Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
pikka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2006
- Kraj: Slovenija
zdj ne vem kera je vprašala, če klemen ve, da ma urška fanta ... nimam pojma. se boste mogle drugje pozanimat. jst jo poznam samo bolj na videz; vseen pa tolk, da je ne kritizirejte, prosim. hvala. itak ne bo mela nč z njim no, brez panike
- Gost
Pa alo, Jerneju ga ena fafa pod mesalno mizo medtem ko ljudje cagajo po Baru, gregor se spreneveda, da s tisto blontno ni mel nic, ko pa so vse posneli Res postajajo podn od podna.. Tak primitvno postaja vse skupaj, kot da se morejo res samo gonit naokoli. Fuj!
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
heh...kera blond to? a una k je bla z gregorjam? hehe...maja malnar a? a ni ona neki kao pomembna pa znana pa oh in sploh?
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Tole mi pa res ni jasno...kaj je s temi ženskami ...men bi blo čiz gadno..da bi si tam bruko delala ...a ga lahko tipu pod mešalno mizo vleče ...pa una tam z Gregom (sam, da nebi kera slučajn rekla, da sem ji fouš ker nisem )
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
eh mal se tkole "brukajo"...maa, mene bi blo sram, ja neb šla več iz stanovanja vn
-
tle je zdj vprašnje: S kom ni še nč mela? jao jao...vse za slavo
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Ja no o tej ženski bi lahko pomoje svojo temo odprl
To je una an, k s Hrvatičem pa z bradačem skoz okol hod...pa za Kumrom se neki slini...pa kwa jz vem še.
Zmagala je lani na unem tekmovanju Tally Weijl in pol je kr naenkrat postala ena sponzuruša ...ta ženska je tko nadležna. (sploh nevem, kako se je kr prpopala na Hrvatiča in kaj je z njim, če mata res kj...sam pomoje je vlači s sabo, ker pač more meti eno ženko zraven, ona pa hoče pridet v haj sesajeti
Ok dost OT
To je una an, k s Hrvatičem pa z bradačem skoz okol hod...pa za Kumrom se neki slini...pa kwa jz vem še.
Zmagala je lani na unem tekmovanju Tally Weijl in pol je kr naenkrat postala ena sponzuruša ...ta ženska je tko nadležna. (sploh nevem, kako se je kr prpopala na Hrvatiča in kaj je z njim, če mata res kj...sam pomoje je vlači s sabo, ker pač more meti eno ženko zraven, ona pa hoče pridet v haj sesajeti
Ok dost OT
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
In Love Girl napisal/-a:heh...kera blond to? a una k je bla z gregorjam? hehe...maja malnar a? a ni ona neki kao pomembna pa znana pa oh in sploh?
a to je ta maja?
http://www.mobinet.si/Miss/glasovanje.html
pa še en opisek od nje naše vzornice
http://www.vijavaja.com/enter/dogaja/podrob.php?ID=6013
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov