Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^tale razigrana Maja ( ) izgleda prav dobro, čeprav bi ji dala kakšno bolj naravno barvo las, hehe. Če že v glavi baje nima, bo pa s svojim videzom kam prišla. Vsakemu svoje
Aja, kaj če bi debato o novi zvezdici Maji preselili pod Kariero namesto pod Bar?? Hehe
Aja, kaj če bi debato o novi zvezdici Maji preselili pod Kariero namesto pod Bar?? Hehe
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Petrica dobro zgleda na teh slikah.
Grega pa se je vrnil z naloge...hahahha
Prilagam link: http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3084998
Grega pa se je vrnil z naloge...hahahha
Prilagam link: http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3084998
Lahko imam vse.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^haha, sej si jo kr predstaulam. dons med odmorom so me vsi: ej, a si slišala kaj je blo z Majo? js pa sam uglavnem, js sm šele dons zvedla
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
hmm a zdaj pa že razmišljajo, da bi bar podaljšali?Predvidevam po anketi na strani..
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Jao in pol je še ponosna sama nase! In btw, men res NI luštna! V resnic ne vem kaj je lepga na peroksidni blondi z obroblenimi žnabli.. Na tisoče je lohk takih!
Sicer je pa men bl podn una Jernejeva, kwa ma una u glav je pa res one million dolar question
Sicer je pa men bl podn una Jernejeva, kwa ma una u glav je pa res one million dolar question
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
al pa uno k je mela predprejšn tedn 3x zobarja, k je pozabla ker dan je rekla da ma in je nakonc pršlo vn da ma 3x. pa tko razredničarka: ja maja, pa kaj je s tvojimi zobmi?
joj sam dej dost o tej maji, bo še mislla da je zanimiva (no, sej očitno je če tok o njej govorimo)
joj sam dej dost o tej maji, bo še mislla da je zanimiva (no, sej očitno je če tok o njej govorimo)
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
hahahahaahahhhaa Latte... dobro si se to spomnila
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani