Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*SweetGirl* - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Novica:
Pred večernim dogodkom sta se še zadnjič sestala BAR manager Gaber in vodja tekočega tedna Klemen. Zadnji casting naj bi se po Klemnovih besedah zgodil med 16. in 18. uro, ob osmih zvečer pa naj bi bilo znanih vseh osem finalistk. BARovec je predlagal, da naj bi se event začel šele ob 22.30. Gaber je sicer potrdil, vendar ga je opozoril, da se mora dogajanje zaključiti najkasneje do polnoči.Vseh osem finalistk se bo uredilo po svoji lastni izbiri, predstavile pa se bodo s krajšim plesnim vložkom, hojo po modni brvi in kratkim odgovorom na zastavljeno vprašanje.Najslajše pa Emila, Klemna in Gregorja čaka po osrednjem dogodku, saj jim je Gaber pripravil prav posebno presenečenje. Dovolil jim je, da lahko vseh osem finalistk povabijo v stanovanje na after zabavo. Seveda bodo po nočnem rajanju lahko punce tudi prespale in se šele jutri vrnile v vsakdanje življenje. Le kaj bo na to porekel Primorec Gregor? Bo tudi tokrat ponovil sinočnje besede, ko je izjavil, da njegovi hormoni počivajo?
Kaj vse bojo še nardil ... pop tv bo res vse naredu, da bo pršlo do kakšnga konkretnga seksa
Link do te novičke:
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3085126
Pred večernim dogodkom sta se še zadnjič sestala BAR manager Gaber in vodja tekočega tedna Klemen. Zadnji casting naj bi se po Klemnovih besedah zgodil med 16. in 18. uro, ob osmih zvečer pa naj bi bilo znanih vseh osem finalistk. BARovec je predlagal, da naj bi se event začel šele ob 22.30. Gaber je sicer potrdil, vendar ga je opozoril, da se mora dogajanje zaključiti najkasneje do polnoči.Vseh osem finalistk se bo uredilo po svoji lastni izbiri, predstavile pa se bodo s krajšim plesnim vložkom, hojo po modni brvi in kratkim odgovorom na zastavljeno vprašanje.Najslajše pa Emila, Klemna in Gregorja čaka po osrednjem dogodku, saj jim je Gaber pripravil prav posebno presenečenje. Dovolil jim je, da lahko vseh osem finalistk povabijo v stanovanje na after zabavo. Seveda bodo po nočnem rajanju lahko punce tudi prespale in se šele jutri vrnile v vsakdanje življenje. Le kaj bo na to porekel Primorec Gregor? Bo tudi tokrat ponovil sinočnje besede, ko je izjavil, da njegovi hormoni počivajo?
Kaj vse bojo še nardil ... pop tv bo res vse naredu, da bo pršlo do kakšnga konkretnga seksa
Link do te novičke:
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3085126
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
*SweetGirl* - Kofetarica
Upajo, da bo kaj akcije in da se dvigne gledanost
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
greyangel napisal/-a:Res malo kruto do Špele ja
Jaz resno razmišljam da bi si kupla kartico za 3 dni ker to se bo pomojem splačalo gledat
In namen pop tv-ja je dosežen
Pa barovci se bojo zihr potrudl, da se ga bojo punce čim bolj napile ... da bo bolj veselo in da bojo premagale tremo pred kamarami
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
greyangel - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Six feet from the edge
*melby* napisal/-a:greyangel napisal/-a:Res malo kruto do Špele ja
Jaz resno razmišljam da bi si kupla kartico za 3 dni ker to se bo pomojem splačalo gledat
In namen pop tv-ja je dosežen
Pa barovci se bojo zihr potrudl, da se ga bojo punce čim bolj napile ... da bo bolj veselo in da bojo premagale tremo pred
kamarami
Sej vem! Samo me res zanima! Ne morem si pomagat
Angels fall first...
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
Punce, kako pa je s plusi in minusi? Saj so jih delili včeraj, kajne? Kako se je izteklo?
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
dean444 napisal/-a:Predzadnji + in -
29.11.2006 16:35
Predzadnja podelitev plusov in minusov je bila kratka, saj so ostali samo še štirje BARovci.
Še predzadnjič (Foto: POP TV) Podeljevanje je vodil Klemen, ki je tudi prvi povedal svojo odločitev. Za plus se ni mogel odločiti, zato je o tem odločil žreb. In plus je tako pripadel Emilu. Za minus se je Klemen tako odločal med Špelo in Gregorjem in se odločil za Špelo. Utemeljil pa ga je s tem, da se v desetih tednih nista ujela, čeprav sta si po nekaterih lastnostih podobna.
Emil je plus namenil Klemenu, ker se je izkazal kot dober vodja tega tedna in je svoje naloge dobro izpeljal. Minus pa je z upanjem, da bo tako naredil najmanj škode in da mu tega ne bo zameril, podelil Gregorju.
Špela je svoj plus dala Gregorju, minus pa Klemenu iz enakih razlogov, kot ga je on podelil njej.
Klemen se bo odločal med Gregorjem in Emilom (Foto: POP TV) Ostal je še Gregor, ki je plus podelil Klemenu zaradi dobrega vodstva v tem tednu, minus pa je 'brez razloga in ker jih je samo še malo' podelil Špeli.
Špela je tako prejela dva minusa, Klemen dva plusa, Gregor en plus in en (svoj drugi v celem BARu) minus, Emil pa en plus.
V soboto bo tako Špela že tretjič sedla na vroči stol, med Gregorjem in Emilom pa bo izbiral Klemen.
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Dans sva s sošolko srečale barovce na čopovi in je kupla sošolka od emila zapestnico od unicefa... in je ona ful taka energična pa mu začne govort da pozna ines pa tino pa tko krili z rokami, pa vidm špelo k se nam od daleč smeji. pomojm si je misnla kere koke se spet tle mečejo tipom iz bara. je pa fuuul luškana špela.
ampak, js sm misnla ker velikan mora bit emil. sm pa danes ugotovila, da sta sam gregor pa klemen (na mojo žalost tud on ja ) dost mala. tko velka k js. sm bla ful presenečena. no ja sj bo
ampak, js sm misnla ker velikan mora bit emil. sm pa danes ugotovila, da sta sam gregor pa klemen (na mojo žalost tud on ja ) dost mala. tko velka k js. sm bla ful presenečena. no ja sj bo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov