Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Zdej se Klemen in Grega pogovarjata da bosta delila dnar, če dobita 12 mio. Grega je reku da bi dal obema po 1 mio oz. tam nekje.
Klemen se pa itak strinja
Ne vem pa kaj o tem misli Emil
Klemen se pa itak strinja
Ne vem pa kaj o tem misli Emil
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
A mogoče kera ve, če bo dans v oddaji tist, k jim je Salome predavala?? K jst sploh ne spremljam več zadnje čase tko da ... sam tole bi pa rws rada vidla, k sm že u soboto umrla ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Nekaj iz prve roke:
Vceraj sma ble s prijateljico na kosilo v Sokolu in tam je bil tud Emil (seveda za reporterko in kamermanom), ker je cakal, da gre na zmenek z Metko. Pa je bil ful faca in prav smesen. Nama je takoj pokazal, da ji je kupil metlo in kuhlo in da naslednje darilo si bo prisluzila sele na podlagi reakcije na prva dva. Pol naju je tud spraseval, ce je na netu kaksna slikca od te punce in da ce midve slucajno veva kako zgleda
Potem je povedal se nekaj o svoji prejsnji zvezi, pa da se zdaj ne more odlocit, al bi imel resno zvezo al ne, ker po eni strani bi jo imel, po drugi strani pa bi bil rajsi se malo samski (nekaj v tem smislu).
Prav simpaticno je blo. Pa tud reporterka in kamerman, sta bla ful face. Seveda se nama je Emil na koncu tud zahvalil za vse nasvete, ki ma mu jih dale glede njegovega zmenka.
Pa se tole: Trakulja baje ne bo priso na zadnjo oddajo, ker naj bi sel na smucanje. Ce je to res- hvala bogu
Vceraj sma ble s prijateljico na kosilo v Sokolu in tam je bil tud Emil (seveda za reporterko in kamermanom), ker je cakal, da gre na zmenek z Metko. Pa je bil ful faca in prav smesen. Nama je takoj pokazal, da ji je kupil metlo in kuhlo in da naslednje darilo si bo prisluzila sele na podlagi reakcije na prva dva. Pol naju je tud spraseval, ce je na netu kaksna slikca od te punce in da ce midve slucajno veva kako zgleda
Potem je povedal se nekaj o svoji prejsnji zvezi, pa da se zdaj ne more odlocit, al bi imel resno zvezo al ne, ker po eni strani bi jo imel, po drugi strani pa bi bil rajsi se malo samski (nekaj v tem smislu).
Prav simpaticno je blo. Pa tud reporterka in kamerman, sta bla ful face. Seveda se nama je Emil na koncu tud zahvalil za vse nasvete, ki ma mu jih dale glede njegovega zmenka.
Pa se tole: Trakulja baje ne bo priso na zadnjo oddajo, ker naj bi sel na smucanje. Ce je to res- hvala bogu
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Včeri je bla res fajna oddaja. Sem se nasmejala kot že dolgo ne. Emil in Grega sta res face, tut če so sami se znata zajbavat. Sem se tko smejala tam, ko je Grega skril Emilu vse cote, ko se je skrivu v tušu. Hehehe za crknat je blo.
Če Žiga ne bo na zadnjo oddajo pa sam super. Sej kdo ga pa hoče sploh gledat . Očitno mu je tko vse odveč.
Če Žiga ne bo na zadnjo oddajo pa sam super. Sej kdo ga pa hoče sploh gledat . Očitno mu je tko vse odveč.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Tud js se nebom jokala, ker ga ne bo v bistvu mi je itak zopern in vem, da bi mel ziher kake opazke!
Men čist paše, da ga ne bo...
Kaj danes so +/- ? A so že določli z igro kdo bo sedel? Me prav zanima...
Men čist paše, da ga ne bo...
Kaj danes so +/- ? A so že določli z igro kdo bo sedel? Me prav zanima...
My dreams are my reality...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Salome je carka Kakšni so bli teli barovci k eni cucki tm so gledal haha!
Niti ne vem koga bi vrgla ta tedn vn, jst sam želim da na koncu zmaga Emil, kdo bo pa na finalni oddaji nasproti njega mi je pa kratkomalo vseeno. Milim tudi, da Emil ne bo delil dobička, to se mi zdi neumno. Zakaj bi razdelil tistih 12 miljionov?! Mogoče bi blo ql to, da pelje zadnje 3 skupi na eno bogato večerjo in to je to.
Škoda k ne bo Žigata na zadnji oddaji, kok mi je bad haha!
Niti ne vem koga bi vrgla ta tedn vn, jst sam želim da na koncu zmaga Emil, kdo bo pa na finalni oddaji nasproti njega mi je pa kratkomalo vseeno. Milim tudi, da Emil ne bo delil dobička, to se mi zdi neumno. Zakaj bi razdelil tistih 12 miljionov?! Mogoče bi blo ql to, da pelje zadnje 3 skupi na eno bogato večerjo in to je to.
Škoda k ne bo Žigata na zadnji oddaji, kok mi je bad haha!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Ok, tole sm odprla ker je originalna tema čist sesuta mene pa ful firbec matra... tko da če se strinjate lahk začasno pišemo sem in se potem ena ali druga tema zapre, ko bodo zadeve pošlihtane. Torej a se slučajno že ve, kdo bo v soboto na vročem stolu (ker so se včer menda šli neko igrco)?
The secret of success is consistency of purpose.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
thebest napisal/-a:ammm...veš kaj naredi klikni na 1.stran teme BAR II. in spodaj nastavi naj ti prvo izpiše najnovejše poste, tak se bo stvar obrnila pa boš lahko gledla nove, pa normalno pisala not pa vse
u tnx... viš to mi pa ni kapnl na pamet
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov