Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
mily napisal/-a:Joj, pol sem jst edina, ki upam, da ne zmaga Klemen. Tok mi gre na živce s svojo mini bradicoda adijo no.
ne ne..nisi edina...tut jst upam da ne bo..ga ne maram
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Grega se pa tut tko obnaša k, da še nikol v lajfu ni bil z žensko. Prov vsak dan se z drugo neki mečka... me prov zanima, a sploh obstaja kšna bejba s kero on nebi?!
Svašta
Al pa z uno na šanku k sta se neki kurla
Svašta
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
MIGRENA napisal/-a:Grega se pa tut tko obnaša k, da še nikol v lajfu ni bil z žensko. Prov vsak dan se z drugo neki mečka... me prov zanima, a sploh obstaja kšna bejba s kero on nebi?!
Svašta
Tipi so itak tipi,samo jst ne štekam kje se najdejo take šjore?:roll:
LP
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
mily napisal/-a:Joj, pol sem jst edina, ki upam, da ne zmaga Klemen. Tok mi gre na živce s svojo mini bradicoda adijo no. Sicer sem bla vesela da se je prejšni teden vrnu, ker se mu je res zgodila krivica, sam drugač pa mi je čist antipatičn.
Grega se mi je tut čist pokvaru neki. Včasih sem se prav veselila oddaj, ker je vdno kako ušpiču in je blo prav smešn, zdej je pa dolgočasnež.
Tko da mi zdej edin Emil ostane da zmaga!
jz se tud strinjam, drgač mi pa tud špela ni napačna, tko da bi mi blo čist kul če bi špela al pa emil zmagala, čeprou še zmer raj emil
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
*zeljka* napisal/-a:mily napisal/-a:Joj, pol sem jst edina, ki upam, da ne zmaga Klemen. Tok mi gre na živce s svojo mini bradicoda adijo no. Sicer sem bla vesela da se je prejšni teden vrnu, ker se mu je res zgodila krivica, sam drugač pa mi je čist antipatičn.
Grega se mi je tut čist pokvaru neki. Včasih sem se prav veselila oddaj, ker je vdno kako ušpiču in je blo prav smešn, zdej je pa dolgočasnež.
Tko da mi zdej edin Emil ostane da zmaga!
jz se tud strinjam, drgač mi pa tud špela ni napačna, tko da bi mi blo čist kul če bi špela al pa emil zmagala, čeprou še zmer raj emil
Pod tole se pa lahko podpišem.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Ma tale Bar je kr neke:
- ko je Jernej na prvem vrocem stolu dobi okol 7.000 glasov
- ko je drugic na vrocem stolu dobi okol 16.000 glasov
- ko je tretjic na vrocem stolu dobi okol 11. 000 glasov
(nisem ziher tocno kolko glasov je kdaj dobil, ampak sem hotla sam ponazorit nihanje le teh).
Špela dobi 25.000 glasov s tem, da ima dalec najnizjo priljubljenost.
- ko je Špela prvič na vročem stolu gladko spodnese Majo
- tista skupina v kateri je bila Špela nikol ni zgubila
- V soboto je Špela INITUITIVNO vedela, da se bo glasovanje obrnilo v njen prid
A se se komi zdi, da tukaj nekaj smrdi?? Da POP TV morda forsira finale v katerem bo tudi Špela?? In zakaj je na njihovi spletni strani vprasanje, ce bi bil Bar brez tekmovalk se zanimiv?? A se nam obeta v prihodnosti se kaksna nova barovka??
Ma, poln kufer jih mam.
- ko je Jernej na prvem vrocem stolu dobi okol 7.000 glasov
- ko je drugic na vrocem stolu dobi okol 16.000 glasov
- ko je tretjic na vrocem stolu dobi okol 11. 000 glasov
(nisem ziher tocno kolko glasov je kdaj dobil, ampak sem hotla sam ponazorit nihanje le teh).
Špela dobi 25.000 glasov s tem, da ima dalec najnizjo priljubljenost.
- ko je Špela prvič na vročem stolu gladko spodnese Majo
- tista skupina v kateri je bila Špela nikol ni zgubila
- V soboto je Špela INITUITIVNO vedela, da se bo glasovanje obrnilo v njen prid
A se se komi zdi, da tukaj nekaj smrdi?? Da POP TV morda forsira finale v katerem bo tudi Špela?? In zakaj je na njihovi spletni strani vprasanje, ce bi bil Bar brez tekmovalk se zanimiv?? A se nam obeta v prihodnosti se kaksna nova barovka??
Ma, poln kufer jih mam.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
MoJcHyKa napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:No, hotla sem se rect, da je oni ko je v imenu avto hise kupil ono katrco tak sweet
hihi se strinjam s tabo
me too ...
drgač pa morm rečt, da sm bla vseen mal presenečena, k je Jernej šel ven... sem misnla, da ma vseen več fanov... čeprov mi je čist fajn, da je Špela ostala... vsaj ena ženska no, da ne bomo sam dedcev gledal
The secret of success is consistency of purpose.
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Jst sm tut bla nad tem kolko glasov je dobil Jernej ful presenečena.Ker zadnjič ko sta bila Bojana in on,k sta frenda na vročem stolu je dobil 17.000 zdej,ko pa je tekmovan in je zanjega držalo večina tut Bojaninih fenov je blo pa 11.000.Sm pa slišala opazke,da te številke,k so za klicat niso neki prou delale.
LP
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov