Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 03. Dec. 2006 19:56

Salome je prisla v bar med oddajo zaradi tega ker pač fante tako razganja, da bi neki povedla o spolnosti :) Pa je rekla, da pojma nimajo o ženskem telesu pa da bo mela jutr predavanje o sexu z njimi..
Gregorju je pa rekla, da nima lih anakonde tko kt se vedn hvali, ampak prej človeško ribico kot smo vidli na unem posnetku ko je bil z eno :D Pol je pa še rekla, da so še človeške ribice večje od njegovega..
Smešno blo res :D
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 03. Dec. 2006 20:10

upam da sta zdej v soboto na stolu klemen in gregor, in da gre klemen vn, k je ratu b-e-d-n...

kr neki na unih svojih blogih piše da se nč ni spremenu.
On je seb itak skoz isti, sej to drugi opazjo, on itak nč ne opaz, ddd

drgač pa me ful zanima kako bo v sredo, kdo bo dobil največ minusov, zdej k so sam še trije... a upa kera napovedat rezultat???

Grega: mislm da se bolj šteka z emilom, in bo dal klmenu minus
Klemen: po moje ma raj emila, tko da gre njegov minus gregcu
Emil: no tuki se men zašteka, k ne vem, se mi zdi da se z obema šteka na drugačen način, bomo vidl, če bo taktiziru... za emila pa res ne znam napovedat, kaj bo naredu

Pa sej tud za una dva nism čist zihr, k se obračajo tko k veter zapiha

V glavnem GO EMIL!!!
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 03. Dec. 2006 20:31

Ej jst gledam zdej bar sam mi ni jasn kiro bejbo majo v stanovanju :D
Locomoto1299
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Locomoto1299 » 03. Dec. 2006 20:55

jst tud mal gledam, sam te iknoce, kr mi noče opdret kamere! bi blo zanimivo vidt, kdo je na obisku :)
Locomoto1299
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Locomoto1299 » 03. Dec. 2006 21:35

ljflufl
Zadnjič spremenil Locomoto1299, dne 28. Dec. 2006 14:56, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 03. Dec. 2006 21:48

Salome :rofl: , smeha do konca

Slika
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 03. Dec. 2006 22:49

Jst sm pa za Špelco navijala :) že od skoz ......... lih tko mi gre pa ta Klemn na živce že skoz pa še zmeri bl - mislm, en lolči, k je bil na začetku ves tih pa nikakav, zdej se gre pa enga đeka pfffffffff da ne govorim o tem, kako govori :roll:

Ta Salome pa no koment in ta pedr bo zdej učil druge o ženskah ...groza kam smo pršli :roll:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 03. Dec. 2006 23:37

Kva je ta Salome fajn...jim je vsaj nekdo povedal kar jim gre :lach: ...ker so vsi po vrsti preveč naduvani :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 04. Dec. 2006 0:53

Ta Klemen mi je iz dneva v dan bolj beden. piše ful rad dolge bloge, njegov zadnji.

71. Dan: Današnji Blog & Kotiček za negativce

3.12.2006 11:42
Lp

Gremo na nedeljski izlet...si pišemo zvečer

Klemen

-----------

18:00

Cao družba,

Za nami je lep dan, dejansko veliko lepši kot smo pričakovali. Najprej smo se okrog poldneva odpravili v BTC v Mobitelov center in izdelali svoje Itak karakterje, ki jih dobimo na majčkah ta teden. Zatem smo skočili v bližino Medvod na osle. Vsi smo pričakovali da bot tokar nekaj pa smo se do solz nasmejali in najahali. Vska je imel svojega osla. Jaz oslico Meri, Grega oslico Špelo in Emil osla Filipa. Imel sem srečo, saj sem po besedah gospodarja dobil najbolj divjo oslico, kar se je potrdilo tudi v praksi. No na koncu smo še tekmovali, a takrat je moja že utrujena oslica popolnoma odpovedala, saj sva zasedla zadnje mesto. Dan smo zaključili na kmečki večerji v gostilnici pod gradom.

In že smo nazaj v našem stanovanju pri tromostovju. Ravno smo ujeli trenutek, ko so prižgali vse okrasne luči v centru Ljubljane. Res super, me prav mika sprehod po starem delu Ljubljane. No pa za vse bo še čas. Če pomislim idealni scenarij rahlo zasnežene Ljubljane, ko se objet s punco, ki ti veliko pomeni sprehajaš in ne razmišljaš o ničemer. Ufff...da me ne zanese.

Še preskok k včerajšnji soboti. Kaj naj rečem kot to, da sem zadovoljen z rezultatom, saj je jasno da sem veliko raje z Emilom kot s Špelo. Vesel sem da ste gledalci podprli pravega in da nas vse skupaj čaka en lep teden. Marsikomu ta moja odločitev in še posebej razlog, da gre Emil na stol, ker želim, da ostane nista bila všeč, a bom dejal, da kdor gleda s svojimi očmi ve zakaj sem se tako odločil. Sem in bom odkrit neglede na posledice, saj gre v celi bar izkušnji zame in ne za denar. Ponosen sem na to in mi je prav žal če pač nekateri niste bili pripravljeni spregledati, da Špela pač ni angel poslan nekje od zgoraj. A vsi tisti in še drugi negativneži, za vas sem pripravil poseben kotiček, kjer bom skupno odgovarjal na vaše poste, saj se mi zdi škoda da ostalim, ki znajo razmišljati s svojo glavo jemljem čas.

Lep večer

Uživajte in radi se mejte!

Kotiček za negativce

:) Jah, zdaj pa res postaja zanimivo ja...

Zelo očitno je, da nekateri izmed vas ne morete sprejeti odkritih besed, ne morete sprejeti, da slika o nekom, ki ste si jo ustvarili ni tako brezmadežna. Špela kot boginja in vsi ostali pod njo :) In še enkrat več, ni to tekma med moškimi in ženskami ampak med karakterji. Če bi imel npr. Emil Špelin karakter in Špela Emilovega, bi se pač zelo dobro ujel s Špela pa čeprav bi bila punca. Očitno vam nekaterim res ni jasno. Pa dobro, sj po eni strani vas razumem, da ste razočarani, ker vaše favoritke ni več noter, mi je prav žal.

In ja, če bi se pri odločitvi, ko sem se tisto sredo odločal kdo gre ven oziral na osebne odnose bi ven poslal Špelo. In naj vam povem, da to moje videnje Špele ni le moje videnje, ker če vam namignem, koga je večina izpadlih barovcev hotela, da izločim (če pridem nazaj v bar in zmagam tisto tekmovanje), potem vam je lahko marsikaj jasno. Po drugi strani pa ne vem zakaj bi to pogreval, dejstvo je, da se je Špela zaradi dveh selitev v zmagovalne skupine nekaj tednov zapored izognila + in - sestankov. In verjemite, da bi ji že takrat večina od izpadlih barovcev dala minus, a po eni strani niso imeli priložnosti, po drugi strani pa so se je na nek način vsi bali, ker je izgledala močna konkurenca.

In potem mi pišete da taktiziram. Taktika bi bila tisto sredo ven poslati Jerryja in se potem v tem naslednjem tednu prilizovati Špeli in Ines, podeliti kakšen minus Gregorju in nekateri izmed vas bi mi pisali, kakšen car sem. Ampak vam povem, da mi je prav vseeno za vašo skupino negativcev, ker sam pri sebi vem d aodkriti, pošteni in pametni ljudje razumejo moje odločitve in vedo kakšen sem. Ne potrebujem končne zmage, ne 12 miljonov da sem in bom srečen.

In še zadnjič bom nekaterim izmed vas napisal, da teh vaših homoerotičnih fantazij ne mislim več komentirati. Bi pa res rad videl tistega tipa s katerim sem bil skupaj, kot je nekdo napisal na postu. Bi dal vseh 12 miljonov (če bi jih dobil), tistemu, ki mi ga pripelje in d ami osveži spomin.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 04. Dec. 2006 1:11

Ta Klemen je ful pameten on bi delil 12 mio na tri dele- ker ve da ne more zmagat bi on delil denar- lolek.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 04. Dec. 2006 1:21

ja bolje 1/3 kot 0 :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 04. Dec. 2006 6:47

pebbles napisal/-a:upam da sta zdej v soboto na stolu klemen in gregor, in da gre klemen vn, k je ratu b-e-d-n...

kr neki na unih svojih blogih piše da se nč ni spremenu.
On je seb itak skoz isti, sej to drugi opazjo, on itak nč ne opaz, ddd

drgač pa me ful zanima kako bo v sredo, kdo bo dobil največ minusov, zdej k so sam še trije... a upa kera napovedat rezultat???

Grega: mislm da se bolj šteka z emilom, in bo dal klmenu minus
Klemen: po moje ma raj emila, tko da gre njegov minus gregcu
Emil: no tuki se men zašteka, k ne vem, se mi zdi da se z obema šteka na drugačen način, bomo vidl, če bo taktiziru... za emila pa res ne znam napovedat, kaj bo naredu

Pa sej tud za una dva nism čist zihr, k se obračajo tko k veter zapiha

V glavnem GO EMIL!!!

Js sm pa skor 100%, da bo dou Emil + Gregorju, ker mu zihr ni všeč, da ga ja dou Klemen na stol... S tem, da bo dou Klemen Emilu + se strinjam, ampak ne zarad tega kr bi ga mel raj ampak ker mu je pomoje mal bed da je dou Emila na stol...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 04. Dec. 2006 7:42

Špela je šla končno domov! :D Klemen je pa še zmerej d best! :D
Always look on the bright side of life!
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 04. Dec. 2006 9:25

Salome lahko fantom soli pamet,zato ker živi z žensko ali je celo poročena in misli,da se sigurno bolš spozna na žensko telo in psiho kot Gregor k da takoj tiča vn.
Meni je ona super in še v smeh me spravi.
LP
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 04. Dec. 2006 10:09

MissRap napisal/-a:Salome lahko fantom soli pamet,zato ker živi z žensko ali je celo poročena in misli,da se sigurno bolš spozna na žensko telo in psiho kot Gregor k da takoj tiča vn.
Meni je ona super in še v smeh me spravi.
LP

Ampak grda je pa kot sto mater. Ze na televiziji me strasi, ko sem jo pa v zivo vidla, pa sam :eek: . Grozno. Sam puder. Pa vedno bolj debela je. Ne sam v joske, tud v roke. Pa tisti njen smeh,..... kot da bi koza po plehu scala.

Drgac pa kolk sem jaz vidla Gregorjevo premozenje na bar videu je to ko neki dezevnik in ne anakonda. Saj ga skor nima. :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov