Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Lastovica napisal/-a:jemina napisal/-a:kakšna pa kj zgleda tale Klemnova bejby?
Jaz vem samo to, da je blont in manjsa od njega, sem jo namrec vidla samo v "rit"
Glede na to, da se Klemen cist zakuro zanjo, pa mora bit vsaj na prvo zogo vredu punca.
in kako rit ima?
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
MoJcHyKa napisal/-a:Lastovica napisal/-a:jemina napisal/-a:kakšna pa kj zgleda tale Klemnova bejby?
Jaz vem samo to, da je blont in manjsa od njega, sem jo namrec vidla samo v "rit"
Glede na to, da se Klemen cist zakuro zanjo, pa mora bit vsaj na prvo zogo vredu punca.
in kako rit ima?
Suhceno
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Lastovica napisal/-a:ANSAF napisal/-a:Tole je pa sigurno blog od tiste njegove, k mu je simpaticna
25.11.2006 11:51 - babypink
heii..dobro jutro=) res nisem imela namena pisat,sam sem se odločla,da ti napišem nekaj pozitivnega,da ti mogoče malo polepša današnjo soboto..glede na to,da si biu v četrtek res presenečen,upam da mi je zdaj spet uspelo narisat kak nasmešek=)drgač pa,saj veš..somewhere over the rainbow,skies are blue,& the dreams that you dare to dream really do come true..lep dan,Ursy
25.11.2006 17:11 - Klemen
Ufffffffff.... )) Jao kaj mi delaš, zdaj se bom res cel dan samo smejal..yessss... Ok, ok moram malo bolj globoko zadihat Ja res sem bil presenečen morm priznat, ker nism vedu kaj si si mislila glede na vse skupaj.."The dreams that you dare to dream really do come true" - torej lahko začnem sanjati ...No sm ful veseld asi se oglasila pa če ti bo pridi kdaj zvečer ko bo gužva, sj sm ti povedu zadnjič zakaj ane...lp
Prokleta URSY!!!! Zdaj pa sekire pa kose v roke, pa se dobimo v BARU
Ma ne, a veš kaj, nej jima bo, k ji je lih Urška ime
Drugač mata pa pol kr deset let razlike v letih... pa on še ni mel resne zveze a kako? c c c
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
ANSAF napisal/-a:Ufffffffff.... )) Jao kaj mi delaš, zdaj se bom res cel dan samo smejal..yessss... Ok, ok moram malo bolj globoko zadihat Ja res sem bil presenečen morm priznat, ker nism vedu kaj si si mislila glede na vse skupaj.."The dreams that you dare to dream really do come true" - torej lahko začnem sanjati ...No sm ful veseld asi se oglasila pa če ti bo pridi kdaj zvečer ko bo gužva, sj sm ti povedu zadnjič zakaj ane...lp
Uou! poglejte zadnji stavek: pridi kdaj zvečer ko bo gužva, sem ti povedal zakaj. he he
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov