Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
oh .. še dobro da sem v dijaškem pa lahko gledam grr ..
jaz mam občutek da se klemček naš bolj odloča med jerryem pa med ines nevem zakaj
jaz mam občutek da se klemček naš bolj odloča med jerryem pa med ines nevem zakaj
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
wannabe .. to si pomojem tak vsak drugi slovenec ki spremlja bar želi
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
micamaca napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Pa tale Klemen je karakterno sanjski moski
hehe mal ga zredimo, pa pošljemo na bb v fitnes, mu pobrijemo tisto bradico, ga oblečemo v ene dobre cune pa ne bo samo karakterno sanjski
Najpomembnejse od vsega je to, da zraste za 15 cm
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Čakte zakoj ni blo prou k so pršli frendi od Jerneja zapravt keš?Zdej k so pršli od Klemna pa je vse ok?
Pa to da je Gregor,ki je tekmoval nasproti Klemnu,reku Klemnu,da bo njegova(Gregorjeva) mama prišla in kupla pr Klemnu eno boco?
Ku ste folk enostranski.Sploh niste pravični.
LP
Pa to da je Gregor,ki je tekmoval nasproti Klemnu,reku Klemnu,da bo njegova(Gregorjeva) mama prišla in kupla pr Klemnu eno boco?
LP
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Lastovica napisal/-a:micamaca napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Pa tale Klemen je karakterno sanjski moski
hehe mal ga zredimo, pa pošljemo na bb v fitnes, mu pobrijemo tisto bradico, ga oblečemo v ene dobre cune pa ne bo samo karakterno sanjski
Najpomembnejse od vsega je to, da zraste za 15 cm
ja kolk je pa velk?
Always look on the bright side of life!
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
MissRap napisal/-a:Čakte zakoj ni blo prou k so pršli frendi od Jerneja zapravt keš?Zdej k so pršli od Klemna pa je vse ok?
LP
Dej mal oči odpri pa ušesa si umij! Jernej je svoje vabu, Klemnovi so sami od sebe pršli!!! Kar je Gregor reku je useen, ker to nima veze z Klemnom. Sej učer so bli tut od Jerneja kolegi tm... Pa razlika je a ti naročuješ Dom Perignone in jih zlivaš po tleh, al pa prideš spit pijačko za 1000 v njegovo podporo!
Drgač se je Klemen baje že odloču. Pa dons bojo pomoje + pa - mal prej, ker na netu piše da un k izpade bo ob 18h že v klepetalnci... Upam, da gre Jernej vn kr mi je res totalno antipatičen že od začetka. Če grets pa Ines al pa Špela pa tut ne bo lih neki ful krize. Sam da Emil pa Gregor pa Klemen ostanejo! Jernej bo pa tut slej ko prej šou.
Če nisi del rešitve, si del problema.
- MissRap
- Komunikatorka
Ewchk napisal/-a:MissRap napisal/-a:Čakte zakoj ni blo prou k so pršli frendi od Jerneja zapravt keš?Zdej k so pršli od Klemna pa je vse ok?
LP
Dej mal oči odpri pa ušesa si umij! Jernej je svoje vabu, Klemnovi so sami od sebe pršli!!! Kar je Gregor reku je useen, ker to nima veze z Klemnom. Sej učer so bli tut od Jerneja kolegi tm... Pa razlika je a ti naročuješ Dom Perignone in jih zlivaš po tleh, al pa prideš spit pijačko za 1000 v njegovo podporo!
Drgač se je Klemen baje že odloču. Pa dons bojo pomoje + pa - mal prej, ker na netu piše da un k izpade bo ob 18h že v klepetalnci... Upam, da gre Jernej vn kr mi je res totalno antipatičen že od začetka. Če grets pa Ines al pa Špela pa tut ne bo lih neki ful krize. Sam da Emil pa Gregor pa Klemen ostanejo! Jernej bo pa tut slej ko prej šou.
Ma ku ti veš al je Jernej vabu oz. da Klemen ni?
In kšna je razlika,če pridejo 3 frendi in porabijo 300.000 al jih pride 20?
Pač ma Jernej bolj bogate frende.
So what?
Aja pa če ti pointa ne štekaš ne pavt naj jst uha umivam.
LP
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Dagi napisal/-a:ja kolk je pa velk?
pojma nimam... sem mal gledala po netu če bi našla kaj več o njem, pa ni nič novega ne piše (no razen tega da zdaj vsaj vem kako se piše )...
drgač pa tiste, ki imate kartice: se priporočamo za ažurno obveščanje o razvoju dogodkov ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
micamaca napisal/-a:Dagi napisal/-a:ja kolk je pa velk?
pojma nimam... sem mal gledala po netu če bi našla kaj več o njem, pa ni nič novega ne piše (no razen tega da zdaj vsaj vem kako se piše )...
quote]
ti prov ena taka kt jst
Always look on the bright side of life!
- MissRap
- Komunikatorka
micamaca napisal/-a:Dagi napisal/-a:ja kolk je pa velk?
drgač pa tiste, ki imate kartice: se priporočamo za ažurno obveščanje o razvoju dogodkov ...
17 cm.
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]