Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
ni panike jih dobiš,ker bom gledala,...čeprav na njenem blogu je napisal da ga ne bo ker ga je v nulo razočarala če bom dobila to kar je on napisal bom prilepila....
ČEZ 1 MIN ODPREJO BAR!!!!
petra se dere pleše in itd..
ČEZ 1 MIN ODPREJO BAR!!!!
petra se dere pleše in itd..
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
*_nincy_* - Kofetarica
28.9.2006 12:44 - BAR41038
glej petra prosim te da pustite debato o men ker sem ti reku da se ne želim izpostavljati,raje imam umirjeno življenje.itak ko prideš ven se morva resno pogovort,ker zgleda da si pozabila kaj vse sem storil zate.....mal se zresn!!!!!pa tok da ti povem da me danes ne bo na otvoritvi,ker sem preveč razočaran.
TO JE NA BLOG NAPISAL PETRIN FANT!
Če prav vidim je v baru mama od vojaka ...zej samo čakamo :box:
glej petra prosim te da pustite debato o men ker sem ti reku da se ne želim izpostavljati,raje imam umirjeno življenje.itak ko prideš ven se morva resno pogovort,ker zgleda da si pozabila kaj vse sem storil zate.....mal se zresn!!!!!pa tok da ti povem da me danes ne bo na otvoritvi,ker sem preveč razočaran.
TO JE NA BLOG NAPISAL PETRIN FANT!
Če prav vidim je v baru mama od vojaka ...zej samo čakamo :box:
Zadnjič spremenil *_nincy_*, dne 28. Sep. 2006 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
A kdo ve a v Bachusu majo oni čez samo spodnji štuk al kako, ker dones ko sem šel mimo je tisti zgornji del delal in so kelnerji stregli.
Sicer pa tudi poznam folk ki je lani hodu v Asa v času Bara pa ni bilo nobenega Barovca not- tko da oni pač posnamejo in nam servirajo kar želijo in kar nima dosti veze z realnostjo.
Kar se tiče plusov in minusov- jaz bi vpeljal tajno glasovanje da se ne vidi kdo je kako glasoval.
Sicer pa tudi poznam folk ki je lani hodu v Asa v času Bara pa ni bilo nobenega Barovca not- tko da oni pač posnamejo in nam servirajo kar želijo in kar nima dosti veze z realnostjo.
Kar se tiče plusov in minusov- jaz bi vpeljal tajno glasovanje da se ne vidi kdo je kako glasoval.
-
*_nincy_* - Kofetarica
dean444 napisal/-a:Jaz sem kupli kartico prek neta simobil.
Zdej mi nekaj ni jano dal sem samo svoj email in nič drugega.
Poslal pa sem SMS na 2929- kdaj mi oni odtrgajo denar dol z kartice.
TAKOJ TI ODŠTEJEJO
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov