Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 29. Nov. 2006 19:02

Predzadnji + in -

29.11.2006 16:35

Predzadnja podelitev plusov in minusov je bila kratka, saj so ostali samo še štirje BARovci.

Še predzadnjič (Foto: POP TV) Podeljevanje je vodil Klemen, ki je tudi prvi povedal svojo odločitev. Za plus se ni mogel odločiti, zato je o tem odločil žreb. In plus je tako pripadel Emilu. Za minus se je Klemen tako odločal med Špelo in Gregorjem in se odločil za Špelo. Utemeljil pa ga je s tem, da se v desetih tednih nista ujela, čeprav sta si po nekaterih lastnostih podobna.

Emil je plus namenil Klemenu, ker se je izkazal kot dober vodja tega tedna in je svoje naloge dobro izpeljal. Minus pa je z upanjem, da bo tako naredil najmanj škode in da mu tega ne bo zameril, podelil Gregorju.

Špela je svoj plus dala Gregorju, minus pa Klemenu iz enakih razlogov, kot ga je on podelil njej.

Klemen se bo odločal med Gregorjem in Emilom (Foto: POP TV) Ostal je še Gregor, ki je plus podelil Klemenu zaradi dobrega vodstva v tem tednu, minus pa je 'brez razloga in ker jih je samo še malo' podelil Špeli.
Špela je tako prejela dva minusa, Klemen dva plusa, Gregor en plus in en (svoj drugi v celem BARu) minus, Emil pa en plus.

V soboto bo tako Špela že tretjič sedla na vroči stol, med Gregorjem in Emilom pa bo izbiral Klemen.
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 29. Nov. 2006 20:37

:lol: sam je ta gregi hard, sem si une filmčke, ki jih je ena cosmo bejba priložila, če se ne motim, že najmanj 5x pogledala... jaoo tako govori, da se že na daleč vidi kako laže, a on kar vztraja in trdi svoje :D
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 29. Nov. 2006 21:00

Huh zdjle sm šele vidla kva so mulci delal Gregorju ... :D smeh res, sam to so res zbral pomoje največje hudičke možne ... k so ga prou dobr garbal ja ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 29. Nov. 2006 21:07

Jaz sem se tolko presmejala temu videu z mulčki. Kak je smešn bil...samo je pa res mel dela z njimi. Jaz bi jih verjetno že 5× sfockala vmes, kako so mu delali. :lol:
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 29. Nov. 2006 22:01

Grega: A si se pokakal?
Fantek: Ja
Grega: Lepo
:D :D

Grega: Kaj si ti danes jedel? Pasulj?
:lol:
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 29. Nov. 2006 22:44

Dodajam, ko ga je previl:

Zdaj nesmeš kakat dokler mama nepride. :rofl:
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 29. Nov. 2006 23:08

Sam tole je bilo smeha, kero štalo so mu tamali naredili :rofl:
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 29. Nov. 2006 23:29

otroci znajo bit žleht.. ko hudič :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 30. Nov. 2006 8:38

any_any napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_video_show.php?media_id=16150495

Kako se Gregor znajde z otroci. Samo so res hudi. In pole se njihova mama rece da ni zadovoljna z njegovim pospravljanjem. Groza.

Ti otroci so pac posledica slabih genov. Glede na to, kaksna je njihova mati, niti ne morejo bit boljsi (ta mali je 2 leti star, pa se ma vedno plenice :D ) Ce bi bla jaz Gregor bi jih prvezala na strik, kot mu je svetovala tudi Spela. S takimi pac ne gre drugace.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 30. Nov. 2006 9:35

JOj pa sem zamdila. A včeri je blo po TV, ko je bil Gregor pri otročkih?? A so bli res tko žleht al kaj? :lol:
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 30. Nov. 2006 9:51

hm jaz sicer bara ne spremljam, sem na zacetku pogledala par x, no, pa se mi je katja zdela fizicno ful napihnjena v trebuh, pa sem jo zadnic vidla veni pa je ful mala in lepo normalno suha, cis nasprotje tv.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 30. Nov. 2006 10:10

mily napisal/-a:JOj pa sem zamdila. A včeri je blo po TV, ko je bil Gregor pri otročkih?? A so bli res tko žleht al kaj? :lol:
Ultra žleht :twisted: Jst mam enga tazga bratca. Bohne da so trije. Jst bi jih s ketno prvezala. :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 30. Nov. 2006 11:02

Ja sej to vse lepo in prov, da mu je mama treh otročkov povedala, sam ona more pa vmes še prat, likat.....sam tamalim je dogajal :D
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 30. Nov. 2006 11:07

He he hvala bogu da mamo doma pupo :wink: Fanje so že po naravi bolj divjaki, sploh če so trije na kupu, potem pa seveda če so še malo bolj razpuščeni... :D Pa verjetn so mu še kej zanalašč nagajal, hehe. Bom gledala sobotno oddajo :)
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a dean444 » 30. Nov. 2006 11:47

Po moje jih mat kr spravi v red in pol lahko dela še druga opravila. Tud kako vzgojno klofuto po moje dobijo od nje- Grega pa si tega pred kamero ni mogel privooščit.
Pa tist velik froc ki je na glavo skočil s tistim. Bog pomagai da maš take tri otročaje doma- sam dost za to majo odgovornost tud starši.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]