Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
dean444 napisal/-a:Tip jim da barvo in naj pofarbajo bar - kaj če bi javil prej ko je že videl kaj delajo - ta Gabr je zlo rad pameten.
Ja, ej kaj pa je blo s to barvo, neki sem vidla, sam ne vem za kaj se gre.
This too shall pass.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ma so neke race pa drevje narisal po steni pa je gaber rekel da morajo dati to takoj stran.
Špela mi je vedno bolj všeč. Sploh njen način razmišljanja. Jaz tudi ne pijem- no če gremo vn spijem kako pijačo ampak daleč od tega da bi se nalival, sploh pa da bi bil zaradi tega bolj po godu komu- in glede tega povsem podpiram Špelo.
Se mi zdi da mi po načinu razmišljanja še najbolje paše od vseh ki so tam notri. Pač vsak ima svoj način zabave in na žalost je za večino to da se ga nalivajo do onemoglosti, v čem jaz ne vidim nekega smisla.
Pač tistim, katerim paše naj to počno- jaz se znam zabavat tud brez alkohola. Se mi bolj smilijo tisti ki rabijo alkohol da se lahko zabavajo.
Sicer pa vidim da je Špeli ful narasla popularnost- po današnjih izjavah se mi zdi da ji bo pa še bolj. Ker folku pove kako in kaj in se ne zapre v sobo kot se je Andrej- pa kljub temu zmagal.
Špela mi je vedno bolj všeč. Sploh njen način razmišljanja. Jaz tudi ne pijem- no če gremo vn spijem kako pijačo ampak daleč od tega da bi se nalival, sploh pa da bi bil zaradi tega bolj po godu komu- in glede tega povsem podpiram Špelo.
Se mi zdi da mi po načinu razmišljanja še najbolje paše od vseh ki so tam notri. Pač vsak ima svoj način zabave in na žalost je za večino to da se ga nalivajo do onemoglosti, v čem jaz ne vidim nekega smisla.
Pač tistim, katerim paše naj to počno- jaz se znam zabavat tud brez alkohola. Se mi bolj smilijo tisti ki rabijo alkohol da se lahko zabavajo.
Sicer pa vidim da je Špeli ful narasla popularnost- po današnjih izjavah se mi zdi da ji bo pa še bolj. Ker folku pove kako in kaj in se ne zapre v sobo kot se je Andrej- pa kljub temu zmagal.
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Spremlja katera dogajanje prek interneta? Je že kaj več ljudi? Res me FUL zanima kako jim bo uspela ta otvoritev, glede na to kak se obnašajo že celi teden me nebi presenetlo če bi kateri od njih pogledo mal pregloboko u kozarec in naredo kakšno sceno-kaj pa mama od vojaka? Je že šla u ''akcijo''?
Angels fall first...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
se mi zdi, da ima Špela ful velik podpore in, tako da v soboto ne bo letela ven. Upam pa da bo na drugem vročem stolčku, kajpajstvemkdo, zaenkrat so mi bolj ali manj vsi simpatični, eni bolj eni manj.
PS.: A ni Petra enkrat izjavla, da sta šla s tipom že en teden prej narazen (al sm jst narobe razumela)
PS.: A ni Petra enkrat izjavla, da sta šla s tipom že en teden prej narazen (al sm jst narobe razumela)
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov