Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Angel napisal/-a:Je ja, to smo že nekajkrat obdelali v tej temi. To je on ja in ima pisarno nasproti stanovanja ob Barovcev
Ajaaa zato sm ga js tisti tedn ko je izpadu vidla na drugi strani ceste tm.
Sam je pa gor Barovcem v okn gledu... Pomojm ga ni noben opazu
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
aj sm gledla včeri bar, joj k so bli lepi avtki še poseben tisti pegout takoj bi ga mela
- xtina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
ne da se mi brat vseh teh 300 strani tko da ne vem ce ste to ze obdelal...mene pa zanima kir je ta tip od Bojane, ce kdo ve a je ta iz Lj?? al pa kako mu je ime...lepo lepo prosm naj kdo pove, pa ne kr neki pisat...napise naj tist k to res ve...k me full zanima ce je to moj bivsi...al mu je pa res na muc podoben....
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
xtina napisal/-a:ne da se mi brat vseh teh 300 strani tko da ne vem ce ste to ze obdelal...mene pa zanima kir je ta tip od Bojane, ce kdo ve a je ta iz Lj?? al pa kako mu je ime...lepo lepo prosm naj kdo pove, pa ne kr neki pisat...napise naj tist k to res ve...k me full zanima ce je to moj bivsi...al mu je pa res na muc podoben....
En frizer od Mic stylinga, ki jih rihta za soboto (ni mi pa jasno zakaj je svoji Bojanci vedno naredil najbolj grdo frizuro). Ne vem pa, ce je glih iz lj.
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
xtina napisal/-a:ne da se mi brat vseh teh 300 strani tko da ne vem ce ste to ze obdelal...mene pa zanima kir je ta tip od Bojane, ce kdo ve a je ta iz Lj?? al pa kako mu je ime...lepo lepo prosm naj kdo pove, pa ne kr neki pisat...napise naj tist k to res ve...k me full zanima ce je to moj bivsi...al mu je pa res na muc podoben....
no, kaj je tvoj bivši al ne?
- xtina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
poznava se ze full doug s tem tipom in Bojano sm js spremlala skos k je bla moja favoritka in se full spomnm kok je bla ona vesela in zalublena..ne doug po tem ko je blo to po Tv mi je pa ta tip pisu in sva bla skupi...kak teden nazaj sm spet dobila sms, mam se vedno vse shranjene...js sicer nism vedla da je on od Bojane!!zj ce je to res ta frizer od Mica ime mu je na U.... pac naj en ki pozna Bojano mal opozori no da ni vse tko roznato kot ona misli da je...
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Tole je pa sigurno blog od tiste njegove, k mu je simpaticna
25.11.2006 11:51 - babypink
heii..dobro jutro=) res nisem imela namena pisat,sam sem se odločla,da ti napišem nekaj pozitivnega,da ti mogoče malo polepša današnjo soboto..glede na to,da si biu v četrtek res presenečen,upam da mi je zdaj spet uspelo narisat kak nasmešek=)drgač pa,saj veš..somewhere over the rainbow,skies are blue,& the dreams that you dare to dream really do come true..lep dan,Ursy
25.11.2006 17:11 - Klemen
Ufffffffff.... )) Jao kaj mi delaš, zdaj se bom res cel dan samo smejal..yessss... Ok, ok moram malo bolj globoko zadihat Ja res sem bil presenečen morm priznat, ker nism vedu kaj si si mislila glede na vse skupaj.."The dreams that you dare to dream really do come true" - torej lahko začnem sanjati ...No sm ful veseld asi se oglasila pa če ti bo pridi kdaj zvečer ko bo gužva, sj sm ti povedu zadnjič zakaj ane...lp
heii..dobro jutro=) res nisem imela namena pisat,sam sem se odločla,da ti napišem nekaj pozitivnega,da ti mogoče malo polepša današnjo soboto..glede na to,da si biu v četrtek res presenečen,upam da mi je zdaj spet uspelo narisat kak nasmešek=)drgač pa,saj veš..somewhere over the rainbow,skies are blue,& the dreams that you dare to dream really do come true..lep dan,Ursy
Ufffffffff.... )) Jao kaj mi delaš, zdaj se bom res cel dan samo smejal..yessss... Ok, ok moram malo bolj globoko zadihat Ja res sem bil presenečen morm priznat, ker nism vedu kaj si si mislila glede na vse skupaj.."The dreams that you dare to dream really do come true" - torej lahko začnem sanjati ...No sm ful veseld asi se oglasila pa če ti bo pridi kdaj zvečer ko bo gužva, sj sm ti povedu zadnjič zakaj ane...lp
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Klemnov blog
25.11.2006
63. Dan: Sobota
25.11.2006 11:15
Jutro,
Odpiram blog za današnji dan. Spet sem spal komaj 4 ure, kar pomeni celih 8ur v dveh dneh, a če bo vse po sreči bomo lahko to v današnji soboti nadoknadili.
Spišem kaj več popoldan...
Lep dan želim
Klemen
-----------
18:00
No in spet sem tukaj. Žal nimam preveč časa kaj napisati saj se počasi odpravljamo v bar. Še malo fizerskih in stilističnih podrobnosti in čez eno uro štartamo. Kdo bo na drugem stolu se ne ve, je pa Grega žrebal že včeraj, saj moramo to osebo za drugi stol povedati v petkih ob treh. Karkoli bo bo, ni se namreč smiselno obremenjevati s tem.
Drugače je za nami kar zanimiv dan, ki smo ga od poldvanajstih do treh preživeli v baru in animirali otroke, ki so nas prišli pogledat. Po prihodu domov sem naredil našo oglasno steno. Gre za program naslednjega tedna v XXL obliki na naši verjetno najbolj vidni steni v stanovanju. To, da imamo za promocijo najmočnejši medij tv moramo izkoristiti. Načeloma je večino stvari dogovorjenih in upam na najbolj uspešen teden do zdaj. Dali bomo vse od sebe da bo tako.
Lp in si pišemo
Klemen
25.11.2006
63. Dan: Sobota
25.11.2006 11:15
Jutro,
Odpiram blog za današnji dan. Spet sem spal komaj 4 ure, kar pomeni celih 8ur v dveh dneh, a če bo vse po sreči bomo lahko to v današnji soboti nadoknadili.
Spišem kaj več popoldan...
Lep dan želim
Klemen
-----------
18:00
No in spet sem tukaj. Žal nimam preveč časa kaj napisati saj se počasi odpravljamo v bar. Še malo fizerskih in stilističnih podrobnosti in čez eno uro štartamo. Kdo bo na drugem stolu se ne ve, je pa Grega žrebal že včeraj, saj moramo to osebo za drugi stol povedati v petkih ob treh. Karkoli bo bo, ni se namreč smiselno obremenjevati s tem.
Drugače je za nami kar zanimiv dan, ki smo ga od poldvanajstih do treh preživeli v baru in animirali otroke, ki so nas prišli pogledat. Po prihodu domov sem naredil našo oglasno steno. Gre za program naslednjega tedna v XXL obliki na naši verjetno najbolj vidni steni v stanovanju. To, da imamo za promocijo najmočnejši medij tv moramo izkoristiti. Načeloma je večino stvari dogovorjenih in upam na najbolj uspešen teden do zdaj. Dali bomo vse od sebe da bo tako.
Lp in si pišemo
Klemen
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
ANSAF napisal/-a:Tole je pa sigurno blog od tiste njegove, k mu je simpaticna
Prokleta URSY!!!! Zdaj pa sekire pa kose v roke, pa se dobimo v BARU
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov