Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 29. Sep. 2006 1:13

no se mi je zdel, da sem nekaj preslišala
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 29. Sep. 2006 6:48

renatka_ napisal/-a:Fajn se mi zdi, da je fant Petri tist napisu. Kuzla usrana kok me to razjezi :evil:

Drugač pa.. Nabito je ful, pa men nekak bedno deluje. Mene ne vleče, da bi šla u živo tja sploh :)

Kaj ji je pa napisu? Eni nimamo kartice :oops:

Drgac pa mene tud ne vlece...sploh ker bo non-stop guzva. Jaz sm sla lansko leto samo enkrat in sm se prov posteno nasmejala..najprej temu da je cakal zuni ene 100 ljudi..potem pa se temu kako so se napol nage mladoletnice notr nastavlale kameri. :lol:
Uporabniški avatar
mala@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mala@ » 29. Sep. 2006 6:59

*QueenBitch* napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:Fajn se mi zdi, da je fant Petri tist napisu. Kuzla usrana kok me to razjezi :evil:

Drugač pa.. Nabito je ful, pa men nekak bedno deluje. Mene ne vleče, da bi šla u živo tja sploh :)

Kaj ji je pa napisu? Eni nimamo kartice :oops:

Drgac pa mene tud ne vlece...sploh ker bo non-stop guzva. Jaz sm sla lansko leto samo enkrat in sm se prov posteno nasmejala..najprej temu da je cakal zuni ene 100 ljudi..potem pa se temu kako so se napol nage mladoletnice notr nastavlale kameri. :lol:

Tole:
28.9.2006 12:44 - BAR41038
glej petra prosim te da pustite debato o men ker sem ti reku da se ne želim izpostavljati,raje imam umirjeno življenje.itak ko prideš ven se morva resno pogovort,ker zgleda da si pozabila kaj vse sem storil zate.....mal se zresn!!!!!pa tok da ti povem da me danes ne bo na otvoritvi,ker sem preveč razočaran.

TO JE NA BLOG NAPISAL PETRIN FANT!
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 29. Sep. 2006 7:48

*_nincy_* napisal/-a:28.9.2006 12:44 - BAR41038
glej petra prosim te da pustite debato o men ker sem ti reku da se ne želim izpostavljati,raje imam umirjeno življenje.itak ko prideš ven se morva resno pogovort,ker zgleda da si pozabila kaj vse sem storil zate.....mal se zresn!!!!!pa tok da ti povem da me danes ne bo na otvoritvi,ker sem preveč razočaran.

TO JE NA BLOG NAPISAL PETRIN FANT!

Ja sej na njegovem mestu bi nardila isto :roll: Sicer ne mormo vedet kaj sta imela oz. kaj imata, ampak Petra se vseeno obnaša kot največja trapa na svetu... :roll:
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a miška17 » 29. Sep. 2006 10:03

Zmagal bo EMIL, ženske vse odpadejo, še posebej Maja in Petra, ki so bolj antipatične, kot pa simpatične. Vsaj za moj okus. Mi je pa Tamara kljub odvečnim kilogramom bolj luštna.
Uporabniški avatar
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2004
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a nefertit » 29. Sep. 2006 10:35

Špeli za soboto dobr kaže. Ima dobro podporo danes- 30%. Drugi imajo velik manj. Bomo vidl jutr.
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 29. Sep. 2006 10:44

choco.cat napisal/-a:
_Petra_ napisal/-a:Mene pa zanima kaj ta folk ne hodi v solo, glede na to da je povprecna starost 20 let in pri teh letih se folk obicajo v solo hodi...

Tota Tamara pa je tak odpicena, kake finte ma bedne... Ko hoce s tem se zasmilit vsem, da ji ne bi dali minusa... Kmetica :lol:
Kolk sm js slišala, je ta Tamara padla 3. letnik gimnaziije, torej ma 2. letnika narjena. Zdaj pa nevem če so to pravilne informacije :nixweiss:

tako je.. 2x je padla že.. ona bi mogla bit moja sošolka zdaj.. torej 4 letnik ;) (pa hvalabogu ni) :D

petro pa bi najrajš v glavno brcnila če bi jo vidla.. gnoj od ženske.. pfuj ! :box:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 29. Sep. 2006 11:28

Emil je men v živo full simpa pa luškan. Na tvju ga pa še nism vidla kr bara sploh ne gledam in tud ne bom
Uporabniški avatar
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a Bina » 29. Sep. 2006 14:06

Mene Bar sicer ni not potegnil, samo vseeno tu in tam gledam in moram rect, da je butasto, da ze tak hitro nekdo ven leti. Ta Špela pa je neki taki tip, kot je bla v Bar 1 tista, ki je prva ven letela. Tiha, umirjena in z nekimi načeli, ki se jih drži. Seveda bodo zdaj Petra in one kure v ospredju, ampak se bo kar hitro skristaliziralo in jim bo gofle zavezalo. :stumm:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 29. Sep. 2006 14:14

Ma sam so res kr neki....sam še vsen kdaj iz firbca gledam :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 29. Sep. 2006 14:17

Em...a kera ve, če se da taprvo oddajo kje na netu pogledat?
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 29. Sep. 2006 14:25

Bina napisal/-a:Mene Bar sicer ni not potegnil, samo vseeno tu in tam gledam in moram rect, da je butasto, da ze tak hitro nekdo ven leti. Ta Špela pa je neki taki tip, kot je bla v Bar 1 tista, ki je prva ven letela. Tiha, umirjena in z nekimi načeli, ki se jih drži. Seveda bodo zdaj Petra in one kure v ospredju, ampak se bo kar hitro skristaliziralo in jim bo gofle zavezalo. :stumm:

Sam res, lani je prva ven šla Tina, ki je bla še najbolj umirjena, z nekimi svojimi prepričanji itd. Tiste plehke kure se pa pol šlepajo dalje.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 29. Sep. 2006 14:33

Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 29. Sep. 2006 16:14

Dons slučajo ujel pogovor Tine in Špele. Špeli se šola včasih sploh ni zdela pomembna in se ji še zmeraj ne zdi.Ona svojih otrok sploh ne bi dala v šolo, zato si želi met tok denarja da bi bila z njimi doma. Naprej pol nisem poslušal. Sam tu je pa čist falila vsaj kar se mene tiče.
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 29. Sep. 2006 16:18

Sem slišala ja...Hm, mal me preseneča s svojimi izjavami... :?
Najboljši so bli pa zdele, k jim je štedilnik crknu... :lol:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov