Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ katrco lahk vidš tuki: http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_id=3084724
FYI: Gregor je že zdavnaj Jerneju čist odkrito reku, da bo, dokler bosta not, vedno njemu dal minus... po kakšni debilni logiki je zdej hinavc???
pa Ines je čist normalno odreagirala k jo je Klemen ven poslal... sploh ni bla tko grozna, kt ste jo ene hotle prikazat... valda da ji je blo hudo ker je mogla na tak način ven (tud če se ni sama prjavla)... in normalno da je mal zamerla Klemnu... me prov zanima kako bi ve reagirale na njenem mestu... zihr bi v luft skakale od veselja pa bile skrajno razumevajoče
Sp3lca napisal/-a:Meni je pa Jernej kr cool ratal. Vsaj taka podlasica ni kot Gregor, ki govori pred Emilom, kako težko mu je dat minus (čeprav ga vedno Jerneju pribije), pa stalno samo to jodla kako je Jernej ne vem kak.. sam pa je tud en hinavc. Mislim.. naj odraste..
FYI: Gregor je že zdavnaj Jerneju čist odkrito reku, da bo, dokler bosta not, vedno njemu dal minus... po kakšni debilni logiki je zdej hinavc???
pa Ines je čist normalno odreagirala k jo je Klemen ven poslal... sploh ni bla tko grozna, kt ste jo ene hotle prikazat... valda da ji je blo hudo ker je mogla na tak način ven (tud če se ni sama prjavla)... in normalno da je mal zamerla Klemnu... me prov zanima kako bi ve reagirale na njenem mestu... zihr bi v luft skakale od veselja pa bile skrajno razumevajoče
The secret of success is consistency of purpose.
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
Lastovica napisal/-a:Joj, toti Jernej ima res najvisjo priljubljenost.
Mogoce bi ga mogo pa Klemen vseeno ven poslat, ker zdaj se ga pa ne bojo resli.
se strinjam!! nastal je položaj: andrejček=jernejček
klemen se bo pomoje še po glav tovku, k ga ni poslov domov!
A moment on your lips, forever on your hips!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
dean444 napisal/-a:Gregor ma sedaj ima najmanjšo priljublenost. In zdej še to da do drugi vroči stol žrebal- nima jajc da se odloči in pove zakaj. ta Grega mi je vedno maj všeč.
zakaj pa bi se mogu neki odločt če se ne more... in zakaj bi mogu prevzet odgovornost za svojo odločitev (kot pravi Emil)... jebiga se pač ne more odločit in bo žrebal, men se zdi to čist fer... sej na volitvah če imata dva kandidata enako število glasov se tud žreba, kdo zmaga... res ne vem kaj je pol tko narobe če tud v tem primeru žreba... jst ga čist kapiram in podpiram
The secret of success is consistency of purpose.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm pa čist vesela, da tale gregor obstaja
imam svojo pesmcoooo
Naredi da mi pride,
majke ti,
takrat ko bom želel.
Od njene mi miline,
v trenutku omedlel.
Naredi da mi pride,
majke mi,
najlepše dekle odpret
vrata od njene hiše,
da grem se k njej ogret.
jeeeej
imam svojo pesmcoooo
Naredi da mi pride,
majke ti,
takrat ko bom želel.
Od njene mi miline,
v trenutku omedlel.
Naredi da mi pride,
majke mi,
najlepše dekle odpret
vrata od njene hiše,
da grem se k njej ogret.
jeeeej
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Meni so te anti-Jernej fore ratale že prou bedne. Mislim, toook so se pizdli, k so pršli ljudje k njemu pit, zdej k je pršu za Klemna cel bus je pa vsem kul. Sploh ne vem kaj delajo tako sceno iz tega - sej so tut k njim hodili prijatli pit. Normalno da če jih pridejo podpirat pač pijejo pr unmu k ga poznajo. Big deal. Sej meni tut Jernej ni ravno najljubši sam ostali so ratali že prav bedni. Kot otroci v vrtcu.
Sicer pa sem za Klemna ali Emila.
Sicer pa sem za Klemna ali Emila.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
J.Lo napisal/-a:In Gregor bo masiral 40-letno gospo...
Na strani piše, da ma 60 let...
Tudi Gregor se je prodajal. Če smo bolj natančni, je Primorec prodajal svoje maserske usluge. Na koncu je bil deležen le 5000 tolarjev, vendar je prepričan, da bo 60 letna gospa nadvse zadovoljna z masažo.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
micamaca napisal/-a:Sp3lca napisal/-a:Meni je pa Jernej kr cool ratal. Vsaj taka podlasica ni kot Gregor, ki govori pred Emilom, kako težko mu je dat minus (čeprav ga vedno Jerneju pribije), pa stalno samo to jodla kako je Jernej ne vem kak.. sam pa je tud en hinavc. Mislim.. naj odraste..
1. Ne bom se spuščala na tak nivo, kot ti s svojimi izjavami in bom lepo povedala kaj sm hotla rečt.. Dokaj žaljivo je rečt "po kakšni debili logiki".. po moji logiki je.. nisem pa debil-debil je namreč stopnja prizadetosti, na srečo, pa mi možganske celice in tudi vse druge super delujejo.
2. Zakaj je hinavec je razlaga povsem preprosta. Emil je rekel, da ne ve komu dat minus, ker mu je ravno in ker se mu noben ni posebno zamiril.. Potem pa Gregor seveda začne "Stari meni tudi.. bla bla bla".. Če mene prašaš to je hinavec, saj je ubistu lagal Emilu (in s tem tudi nam) o obraz.
3. Ne.. če bi bla na mestu od Ines- vrjamem, da bi bla žalostna.. Mogoče bi celo jokala. Ne bi pa imela take reakcije kot ona. Mislim, Klemen je bil vne, očitno ve, da bi ljudje radi dali njo vn (samo če priljubljenost pogledamo). Ne vem zakaj bi mogla Klemenu zamerit, igra je. In on se je tako odločil. Lahko bi vse sprejela in odšla z vzdignjeno glavo.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]