Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Pa je šel jerry ven, ne vem zakaj, ampak na presenečenje vseh, mi je on ful prirasu k srcu, tako d sm prov žalostna, da je šel ven
Drgač pa ja, še 3 tedne pa bo vse znano... z mami sva se menli, da najbrž bo zmagu emil me prav zanima, kako se bo razpletno, glede na to so ostali samo tisti, ki se med sabo res ful dobr štekajo
Drgač pa ja, še 3 tedne pa bo vse znano... z mami sva se menli, da najbrž bo zmagu emil me prav zanima, kako se bo razpletno, glede na to so ostali samo tisti, ki se med sabo res ful dobr štekajo
- QIQI
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2006
ninc napisal/-a:ma ja!
to je ful čudno - 25000 glasov špeli. kje so pa tisti, ki so prejšnji teden glasovali za jerneja?
po mojem je spet prirejeno št. glasov, sam zato, da bo ena ženska not ostala
tisti, ki so podpirali jerneja proti bojani, ga ne nujno tudi proti špeli.
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
ninc napisal/-a:ma ja!
to je ful čudno - 25000 glasov špeli. kje so pa tisti, ki so prejšnji teden glasovali za jerneja?
po mojem je spet prirejeno št. glasov, sam zato, da bo ena ženska not ostala
hmm a mislš?, ne vem no če je tako, pol naj bi tudi ona zmagala...no sej bomo vidli...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
jah .. nad pričakovanji!! Špela, da je ostala??? zanimivo..čeprou kr stavm na njo - je blizu zmage, to sm vedla koj na začetku, ker je ista ko andrej iz bar1, vsi jo težko sprejmejo, nekej posebnga je..lih tak mehkužc..
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
spela mi je taka...hexa (ne morm si pomagat). Đeri rulz - skoda, da ne bo mogel an koncert it...ker, ce bi on zraven pel, bi se vsaj vrei slisalo, ne pa toti, ko bojo vsi tak krulili poleg
ps: sej vem, da sem hudobna no ampak Spela je prva, ko bi jo dala ven
ps: sej vem, da sem hudobna no ampak Spela je prva, ko bi jo dala ven
I love SISLEY& RW
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Tko k sm rekla par strani nazaj: tista priljubljenost ni realna & Špelini feni so se zbudl in ns presenetl. Čeprov ko je povedu Bastjan število glasov sm bla zihr da jih je Špela dubla sam 11.000... No sm pa vesela, da je Đeri končno šou!!!!! Bom rajš Bar od zdj naprej gledala... Pač usak ko gre vn se mn dogaja, zdj ko jih je pa sam še 4 pa sploh, ampak usak na bruhanje mi ne bo več šlo, ker ni več Đerija
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov