Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
renatka_ napisal/-a:Fajn se mi zdi, da je fant Petri tist napisu. Kuzla usrana kok me to razjezi
Drugač pa.. Nabito je ful, pa men nekak bedno deluje. Mene ne vleče, da bi šla u živo tja sploh
Kaj ji je pa napisu? Eni nimamo kartice
Drgac pa mene tud ne vlece...sploh ker bo non-stop guzva. Jaz sm sla lansko leto samo enkrat in sm se prov posteno nasmejala..najprej temu da je cakal zuni ene 100 ljudi..potem pa se temu kako so se napol nage mladoletnice notr nastavlale kameri.
-
mala@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
*QueenBitch* napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Fajn se mi zdi, da je fant Petri tist napisu. Kuzla usrana kok me to razjezi
Drugač pa.. Nabito je ful, pa men nekak bedno deluje. Mene ne vleče, da bi šla u živo tja sploh
Kaj ji je pa napisu? Eni nimamo kartice
Drgac pa mene tud ne vlece...sploh ker bo non-stop guzva. Jaz sm sla lansko leto samo enkrat in sm se prov posteno nasmejala..najprej temu da je cakal zuni ene 100 ljudi..potem pa se temu kako so se napol nage mladoletnice notr nastavlale kameri.
Tole:
28.9.2006 12:44 - BAR41038
glej petra prosim te da pustite debato o men ker sem ti reku da se ne želim izpostavljati,raje imam umirjeno življenje.itak ko prideš ven se morva resno pogovort,ker zgleda da si pozabila kaj vse sem storil zate.....mal se zresn!!!!!pa tok da ti povem da me danes ne bo na otvoritvi,ker sem preveč razočaran.
TO JE NA BLOG NAPISAL PETRIN FANT!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
*_nincy_* napisal/-a:28.9.2006 12:44 - BAR41038
glej petra prosim te da pustite debato o men ker sem ti reku da se ne želim izpostavljati,raje imam umirjeno življenje.itak ko prideš ven se morva resno pogovort,ker zgleda da si pozabila kaj vse sem storil zate.....mal se zresn!!!!!pa tok da ti povem da me danes ne bo na otvoritvi,ker sem preveč razočaran.
TO JE NA BLOG NAPISAL PETRIN FANT!
Ja sej na njegovem mestu bi nardila isto Sicer ne mormo vedet kaj sta imela oz. kaj imata, ampak Petra se vseeno obnaša kot največja trapa na svetu...
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
choco.cat napisal/-a:Kolk sm js slišala, je ta Tamara padla 3. letnik gimnaziije, torej ma 2. letnika narjena. Zdaj pa nevem če so to pravilne informacije_Petra_ napisal/-a:Mene pa zanima kaj ta folk ne hodi v solo, glede na to da je povprecna starost 20 let in pri teh letih se folk obicajo v solo hodi...
Tota Tamara pa je tak odpicena, kake finte ma bedne... Ko hoce s tem se zasmilit vsem, da ji ne bi dali minusa... Kmetica
tako je.. 2x je padla že.. ona bi mogla bit moja sošolka zdaj.. torej 4 letnik (pa hvalabogu ni)
petro pa bi najrajš v glavno brcnila če bi jo vidla.. gnoj od ženske.. pfuj ! :box:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Mene Bar sicer ni not potegnil, samo vseeno tu in tam gledam in moram rect, da je butasto, da ze tak hitro nekdo ven leti. Ta Špela pa je neki taki tip, kot je bla v Bar 1 tista, ki je prva ven letela. Tiha, umirjena in z nekimi načeli, ki se jih drži. Seveda bodo zdaj Petra in one kure v ospredju, ampak se bo kar hitro skristaliziralo in jim bo gofle zavezalo.
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Bina napisal/-a:Mene Bar sicer ni not potegnil, samo vseeno tu in tam gledam in moram rect, da je butasto, da ze tak hitro nekdo ven leti. Ta Špela pa je neki taki tip, kot je bla v Bar 1 tista, ki je prva ven letela. Tiha, umirjena in z nekimi načeli, ki se jih drži. Seveda bodo zdaj Petra in one kure v ospredju, ampak se bo kar hitro skristaliziralo in jim bo gofle zavezalo.
Sam res, lani je prva ven šla Tina, ki je bla še najbolj umirjena, z nekimi svojimi prepričanji itd. Tiste plehke kure se pa pol šlepajo dalje.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Dons slučajo ujel pogovor Tine in Špele. Špeli se šola včasih sploh ni zdela pomembna in se ji še zmeraj ne zdi.Ona svojih otrok sploh ne bi dala v šolo, zato si želi met tok denarja da bi bila z njimi doma. Naprej pol nisem poslušal. Sam tu je pa čist falila vsaj kar se mene tiče.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov