Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
girlie napisal/-a:bejbika napisal/-a:za kerga pa praute, da bo izpadu?
jst mislm, če bo tip, da bo un tastar, če bo ženska, pa Špela
Jst tud tko mislim, ja.
Jst mislm pa Klemen od žensk pa mogoče Bojana...Tamara...Katja?
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
U ja Jest sm tud že obakrat gledala, najslabši začetni vtis imata tud pri men Petra in Tamara.... ne vem, katera mi je bolj zoprna: obe hočeta non stop neki izstopat in bit najglasnejši. Mislm, da je za to še mal prezgodaj tkole čist na začetku, da je v prvem tednu najboljša zlata sredina (da nisi ne preveč in ne premal glasen.)
Špela mi je od žensk uredu, pa Maja tud - dost skulirano deluje, lušna je in ni neki ful afnasta.
Od tipov mi Gašper sploh ni nevem, kako hud (vizualno) - čist tak fantek še ... Žiga ma totalno butaste prijave, Jernej se pa ''goni'' s Petro. Ostalih se pa zdele sploh tolk ne spomnem ... Aja pa un k je vodja, kaj je - Klemen? Mal bogi mi deluje.
Katja je kul, sam škodaaaaa da ni namest nje en moj prjatu notr šršu - pozabil je pisno potrdit udeležbo na otvoritvenem večeru, pol so ga pa skenslal... KEr drugač je bil on namenjen za 13. kandidata. Res škoda, ker je tip res največja faca + od mejhnga je skoz v lokalu, ker majo doma en kafič. No ja.
Tolk z moje strani o temle slavnem Baru ... Mogoče si še kartico omislim.
Špela mi je od žensk uredu, pa Maja tud - dost skulirano deluje, lušna je in ni neki ful afnasta.
Od tipov mi Gašper sploh ni nevem, kako hud (vizualno) - čist tak fantek še ... Žiga ma totalno butaste prijave, Jernej se pa ''goni'' s Petro. Ostalih se pa zdele sploh tolk ne spomnem ... Aja pa un k je vodja, kaj je - Klemen? Mal bogi mi deluje.
Katja je kul, sam škodaaaaa da ni namest nje en moj prjatu notr šršu - pozabil je pisno potrdit udeležbo na otvoritvenem večeru, pol so ga pa skenslal... KEr drugač je bil on namenjen za 13. kandidata. Res škoda, ker je tip res največja faca + od mejhnga je skoz v lokalu, ker majo doma en kafič. No ja.
Tolk z moje strani o temle slavnem Baru ... Mogoče si še kartico omislim.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
Tamara mi je ista ko moja sošolka...glih taka bosančica zgleda...sm da je sošolka velik manjša od nje, skos hoče bit v središču pozornosti, bleje tut če je noben ne posluša, povsod se rine..res, ne morem jo!
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
**SiMoN@** napisal/-a:Tamara mi je ista ko moja sošolka...glih taka bosančica zgleda...sm da je sošolka velik manjša od nje, skos hoče bit v središču pozornosti, bleje tut če je noben ne posluša, povsod se rine..res, ne morem jo!
sej tamara je ista..
meni osebno je od punc bojana nekak najbolj simpatična.. karakterno in vizualno..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
smotkA napisal/-a:Katja je kul, sam škodaaaaa da ni namest nje en moj prjatu notr šršu - pozabil je pisno potrdit udeležbo na otvoritvenem večeru, pol so ga pa skenslal... KEr drugač je bil on namenjen za 13. kandidata.
Kako pa to veš, da bi njega izbrali? Sej po moje jih je bilo več takih tam, ki so se še prijavili, potem pa so tam še enega izbrali.
Svet je okrogel zato, da ga obkroža prijateljstvo
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
metuljčica napisal/-a:smotkA napisal/-a:Katja je kul, sam škodaaaaa da ni namest nje en moj prjatu notr šršu - pozabil je pisno potrdit udeležbo na otvoritvenem večeru, pol so ga pa skenslal... KEr drugač je bil on namenjen za 13. kandidata.
Kako pa to veš, da bi njega izbrali? Sej po moje jih je bilo več takih tam, ki so se še prijavili, potem pa so tam še enega izbrali.
majo nek sistem in jaz vrjamem,da je bil on na 13...Dost se ve sam se o tem ne govori, jaz sem neki stvari ze prej vedla, kr mi je kolegica povedla k je bla na avdicijah...Sam morjo bit tiho,ker cene full kazen placajo...
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]