Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Žiga ja haha, smeh!
Aha zdj razumem kako je blo. Jah zdele jima je mal gusto, če si biu prej skoz na fair playu, je zdj ko imaš 50% možnosti da zmagaš postalo to vse drugače. Vseen najbrž vn začne butat en mali egoistek k bi vse pobral.
Aha zdj razumem kako je blo. Jah zdele jima je mal gusto, če si biu prej skoz na fair playu, je zdj ko imaš 50% možnosti da zmagaš postalo to vse drugače. Vseen najbrž vn začne butat en mali egoistek k bi vse pobral.
-
pikka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2006
- Kraj: Slovenija
zakaj pa mislš da so noter, kot za 12 mio ... vsi so zarad keša, ne glede na to, kaj je kdo reku prej.
zdj pa al to lh priznaš, al pa ne priznaš. notr so (ok, zdj sta) pa sam zarad keša.
se mi zdi da je že ena napisala - tud mene ne bi mogl spravt v tako stvar z drugim razlogom, kot zarad denarja.
(:
zdj pa al to lh priznaš, al pa ne priznaš. notr so (ok, zdj sta) pa sam zarad keša.
se mi zdi da je že ena napisala - tud mene ne bi mogl spravt v tako stvar z drugim razlogom, kot zarad denarja.
(:
-
Mah ne jst pa mislm da ni čist tko. Najprej so vsi rekl o Bar ja ok sj je nagrada itak ful dobra, sam pomoje noben ni pršu tja čist z unim ja 100% bom zmagu. Najprej jim je šlo najbrž res da vidjo kako je, da se preizkusjo itd. Zdj te pa k so bli proti koncu, se jim pa valda gre za danar, sj so vedno bližje ne. To se mi zdi čist logično.
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Angel girl napisal/-a:Kaj naj bi bil Emil gay?
Upam da gresta tud onadva na poligraf tko k lani Mišo in duhovnik Lavrič, to bi blo prov smeh.
Ja ta tedn se bosta onadva prešinfala do konca. Pa kaj je blo včeri k je Emil kr ene transparente neki delu, Gregatu se je pa zdel to ful neumn pa neki.
emil se je hotel v soboto po zmagi nekako zahvaliti vsem tistim, ki so glasovali za njega in ker so jima bloge ukinli, se je spomnil, da bi v stanovanju naredil en tak transparent, kjer bi gor pisalo hvala, gregor je pa kr z očmi zraven zavijal-ker bebec
meni je tut ekstra neumno, da sta bla prej kao full neka best frenda, kar je grega skos povdarjal-valda, da se je slinil zraven, ko je emil tolkrat zbiral drugega za vroči stol, zdej ga pa kr neki šimfa....prov hinavc mi je!!!
itak je pa vsak tak kakor ga kamera prikaže in moje skromno mnenje je, da je mel emil preveliko priljubljenost, ki so jo moral nekako zmanjšat, zato da bo zadnji teden bolj zanimiv. to so pa naredili lahko samo tako, da so ga nekako probali očrnit.
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Tole je res zanimivo kako se odnosi spreminjajo kr tko z dneva v dan
Men osebno se zdi lepo, da se je Emil želel zahvalit vsem. Grega se pa kej bolšga ni mogu spomnit kokr da je neki pizdil kao da je to bedno. Whatever.
Sem pa skor čist prepričana v Emilovo zmago.
Men osebno se zdi lepo, da se je Emil želel zahvalit vsem. Grega se pa kej bolšga ni mogu spomnit kokr da je neki pizdil kao da je to bedno. Whatever.
Sem pa skor čist prepričana v Emilovo zmago.
-
BuCHa - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
ma tega gregata je cist srat prjel k je vidu da bo Emil na stolu zravn njega u finalu in zdj neki buce prodaja o emilu in izpade se bol neumn kokr emil k se je zdej KR NEKI zasrov usem z unim kockanjem al krkol je ze blo. ja dobro jutro da se mu gre za zmago. jebenti ce si prsu do finala, ti bo cist useen za unih 12 mio k jih dobi? dej prosm. pa klemn k je prjavu, enim se gre za dnar, enim pa za bar? HAHAHA! ampak kot prav klemen, sj ce se mu gre za dnar ni to nc narobe. ja kwa pol hocs povedat?? sam bed mu je k je su vn, k je mislu da bo premagu emila kokr je sam reku --> HAHAHA! jaoo
EMIL POWER!
pa ne se prevec sekirat, sj je sam bar
EMIL POWER!
pa ne se prevec sekirat, sj je sam bar
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Razn če ti ni razlog slikat se za FHM al pa Playboy, je edini logičen razlog da se prijaviš v tak show kjer še srat ne morš umiru je denar. In ja, slej ko prej se bi pri vsakmu, ki pride tolk deleč pokazala tekmovalnost, živčnost, kreg, šinfanje, ipd.
Čeprav osebno se mi Emil zadnjih 14 dni zdi tak prikrit...skos neki muti in bluzi. Sej ne da bi bil Grega biser...sam vseen se mi zdi, da bi Emil prej prodal zadnjo dlako na jajcih kot Grega...
...sicer pa čez en tedn bo konc...jeeeeej
Čeprav osebno se mi Emil zadnjih 14 dni zdi tak prikrit...skos neki muti in bluzi. Sej ne da bi bil Grega biser...sam vseen se mi zdi, da bi Emil prej prodal zadnjo dlako na jajcih kot Grega...
...sicer pa čez en tedn bo konc...jeeeeej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Zanima pa če ali bomo danes iz izsekov iz prejšnje oddaje zopet videli Emilovo spremembo mnenja o kockanju. Saj smo do sedaj to videli že v četrtek, petek, pol na veliko v sobotni oddaji in pol spet v ponedeljek. Načrtno da očrnijo Emila- Grega pa tud ni nek biser- sej večina ni bla. Sem pa ful vesel da je odletel Klemen- ker res ni bil več gledljiv.
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Pa dajte, pa kaki transparenti! Meni je blo to tak tumasto , da se hoče zahvaliti preko nekih cetlov. Bullshit! Emil mi gre vedno bolj na živce, pa mi je prej bil full fajn. Od zadnjič, ko je iskal vse možne poti, da bi razveljavil igro s kockanjem in po tistem pogovoru s čudnim kolegom pa ga imam dovolj! Res bi bla vesela, da bi zmagal Grega.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Ceprav se je meni Emil takrat, ko je hotel razveljaviti kockanje, zasral, se mi je zdaj Grega dosti bolj! Ja, ziher bi on bil tak tiho, ce ze tak dolgo opaza "kaksen je" Emil... Zdaj ko je vido, da je z njim v finalu in se zaveda da ma dosti manj moznosti, kot bi je mel proti Klemnu pa s takimi otrocjimi idejami gnjavi.. Kr naenkrat ma tolko slabega za povedat... Kretencic
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov