Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
ushergirl napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:^^haha, sej si jo kr predstaulam. dons med odmorom so me vsi: ej, a si slišala kaj je blo z Majo? js pa sam uglavnem, js sm šele dons zvedla
kaj ona je pol na šubičevi?
jap je ja..
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
[quote="Lastovica"] Ma kaksnih 50 let. Velik manj. Drgac pa sta v "telesnih" stikih z njim tud Jurij Bradac in Jan Plestenjak. quote]
o.k.... a sm js tole prov razumela... ne sej si nočm predstavljat... Pa da nam čist OT... go Klemen!
o.k.... a sm js tole prov razumela... ne sej si nočm predstavljat... Pa da nam čist OT... go Klemen!
Always look on the bright side of life!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
J.Lo napisal/-a:http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3085020 Hahahahahahahahha ... kak sem se nasmejala tisti sliki, kot previja malega
ja jst tud... prov tak mučeniški ksiht je zložu ... no ampak sej ga razumem, men je ob tisti usrani riti tud slab ratal sam da sem jo vidla na slik
so me pa po opisu sodeč teli froci spomnli na une od Lynette v Desperate Housewifes... uni so tud taki gaunerji
The secret of success is consistency of purpose.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Dagi napisal/-a:Lastovica napisal/-a: Ma kaksnih 50 let. Velik manj. Drgac pa sta v "telesnih" stikih z njim tud Jurij Bradac in Jan Plestenjak. quote]
Jah, takim pravijo biseksualci
-
Dagi - Kofetarica
Lastovica napisal/-a:Dagi napisal/-a:Lastovica napisal/-a: Ma kaksnih 50 let. Velik manj. Drgac pa sta v "telesnih" stikih z njim tud Jurij Bradac in Jan Plestenjak. quote]
Jah, takim pravijo biseksualci
sej to vem ja... Samo ko js nekje preberem si avtomatsko tud predstavljam zato me je zvil...
-
Dagi - Kofetarica
Ma kje... Grega more notr ostat... on je še edini, ki ma take izpade za smejat... Pr Klemenu pa čist vseen če ga umes ni blo notr... so ga na tak hinavsk pa grd način vn vrgl, da sploh ni važn... Je pa on tip, k bi si ga marsikdo lah sam za zgled vzel...
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
Dagi napisal/-a:Ma kje... Grega more notr ostat... on je še edini, ki ma take izpade za smejat... Pr Klemenu pa čist vseen če ga umes ni blo notr... so ga na tak hinavsk pa grd način vn vrgl, da sploh ni važn... Je pa on tip, k bi si ga marsikdo lah sam za zgled vzel...
ah kje...emil je bl car...grega ma itak use izpade povezane s sexom...počas mi gre že na živce
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
http://24ur.com/bar2/bar_video_show.php ... d=16150495
Kako se Gregor znajde z otroci. Samo so res hudi. In pole se njihova mama rece da ni zadovoljna z njegovim pospravljanjem. Groza.
Kako se Gregor znajde z otroci. Samo so res hudi. In pole se njihova mama rece da ni zadovoljna z njegovim pospravljanjem. Groza.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov