Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma_nekdo » 07. Dec. 2006 14:14

ja po moje tudi-jo je vidu,je reku eh,pa valda ni ta in se obrnu stran :D
on je sigurno pričakoval neko hudo bjondo s štikli(btw,kje je imela špičake?) :?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 07. Dec. 2006 14:16

Včeri v Globalu - na vipu Jernej in njegovi pomembni prijatelji. Vse ok in prav, ampak-model se je dejansko zgonu z enimi 5 babami tm, kar je za njega prov super. Hvalabogu da mu rata. Tist je mal tup tup so tiste neumen blondinke tm k so se mal manj k metale po njemu, kr podajale so si ga al is je on njih...skratka glih za skup so :freak:
Sicer so bli pa prisotni še Trakuljar, Maja, Bojana, Gašper, tud lanskega Ažbeta smo lahko opazl. Aja pa seveda, kdo drug k miss AneTTa :rofl:
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 07. Dec. 2006 14:19

Angel girl napisal/-a:Včeri v Globalu - na vipu Jernej in njegovi pomembni prijatelji. Vse ok in prav, ampak-model se je dejansko zgonu z enimi 5 babami tm, kar je za njega prov super. Hvalabogu da mu rata. Tist je mal tup tup so tiste neumen blondinke tm k so se mal manj k metale po njemu, kr podajale so si ga al is je on njih...skratka glih za skup so :freak:
Sicer so bli pa prisotni še Trakuljar, Maja, Bojana, Gašper, tud lanskega Ažbeta smo lahko opazl. Aja pa seveda, kdo drug k miss AneTTa :rofl:

ka pa Maja pa Gašper... se je kej dogajal? :)
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 07. Dec. 2006 14:25

Ne da bi jst kej opazla, je pa lušna deklca u resnic. Bojana je pa ful mejhna, sm si predstavljala da je višja.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 07. Dec. 2006 16:15

Sem prebrala v eni novici, ko so kao morali komentirat te vroce stole, in je reko Grega, da bi raje bil s Klemnom v finalu, ker se z njim bolj steka. Men se je zdelo vedno, da se bolj z Emilom... Mogoce zato ker ima vec moznosti proti Klemnu? Se pa "bojim", da bi se ta kekec Klemen premagal ki Emila. Hope not! :D
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 07. Dec. 2006 16:22

To sem tud jst prebrala in nism vedla, da se s Klemnom bolj šteka. Sicer to sploh nima veze, važno je da na koncu Emil zmaga in je car :grinsevil:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 07. Dec. 2006 16:26

Angel girl napisal/-a:Sicer so bli pa prisotni še Trakuljar, Maja, Bojana, Gašper, tud lanskega Ažbeta smo lahko opazl. Aja pa seveda, kdo drug k miss AneTTa :rofl:

A oni so zdej kr non stop v globalu?!

A mi lah en razloži kaj je blo z obstoječo temo bar 2?

Drgač bi mi blo pa ljubše, da bi bla Klemen pa Emil v finalu pa, da pol Emil zmaga :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 07. Dec. 2006 16:28

Ja baje da so kr dost gor ja, pa dj morjo toučt po železu dokler je še vroč ne :lol:
Mislim da so uno temo zbrisal oz odstranil, ker so mene zbrisal s foruma in posledično še vse moje poste in je šlo stran za 20 strani tiste teme in je šlo vse v moški spolni organ.
Men je pa prov vseen s kom je Emil v finalu, samo da zmaga!
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 07. Dec. 2006 21:21

sam upam da res ta klemn izpade, k sploh ne morm več gledat bara k mi gre on na živce, pa ta gregor tud že najeda.
sam še emil normaln, upam da bo res zmagu :)
opium
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 07. Dec. 2006 22:14

evo zdle gledam bar in prvic mi je emil total bebc.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 07. Dec. 2006 22:34

Men je blo tud mal tako tako, ko se je bunu, da bi ponovili glasovanje! Js privoščim Klemnu in Emilu...

Danes je bil Grega tolk hecn, k je miljavžnkrat ponovu, da so meli vsi 33,3333 procenta možnosti! Pa jaaaa! Sej štekamo noooo :roll:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 07. Dec. 2006 22:46

Ma Emil je cisti pussy. Menja mnenja kot veter piha. Ful ga sekira kej bodo rekli drugi in raje bi potunkal prijatelja samo da se ne bi zameril gledalcem in dobil manj glasov.

Isto je bilo ko ga je Gaber neki obtozeval, ko ga je Emil zelel utisati, samo zato da to kar se pogovarjajo ne bi prislo v oddajo in bi slabo izpadel.

Nevem, neki ni vredu pri njemu.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 07. Dec. 2006 22:49

*pupika* napisal/-a:Danes je bil Grega tolk hecn, k je miljavžnkrat ponovu, da so meli vsi 33,3333 procenta možnosti! Pa jaaaa! Sej štekamo noooo :roll:

Ja kdo je pa cel cas ponavljal: "Ponovimo, ponovimo... MORALNO nesprejemljivo je... bla bla bla..." :tot: ma gnili je tale Emil do konca.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 07. Dec. 2006 23:02

||MuCkAa napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:Danes je bil Grega tolk hecn, k je miljavžnkrat ponovu, da so meli vsi 33,3333 procenta možnosti! Pa jaaaa! Sej štekamo noooo :roll:

Ja kdo je pa cel cas ponavljal: "Ponovimo, ponovimo... MORALNO nesprejemljivo je... bla bla bla..." :tot: ma gnili je tale Emil do konca.

Sej to ni blo rečeno, da Grega ni hotu ponovit... vem, da je bil za... hecn se mi je samo zdelo, da je pač tolkrat ponovu! Nocoj je v oddaji najmanj 10x to reku....
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 07. Dec. 2006 23:28

Kaj pa je blo pri glasovanju da bi ga naj ponovili?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov