Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
A špela je bla zraven Jerneja na stolu? To je bla una scena, ko je nekej žrebov an?...sj to je logično da so stare mame glasovale za Špelo..sj je taka kot one...še kkšna stara mama je bolj zanimiva kot tale dolgočasna Špela
Zadnjič spremenil jemina, dne 25. Nov. 2006 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
jemina napisal/-a:A špela je bla zraven Jerneja na stolu? To je bla una scena, ko je nekej žrebov an?...sj to je logično da so stare mame glasovale za Špelo..sj je taka kot one...še kkšna stara mama je bolj zanimiva kot tale dolgočasna Šela
jemina, še mamca mi je rekla, da bi zanjo glasovala, ko pa zgleda tako pridkna pa fajn pupca
ja ja žrebu je, ker ni vedu kako bi se odloču...bogi gregi
-
pikka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2006
- Kraj: Slovenija
hej, mal sem zamudila ... tista punca, k je pa klemnu všeč, je pa tud v resnici ful ful fletkana, pa taka simpatična in prijazna. jst klemna čist razumem. pa z njeno postavo ni nč narobe. v vseh pogledih je supet punca. ma pa fanta, kolkr vem. tko da nč se sekirat. pa mal pejte v bar an, pa bodte prijazne okrog klemna, mogoče vas pa opaz
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
pikka napisal/-a:hej, mal sem zamudila ... tista punca, k je pa klemnu všeč, je pa tud v resnici ful ful fletkana, pa taka simpatična in prijazna. jst klemna čist razumem. pa z njeno postavo ni nč narobe. v vseh pogledih je supet punca. ma pa fanta, kolkr vem. tko da nč se sekirat. pa mal pejte v bar an, pa bodte prijazne okrog klemna, mogoče vas pa opaz
čaki a potem klemen ne ve da ima tista punca fanta??
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
ampak un komentarček na njegovem blogu je pa najbl sweet reeeees
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Sam tale gregor je res en luzer..ne more se odločet...in pol žreba. a je to kkšen dec bemtiš? ...in potem pomislim, da je bil moja ljubezen oh ja
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
No men je žau da ni kdo od tipov zraven Jerneja sedel in bi po moje pol Jernej zmagal- tako pa verjetno ravno kontra ker je zadnja bejba v baru. Kar se tiče žrebanja. Mislim snemal so lahko dokler ni izžrebal Špele- manipulacije so ful možne- saj posnetek ni bil pokazan v kosu-Pop lahko počne kaj mu je volja oni pa imajo podpisane pogodbe in ne vem kok klavzul.
Sicer pa ste videli posnetke Jerneja in Grega- mislim tip pretirava - tri bejbe v enem večeru- te pa vse sladke okoli njega, kot je že en napisal a se punce res tok mal cenijo in sploh ne pazijo kaj počnejo in predvsem kje- nek usran Wc.
Sicer pa ste videli posnetke Jerneja in Grega- mislim tip pretirava - tri bejbe v enem večeru- te pa vse sladke okoli njega, kot je že en napisal a se punce res tok mal cenijo in sploh ne pazijo kaj počnejo in predvsem kje- nek usran Wc.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jemina napisal/-a:Sam tale gregor je res en luzer..ne more se odločet...in pol žreba. a je to kkšen dec bemtiš? ...in potem pomislim, da je bil moja ljubezen oh ja
men je še zmeri lep
sicer je pa neumno naredu tole ja
sm pa vesela da je šu đeri ven...
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
tole zrebanje je blo kr neki
prov dobro se je videlo, da je Grega Spelin listek bolj zmeckal od Emilovga in Klemnovga (ki jih je sam prepognu), tko da si lahko to zrebanje nekam vtakne...
sam tok
prov dobro se je videlo, da je Grega Spelin listek bolj zmeckal od Emilovga in Klemnovga (ki jih je sam prepognu), tko da si lahko to zrebanje nekam vtakne...
sam tok
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
OK, jaz nisem opazla, da bi kateri listek bolj zmeckal. Sicer pa vsak, ki je malo bolj skepticen glede cesa, vedno najde oz. "vidi" kako tako stvar.
No, saj mogoce ga je res. V bistvu pa who cares.. Glavno, da je Jernej premagan in to s strani Spele, proti kateri je v casu skupin imel toliko proti..
Konec koncev pa sem jaz tak za Emila, ker mi je tak cute, tak preprost, pa skor vedno nasmejan, pa vedno kako tako smesno pribije
No, saj mogoce ga je res. V bistvu pa who cares.. Glavno, da je Jernej premagan in to s strani Spele, proti kateri je v casu skupin imel toliko proti..
Konec koncev pa sem jaz tak za Emila, ker mi je tak cute, tak preprost, pa skor vedno nasmejan, pa vedno kako tako smesno pribije
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Tale spela ima ocitno dost obozevalcev (kar se mene tice, se šlepa naprej ze ene par tednov), ampak tut tok ni, da bi kaksen blog napisala, odgovorila, enega napise na vsake "sto let" - to me najbolj moti.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov