Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Meni sta obe sestri - Tina in Ines isto reagirale: Tina že ko je prvič pristala na prvem stolu - "joj, fantje so se zarotili proti meni ipd." in drugič, ko jo je Žiga dal na stol in je letela. Ines pa je tudi zdaj zelo nezrelo reagirala: "ful nesramno od klemna..bla bla...pa špela je taka in taka...bla bla..."
Ma daj, obe sta isti - za svojih 26 let ful nezrelo reagirata ob neuspehu
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Lastovica napisal/-a:Mu bom jaz sporočila, ko si pisema prek mailov Ce bo zainteresiran, ti javim.
Jaaaa Reči da sem ful vredi punca, ziher boljša kot ona, ko jo je povabu na drink Upam da se ne hecaš, ker če se, se mi bo srce paralo!!!!!
sAdie : Ja Klemena kerga pa druzga, kaj je še sploh kdo bol pametn notr? nop
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
ninc napisal/-a:Meni sta obe sestri - Tina in Ines isto reagirale: Tina že ko je prvič pristala na prvem stolu - "joj, fantje so se zarotili proti meni ipd." in drugič, ko jo je Žiga dal na stol in je letela. Ines pa je tudi zdaj zelo nezrelo reagirala: "ful nesramno od klemna..bla bla...pa špela je taka in taka...bla bla..."
Men se je vedn bol zdel, da je to ena in ista oseba
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Od vseg anajbolj mi grejo na živce te razlogi, ki jih morjo navajat, ko dajo enmu minus...a ni logično, da se z enimi bolj razumeš z drugimi manj in da je to že čist dost velik razlog, da daš nekomu minus oz. ga daš ven, brez da mu neke bedne razloge polagaš in se mu opravičuješ Bar je igra in nej že to sprejmejo tisti ki so notr in tut vsi ostali odzuni.
Sorry, sam če bi jst mogla 3 mesece garat my ass off pa živet s folkom, ki ga od učeri poznam...od tega sta dva kul, ostali so pa "razno" in da so tut oni s podobnim razlogom notr...ja itak da mi je cilj 12 mio SIT...jst ne vem zakaj velja to, da se boriš za denar za nekaj slabega, da si grebator, podlasica, ipd.?!? Če igraš fairplay, se nimaš nobenmu za karkoli opravilčevat.
In da si pol ko greš ven užaljen in zamerljiv, je pa največja bedarija. It's not about friendship...it's all about money...
Sorry, sam če bi jst mogla 3 mesece garat my ass off pa živet s folkom, ki ga od učeri poznam...od tega sta dva kul, ostali so pa "razno" in da so tut oni s podobnim razlogom notr...ja itak da mi je cilj 12 mio SIT...jst ne vem zakaj velja to, da se boriš za denar za nekaj slabega, da si grebator, podlasica, ipd.?!? Če igraš fairplay, se nimaš nobenmu za karkoli opravilčevat.
In da si pol ko greš ven užaljen in zamerljiv, je pa največja bedarija. It's not about friendship...it's all about money...
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Meni se pa zdi Klemnova odločitev zares korektna. Oni so bili zbrani v Bar, Ines je kasneje not prišla, potem ko je on ven odletel.
Reagial je zelo odraslo in se ni enostavno znebil Jerry-ja, ampak mu je dal možnost kot vsem ostalim. Naj gledalci odločijo. Meni gre Jerry ful na kozl, samo po resnici: zares bi ga rada videla na vročem stolu zgubiti proti nekomu s ful veliko razliko.
Reagial je zelo odraslo in se ni enostavno znebil Jerry-ja, ampak mu je dal možnost kot vsem ostalim. Naj gledalci odločijo. Meni gre Jerry ful na kozl, samo po resnici: zares bi ga rada videla na vročem stolu zgubiti proti nekomu s ful veliko razliko.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Meni je pa Jernej kr cool ratal. Vsaj taka podlasica ni kot Gregor, ki govori pred Emilom, kako težko mu je dat minus (čeprav ga vedno Jerneju pribije), pa stalno samo to jodla kako je Jernej ne vem kak.. sam pa je tud en hinavc. Mislim.. naj odraste..
Ines pa itak smeh..Reče, da kao ne ve, če bi bla to odločitev gledalcev-njena priljubljenost je pa na nuli.. sej bo vidla ko pride vn, pa pogleda priljubljenost, jo bo kar sram lahko.. Poraz bi pa lahko malo bolj odraslo sprejela.
Ines pa itak smeh..Reče, da kao ne ve, če bi bla to odločitev gledalcev-njena priljubljenost je pa na nuli.. sej bo vidla ko pride vn, pa pogleda priljubljenost, jo bo kar sram lahko.. Poraz bi pa lahko malo bolj odraslo sprejela.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
men je ta ines tko bedna..taka krivica se ji je naredla ...Kakor sem že rekla, Klemen je pri svoji odločitvi gledal nase in ne na druga, kar bi verjetno naredil tud vsak drug, ki bi notr pršu...le še 5 jih je
Ja kmalu bo konec bara
Ja kmalu bo konec bara
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov