Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- flower13
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
no, pa da še jaz pokomentiram tale bar.
na priljubljenost se jaz ne bi preveč zanašala.kajti to glasujejo le tisti, ki imajo kartice.realna priljubljenost človeka, se vidi šele, ko je na vročem stolu.če pogledamo gašperja in tino.gašper je imel največjo priljubljenost od vseh, pa je vseeno šel.veliko ljudi nima kartice, se pa zanašajo na tiste pol ure, ki jih vidijo po tvju in si tako o vsakem ustvarijo mnenje.
Pač so se feni ostalih barovcev obrnili proti jerneju, zato pa je Špela dobila toliko glasov in kar se skupin tiče, ne smete pozabiti, da je Špelo iz skupine belih v skupino črnih dala Tina.
Glede Špele intuicije-punca ima resnično šesti čut in ima dober občutek za nekatere stvari.jaz ji čisto verjamem, da je čutila kaj bo.
pa če si priznamo, ogromno ljudi si je želelo, da gre jernej ven in mislim, da bi šel v vsakem priemru, ne glede na to, kdo bi bil na drugem vročem stolu.
lep pozdravček:))
na priljubljenost se jaz ne bi preveč zanašala.kajti to glasujejo le tisti, ki imajo kartice.realna priljubljenost človeka, se vidi šele, ko je na vročem stolu.če pogledamo gašperja in tino.gašper je imel največjo priljubljenost od vseh, pa je vseeno šel.veliko ljudi nima kartice, se pa zanašajo na tiste pol ure, ki jih vidijo po tvju in si tako o vsakem ustvarijo mnenje.
Pač so se feni ostalih barovcev obrnili proti jerneju, zato pa je Špela dobila toliko glasov in kar se skupin tiče, ne smete pozabiti, da je Špelo iz skupine belih v skupino črnih dala Tina.
Glede Špele intuicije-punca ima resnično šesti čut in ima dober občutek za nekatere stvari.jaz ji čisto verjamem, da je čutila kaj bo.
pa če si priznamo, ogromno ljudi si je želelo, da gre jernej ven in mislim, da bi šel v vsakem priemru, ne glede na to, kdo bi bil na drugem vročem stolu.
lep pozdravček:))
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
micamaca napisal/-a:Lastovica napisal/-a:A takile fancy-ji so vam vsec
jaaa... ga slučajno poznaš?
Ne poznam.
Drgac pa upam, da je lastnik avtohise in ne avtomehanik
Ce je lastnik, se najbrz pise Cesar , al pa tud ne.
Mogoce je Igor al pa Robert - micamaca: poklici pa javi
http://www.avtooglasnik.com/ah.php?id=3 ... o-podjetju
- Karja
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2006
Lastovica napisal/-a:Ma tale Bar je kr neke:
- ko je Jernej na prvem vrocem stolu dobi okol 7.000 glasov
- ko je drugic na vrocem stolu dobi okol 16.000 glasov
- ko je tretjic na vrocem stolu dobi okol 11. 000 glasov
(nisem ziher tocno kolko glasov je kdaj dobil, ampak sem hotla sam ponazorit nihanje le teh).
Špela dobi 25.000 glasov s tem, da ima dalec najnizjo priljubljenost.
- ko je Špela prvič na vročem stolu gladko spodnese Majo
- tista skupina v kateri je bila Špela nikol ni zgubila
- V soboto je Špela INITUITIVNO vedela, da se bo glasovanje obrnilo v njen prid
A se se komi zdi, da tukaj nekaj smrdi?? Da POP TV morda forsira finale v katerem bo tudi Špela?? In zakaj je na njihovi spletni strani vprasanje, ce bi bil Bar brez tekmovalk se zanimiv?? A se nam obeta v prihodnosti se kaksna nova barovka??
Ma, poln kufer jih mam.
zdj se pa že odločte koga pop tv če v finalu vsakič je en drug enkt klemen, enkt jernej enkt pa špela... en vm pač ni všeč in k zmaga je pol kuj pop tv tist k ga ma zto d bo zmagu...
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
zdej je pa zacela tina full travmirat, da kako je lahko to Klemen naredil, blablabla .... pa rekla je da Klemen ne bo smel vec pri njih spat
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
micamaca napisal/-a:^ uuu a res... bomo šli mal na ogled ...
drgač pa briga mene katrca... jst bi raj njega za en krog (ali dva)
Hehe, lahko se organiziramo pa gremo 1x skup
Tota Tina & Ines pa sta tud malo obupani se mi zdi... Edini, ki se se kr naprej "pojavljata" v Baru... Mislim, get a life...
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
_Petra_ napisal/-a:micamaca napisal/-a:^ uuu a res... bomo šli mal na ogled ...
drgač pa briga mene katrca... jst bi raj njega za en krog (ali dva)
Hehe, lahko se organiziramo pa gremo 1x skup
hihi mi bereš misli če se kaj zmenš micamaca, lej da zrihtaš še 2 placa, zame pa petro
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov