Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 02. Dec. 2006 10:06

Mene je pa Klemen fuuuul razočaru z izjavo da je ena preveč buckasta in zato ne bo finalistka... Na začetku so res na polno pametval da je energija važna pa nč druzga... Ja ok... Še Klemen k je prej res deloval normalen, pol pa vid ene kao hude bejbe pa vs čuden rata...

Sam še Emil mi je všeč! Ostali so pa res bedni...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 02. Dec. 2006 11:08

ta izjava pa res, boga punca kako se zdaj počuti, lahko povemo da jo je "ponižal" pred celo slovenijo :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Dec. 2006 11:11

) :(
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 02. Dec. 2006 11:16

Ewchk napisal/-a:Mene je pa Klemen fuuuul razočaru z izjavo da je ena preveč buckasta in zato ne bo finalistka... Na začetku so res na polno pametval da je energija važna pa nč druzga... Ja ok... Še Klemen k je prej res deloval normalen, pol pa vid ene kao hude bejbe pa vs čuden rata...

aja, a kr to je reku al kaj? pa sj so jih sami izbiral pa jih prosil, če bi sodelovale pr tem... zakaj so pol take izbral? jao, res ne vejo, kaj hočjo :?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 02. Dec. 2006 11:28

Ja, Klemen je samo varka nice guya. Mogoce, da je bil tak, preden je padel ven, ampak odkar je spet tukaj misli, da je vele pomemben in se obnasa veliko bolj primitivno... tisto, da je deklica buckasta pa :roll: Je veliko povedal o svoji 'dobri' dusi... Lahko bi preprosto skenslali sliko in konec, ne pa da vrze ven taki razlog...

Grega je itak taki potrebnez, da mi je ze totaln froc. Jao, kot da je star 15 let in si ga tako mocno zeli namocit, da bi nardil vse pa se vec... Fuj, v glavnem. Ze ce, naj izbira, ne pa kar vsaka :roll:

Emil se mi je zdel dokaj normalen, sem ze mislila, da je malce bolj trezen v sebi, pa je potem tudi on povabil eno v posteljo... Res brezveze. Saj ne gre za to, da bi morali biti vsi nedolzni in vzdrzni, ampak kar tezko verjamem, da so jim te deklice bile tako blazno vsec, glede na to, da so se vsi metali za vsako...

Spela se mi pa totalno smili zaradi te situacije v cetrtek... Ogabno, da mores spat tam, kjer ti na levi in desni dva veselo seksata in pohotno vzdihujeta. Ne vem, zakaj ni sla na kavc...
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 02. Dec. 2006 11:49

Ja sej...na kavč bi šla... Ne to pa ne. Pomoje je hotla vidt kaj se bo kej dogajal pod kovtri :D Mah men je Špela čudna na polno.
Če nisi del rešitve, si del problema.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Dec. 2006 12:05

:evil:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 02. Dec. 2006 12:26

Ewchk napisal/-a:Mene je pa Klemen fuuuul razočaru z izjavo da je ena preveč buckasta in zato ne bo finalistka... Na začetku so res na polno pametval da je energija važna pa nč druzga... Ja ok... Še Klemen k je prej res deloval normalen, pol pa vid ene kao hude bejbe pa vs čuden rata...

ja, tud men se je to zdelo ogabno grdo... samo js mislim, da ni bil Klemen kriv... ekipa je pač spraševala Klemna kako so se odločli in on je pomoje povzel besede koga drugega (če mene vprašate)... valda ni blo lepo! Tud men se je zdelo grdo! Samo js mislim, da ni to zraslo v Klemnovi glavi.... :roll:
My dreams are my reality...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 02. Dec. 2006 12:32

Meni gre Klemen zadnje že tak na živce...Bil je moj favorit sicer sam od kar je prišo nazaj v bar misli da je ne vem kaj.Ful mi ni všeč kako pravi za Špelo pa kako je za ono kandidatko reko da je buckasta..Upam,da na kmalu prileto na stol in ga folk vrgel ven. :evil:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 02. Dec. 2006 12:37

Če ni zrastlo na njegovi glavi, je le še tuk bolj beden, ker take bedne izjave pobira za drugimi :roll: . Sej pravim, men je že skos mim, res ne vem kaj je na njemu privlačnega. Tisto njegovo kozjo brado, bi pa z veseljem stran pobrila, ker ga sploh ne morem več gledat. Prav zoprno faco mi že ma. Pa tričetrt stavkov začne z : Ja tkole bom reku... :roll: .
Uporabniški avatar
°tanchyka°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °tanchyka° » 02. Dec. 2006 12:45

meni isto.. preden ni šu vn pa pršu nazaj notr sm kr mal za njega navijala.. zdj pa k da bi se kazala njegova druga plat zgodbe, k da bi igral.. mislm a je možno da se je odkar je biu zuni tok spremenu?
drugač pa špela & emil & gregor..
:biggthumpup:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 02. Dec. 2006 13:34

°tanchyka° napisal/-a:meni isto.. preden ni šu vn pa pršu nazaj notr sm kr mal za njega navijala.. zdj pa k da bi se kazala njegova druga plat zgodbe, k da bi igral.. mislm a je možno da se je odkar je biu zuni tok spremenu?
drugač pa špela & emil & gregor..
:biggthumpup:

'Slava' cloveku stopi v glavo, ne :lol:
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 02. Dec. 2006 13:44

Ewchk napisal/-a:Ja sej...na kavč bi šla... Ne to pa ne. Pomoje je hotla vidt kaj se bo kej dogajal pod kovtri :D Mah men je Špela čudna na polno.

Kako pa nej spi v dnevni, če so skoz luči pržgane in jih ne ugasnejo...?
Free your mind...
Tyra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyra » 02. Dec. 2006 14:06

Mene pa zanima, če obstaja kakšna fotografije tiste punce, ki naj bi bila buckasta?
Me prav zanima, kakšna je :D
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 02. Dec. 2006 14:21

Tyra napisal/-a:Mene pa zanima, če obstaja kakšna fotografije tiste punce, ki naj bi bila buckasta?
Me prav zanima, kakšna je :D

To bi jaz tud rada vidla :wink:
Angels fall first...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov