Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
,,,
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja v klepetalnici so dost posvetil časa Klemnu-Špela pravi da se je Klemen dost spremenu- ko s eje vrnu je bil skor najboljši frend od Jerneja pa baje zdej ko ni jerneja vsak večer na koncu reče DJ da zavrti pesem ki jo je pel Jernej od Take that.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Dobila je vprašanje če je Klemen gay.
Rekla je da je tud sama dobila take pomisleke vendar jo to niti ne zanima. Baje pa ko je prišla Salome da je Klemen čisto prebledel- je rekel Bastjan in na chatu rekla Špela, ki pa ga ni tahrat spremljala v faco da bi vidla reakcijo- men se je zdel, da je takrat ful švical- sam sem dobil tak filing, da mu ni bilo ravno prijetno. Sicer me pa niti ne zanima s kom on deli posteljo saj ljudi ne presojam na podlagi tega.
Rekla je da je tud sama dobila take pomisleke vendar jo to niti ne zanima. Baje pa ko je prišla Salome da je Klemen čisto prebledel- je rekel Bastjan in na chatu rekla Špela, ki pa ga ni tahrat spremljala v faco da bi vidla reakcijo- men se je zdel, da je takrat ful švical- sam sem dobil tak filing, da mu ni bilo ravno prijetno. Sicer me pa niti ne zanima s kom on deli posteljo saj ljudi ne presojam na podlagi tega.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Sej jo ni on na stol postavu. Kar se pa izjav tiče pa tut ne vidim kaj je narobe v temu, da pač lepo po resnici pove, da mu ni všeč in se ne poštekata. Bolj k Grega k vse v celofan zavije
Drgač pa jeeeeeeeeeeeeeej končno je Špela oz. gdč. "tok močna, polna idej in skoz iskrena" spokala domov, jest bi jo že kuj prvi teden poslala
Drgač pa jeeeeeeeeeeeeeej končno je Špela oz. gdč. "tok močna, polna idej in skoz iskrena" spokala domov, jest bi jo že kuj prvi teden poslala
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
klemen je pomojem to čist taktično naredu...da je dal emila na stol...vedu je d sta oba dost močna..in s tem k je eden od njiju šel je izgubu enga močnga tekmeca...moje mnenje..ni pa lih nujno res ane...
no sj je usen
no sj je usen
- ma_nekdo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
Jaz sem gledala en posnetek,mislim da je od torkovega večera in gregor je spet pecal neko tipico in ona ga je vprašala,da kaj ima on zdej s tino,pa je reku,da sta samo kolega in to je to.je reku tudi,da sta se videla tudi po tem,ko je ona že šla vn(mislim,da takrat ko je emil bil v izložbi od trnasporta) in da ima ona že nekega drugega tipa.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov