o taktiziranju.
grega je ful dober dečko po srcu, sam ni fer, da je zdej začel blatit emila. če mu kej ni blo všeč bi mu lah že prej u faco povedu. torej - KDO ZDEJ TAKTIZIRA?
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
sem ZA Emila!!! Grega mi je ful anti... aja, baje so bili njegovi kolegi na obisku ta teden. no, poglejte ga! sam je bil ful glasen, ko so jernejevi kolegi pili in s tem povečali inkaso črni skupini. sedaj, ko pa se gre za njega, pa je vse ok. mislim, fant je za en k. ne prenese poraza. upam, da danes zgubi proti džemoju
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
džemo ali anakonda? za koga boste glasovale?
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bar gledam samo ob sobotah, vmes pa preberem kaj se dogaja, tako da lahko da bom čisto kiksnila mimo.
Meni je pravzaprav popolnoma vseeno kdo zmaga, oba imata svoje slabosti. Ne razumem edino deklet tu, ki vroče zagovarjajo enega od njih in so očitno slepe na slabosti drugega.
Meni je pravzaprav popolnoma vseeno kdo zmaga, oba imata svoje slabosti. Ne razumem edino deklet tu, ki vroče zagovarjajo enega od njih in so očitno slepe na slabosti drugega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov