Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
MIGRENA to imaš pa čisto prav, sam ajoj če ona zmaga tega si pa res ne želim...hm da bi le šla ven, meni se zdi da prav ne paša zraven, pa tud klemen ne gregi pa emil sta najboljša, pa tud najboljše se ujameta
sam me prav malo čudi kako to da so še kar v tako dobrih odnosih glede na to da se približuje konec....zgleda da so res postali tako dobri frendi...ker mi deluje, da ni nič hinavščine, razen s strani Špele mogoče...
sam me prav malo čudi kako to da so še kar v tako dobrih odnosih glede na to da se približuje konec....zgleda da so res postali tako dobri frendi...ker mi deluje, da ni nič hinavščine, razen s strani Špele mogoče...
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
uršy napisal/-a:Sej po moje pa ne bo izpadla, razen če bo z Emilom na stolu.
Drgač gre pa men ta Klemen toooooooooooooooook na k**** in to že od prvič, k je usta odpru
Ja, jst tud bl težko Klemna gledam od kar je nazaj pršov
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
ma na tv so prikazali, kako se gregor prilizuje klemenu, ga nekaj objema ... pa kr neke izjave v smislu rad te imam pa take
bi pa emil in špela bila lep parček
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
puma napisal/-a:ma na tv so prikazali, kako se gregor prilizuje klemenu, ga nekaj objema ... pa kr neke izjave v smislu rad te imam pa take
Hjaaa to je pa tut moja mati že ugotovilaaa ... Amapak se žaaaalll ne morem strinjat s tem ...
Me pa prou zanima kakšne orgije bojo mel s temili misicami v stanovanju ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
tiasha napisal/-a:puma napisal/-a:ma na tv so prikazali, kako se gregor prilizuje klemenu, ga nekaj objema ... pa kr neke izjave v smislu rad te imam pa take
Hjaaa to je pa tut moja mati že ugotovilaaa ... Amapak se žaaaalll ne morem strinjat s tem ...
Me pa prou zanima kakšne orgije bojo mel s temili misicami v stanovanju ...
mene tud zanima ja... če bo gregi končn prišu do tega, da bo lahko nahranu svojo "anakondo"
My dreams are my reality...
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
Pravkar zaklučla z učenejm-barvoci pa ravnokar domov
Ženske niso ravno čisto trezne pomojem in že zdaj se vsepovprek neki objemajo pa muck sem mucka tja....
Zna prit Gregi na svoj račun ja, s takim navdušenjem naliva tisti alkohol da ni besed ki bi opisale
Ženske niso ravno čisto trezne pomojem in že zdaj se vsepovprek neki objemajo pa muck sem mucka tja....
Zna prit Gregi na svoj račun ja, s takim navdušenjem naliva tisti alkohol da ni besed ki bi opisale
Angels fall first...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
na pop tv pod komentarji tole piše:
kamere v stanovanju pa ne delajo
BarMega150963 | 01.12.2006 | 06:25
ja no, v nasprotju s pričakovanji, after ni bil nič posebnega. pravzaprav je bil precej bedn in dolgočasn. škoda (cajta)
kamere v stanovanju pa ne delajo
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
MoJcHyKa napisal/-a:uršy napisal/-a:Men se pa zdi, da je Špela ful Gregatu zamerla za minus
a potem nisem edina, ki je imela tak občutek...pa tudi, ko je pravila, se mi zdi da se počuti malo odrezana od Gregija, Klemena pa Emila... No sej bomo vidli kaj bo povedala, če bo izpadla
itak da je zamerla, ze prejsnjo soboto mu je, se vidi po ksihtu k ma takega ubijalskega...
men je ona tecna in sploh nezanimiva
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men gre Špela na živce z izjavami v smislu "wwwaaaw sm konkurenca", "sm ful močna"...dej nehi že Logično je, da se boysi med sabo še mal bolj štekajo in tle ni razlog, da bi imel konkretno kaj proti njej (razen Klemna)....prov dosadna je s temi "I'm a super woman" forami.
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Lastovica napisal/-a:Kje so pa slike od Gašperja in Klemna in Cosmota?? A se ona dva nista slikala??
Pa ce lahko katera prlima Klemnov blog.
ko so se slikali, teh dveh ni bilo več v baru.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3085170
Sanja in Amela sta naravnost grozoviti. Kaksen make up Pa, a se folk res ne pogleda v ogledalo. Bi mogli drug cetrtek naredit MISS CIRKUSA.
Sanja in Amela sta naravnost grozoviti. Kaksen make up Pa, a se folk res ne pogleda v ogledalo. Bi mogli drug cetrtek naredit MISS CIRKUSA.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov