Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Gost
Angel napisal/-a:Ja sam res, tega Gregata tok trga da konc. Me zanima kok ga bo še Tina pol hotla k pride ven, pomoje bo daleč naokol njega hodila.
Ej al pa ne, ocitno ima tip nekaj v sebi (cperav je mojim ocem nevidno ), da zenske postanejo kr ene k* v njegovi blizini... In vse pohotne in nore, ceprav so poleg kamere in je popolnoma jasno, da se tip zeli samo spraznit. Ne vem, ni 3x za rect, da tudi Tina doma umira od zelje po njem In pol mu bo vse oprostila, ker je itak cakal samo njo, vmes pa se je moral se malo poigrati z drugimi
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
http://www.24ur.com/bar2/bar_article.ph ... id=3085194
misli dat emila na stol? tako sem vsaj razumela...
misli dat emila na stol? tako sem vsaj razumela...
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Vse kar lahk rečem glede Gregorja je: bruh bruh :smeskokibruha:
se ga ne pipnem nit s palco tok je že nagravžn ratou
se ga ne pipnem nit s palco tok je že nagravžn ratou
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
bubbles napisal/-a:Angel napisal/-a:Ja sam res, tega Gregata tok trga da konc. Me zanima kok ga bo še Tina pol hotla k pride ven, pomoje bo daleč naokol njega hodila.
to pa tut mene zanima
mah sej mu je rekla... da nej v BARu dela kar hoče, ko pa ven pride, pa je sam njen
My dreams are my reality...
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Angel napisal/-a:Cjooo itak smo vedl da se bojo vsi skup neki spečal, čudn da niso grupiča sekal Mal bedno za Špelco, sam mogoče bo tko dobila mal glasov, ker se bo folku zasmilila A Klemen se pa ni tok zlo združil s kako od teh prelahkih deklic?
S katero je pa bil Gregor?? A potem je bila akcija al kako? ker po tv niso kaj dosti pokazali, ali pa ni bilo nič zanimivga za pokazt
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
*pupika* napisal/-a:bubbles napisal/-a:Angel napisal/-a:Ja sam res, tega Gregata tok trga da konc. Me zanima kok ga bo še Tina pol hotla k pride ven, pomoje bo daleč naokol njega hodila.
to pa tut mene zanima
mah sej mu je rekla... da nej v BARu dela kar hoče, ko pa ven pride, pa je sam njen
Na podlagi te izjave jo ocenjujem kot veliko naivno TRAPO!!
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
boga špela ...
... v taki situaciji, bi poklicala frende, naredila v stanovanju žurku in dala prostor gregorju in emilu, da se spraznita
... v taki situaciji, bi poklicala frende, naredila v stanovanju žurku in dala prostor gregorju in emilu, da se spraznita
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov