Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 20. Nov. 2006 14:18

Ja Klemen, tako se piše bloge :top:
Joj tale Gregor pa nima čist pojmov razčiščenih s slovnico... Še otroc v prvem razredu ne bi napisal: "mi je vspelo"... itd. Kak me to jezi, da en 24-letnik klamfa skupi besede pa klicaje brez osnovnega pojma!! :x Dej no, cela Slovenija to bere.
...
crni_tulipan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a crni_tulipan » 20. Nov. 2006 14:32

hahaha se popolnoma strinjam glede Gregorja....
ma če tip je naredu samo srednjo gostinsko....tam pa niso kaj preveč uporabljali slovnice in podobno, pa saj se vidi kako sestavlja stavke in kako piše :)... :D
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 20. Nov. 2006 14:58

pojdite na tekmovanje med njimi pa pijte pri ostalih barovcih vodo :D:D
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Trubadurka » 20. Nov. 2006 16:42

a lahko katera skopira eno čudo oz. primer Gregorjevega blogiranja? da se malo nasmejim :D

srednja gostinska? a ni on nek policaj? no sej. isti šmoren, I guess :roll:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Nov. 2006 16:58

Sam Klemen pa piše tko...berljivo. Kar se za druge res ne bi reklo :gruebel: Sploh đerija nč ne razumem...Žiga je bil pa sploh fenomen...kdor je to negovoo razumel je bil že res ultra sposoben :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Nov. 2006 17:10

Trubadurka napisal/-a:a lahko katera skopira eno čudo oz. primer Gregorjevega blogiranja? da se malo nasmejim :D

na prejšni strani maš skopirano iz njegovga bloga :ja:
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 20. Nov. 2006 17:39

Trubadurka napisal/-a:a lahko katera skopira eno čudo oz. primer Gregorjevega blogiranja? da se malo nasmejim :D

Gregor je potapljač v slovenski vojski :D
(sm si zapomnla k je lih moj biuši tud potapljač :wink: )
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 20. Nov. 2006 18:28

jerry dela in danes in jutri proti klemnu (sam je tak hotel). to ni dobro ...
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 20. Nov. 2006 18:30

Še malo pa bo Gregor izumil svoj jezik-gregoričico :D Bog mu pomagaj...
Razumet to, kar on, Jernej in Žiga napišejo...je skoraj nemogoče. Se pa vsaj pošteno nasmejimo :D
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 20. Nov. 2006 18:58

jerry se zaveda, da v primeru zmage klemna leti vn. no ja, upam da bo klemnu le uspelo, sicer pa tu z naših krajev organizirajo neke prevoze do bara za klemnovo podporo, lepo bi blo videt da bi imel premoč. :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 20. Nov. 2006 20:20

amital napisal/-a:jerry se zaveda, da v primeru zmage klemna leti vn. no ja, upam da bo klemnu le uspelo, sicer pa tu z naših krajev organizirajo neke prevoze do bara za klemnovo podporo, lepo bi blo videt da bi imel premoč. :)

uau, kar prevozi! super!

kaj danes ponoči že zvejo delne rezultate?
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 20. Nov. 2006 20:39

Ja, danes ponoci ze zvejo delne rezultate. Prilagam se drugi del Klemnovega bloga, ce zeli kdo brat.

58. Dan drugič: Moj odgovor na vaša vprašanja 20.11.2006 16:41
Lep pozdrav,

Za nami je dopoldne, kjer smo na sestanku najprej izvedeli pravila tekmovanja in kasneje še dobili super presenečenje - avto katrco.

Pa bom začel z katrco, ki smo jo dobili, da jo "našminkamo" do četrtkove dražbe. Zapeljali smo se v Kranj, kjer smo se v zasebni delavnici najprej odločili, kaj bomo z avtom naredili, potem pa so eni avto polirali, drugi pa smo se lotili rjastih odbijačev in zarjavelih vijakov. Mislim, da bo rezultat kar dober, nam je pa vsem kar malo žal, da ni npr. več časa in bi nam lahko avto v delavnici res popolnoma prenovili v stilu "pimp my ride". No, morda pa nas presenetijo, kar pa bomo videli že jutri, ko gremo nazaj v kranj barvat določene dela avta.

Tekmovanje: Pravila so bila popolnoma pričakovana. Js tekmujem skupaj z dvema študentoma proti trem barovcem. Glede na to, da jih je pet, bo eden od njih delal oba dva dneva in to bo Jerry. Sj dejansko mi je vseeno, kdo dela kdaj in tudi v tem, da bo Jerry dva dni, ne vidim kakšne podle taktike ali napovedanih "okrepitev" za jutri.

Moj odgovor na vaša vprašanja bloga za 58. dan:
(Glede na to, da mi danes čas ne dopušča, da odgovorim vsakemu posebej bom poskušal napisati skupen odgovor na večino zapisanih vprašanj)

#) Najprej seveda še enkrat hvala vsem, ki ste me veseli nazaj in ste mi zaželeli vse naj v teh naslednjih dneh. Vi ste tisti zaradi katerih sem spet nazaj!

#) To, da v primeru zmage dam Emilu in Gregatu "imuniteto" se mi zdi popolnoma logično, saj sta tista s katerima sem se cel čas dobro razumel in smo dobra ekipa. Da bi razmišljal o 12 miljonih in ju kot mogočo hudo konkurenco izločil v sredo je škoda izgubljati besed.

#) Kar se mogoče odločitve tiče, da bo moral ven eden od trojke Jerry, Špela, Ines lahko povem, da bo to isto nepošteno, kot je bil moj odhod tisto sredo. Zdaj bom js tista črna kuverta, ki bo moral nekoga poslati domov, a zaenkrat o tem še ne razmišljam, ker smo še daleč od tega.

Naj bo to dovolj za danes...

Grem počasi v bar, najprej na sestanek s študenti in potem za šank na delo.

Se oglasim spet proti jutru.

Lep dan

Klemen
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MissRap » 20. Nov. 2006 21:53

Zakaj je pa v soboto Gregor ljubčku Jerneja,če je meu prej tolko proti njemu?
Gregor mi je bil na začetku simpatičn ma zdej je pa prou obratn ratu.
Too much.
LP
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a any_any » 20. Nov. 2006 22:00

Joj, ta je pa najhujsa. Glejte kej je Emil napisal na blog. :lol:
Ceprav je pa treba rect, da vseeno ful dobro govori slovensko, glede na to da je prisel sem ziveti sele pri 15 letih. Se vedno je car. :)

Ponedeljek 20.11.2006 19.11.2006 22:41
Pozdrav vsem

BLOGE BOM OGOVORIL POZNEJE
URNIK DELA IN DOGODGOV JE POSODOBLJEN :lol:

Od Sobote zjutraj blogi niso delovali, da ne bo kakšne vroče krvi

Uglavnem še en dost cool teden je mimo po mojem mnenju uspešen po finančnih stanjih pa čuden...
Klemen je prišel nazaj in se bori na obstoj v BARu. Do Torka tekmuje protiv (nas) ostalih barovcev po prometu. Mi smo ponudili fer igro, brez kakršnih koli spletk in taktiziranja. Itaq si pa večina nas na nek način želi, da bi prišel nazaj. Kakor koli... naredite tako da bo prav.

Sobota
V Soboto sem imel še 1x "čast" določiti drugi vroči stol. Na 2. vroči stol je šla Bojana in žal potem morala domov. Vaši glasovi so odločili tako...

Nedelja
Pravkar iz rogaške steklarne... cool izletek je bil... vsak je naredil par kozarcev, pojedli cool kosilo, sladico, kavo... topel in mrzel donat ... čakamo reakcijo ... (po večih urah: reakcije ni bilo

P.S. Jerija nisem ničesar obdolžil, sam ga pa vprašal "ali je bila njegova uradna izjava resnična ali ne" in "ali je šuhtal ljudi v lokalu naj mene in Gregata provocirajo po blogih ali ne".
Če je to res potem je moj odnos z njim zaključen, če pa ni res potem se bom obnašal, kot da tega ni bilo. Slišal sem še par drugih stvari ampak niso tako relevantne in nimajo teže, kot izjava "...SAJ VESTE KAKŠNI SO LJUDJE OD DOL..." in "...ON GOVORI Z TAZADNJO..." kaj takega jaz še v realnem življenju ne rečem za koga ne pa na uradni izjavi v taki situaciji. Lahko povem, da sem ta info dobil iz virov ki jim zapuam 500% in tako... brez zamere hočem le čiste račune.
Če bi že bil prasec in hinavec bi mu prej že dal minus ali bi na stol postavil nekoga za katerega bi vedel, da bo sigurno zmagal, pa nisem. Ne vem če se nisem zmotil. :S

Lp Emil
Zadnjič spremenil any_any, dne 20. Nov. 2006 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Velouria » 20. Nov. 2006 22:03

_Petra_ napisal/-a:GREGA

18.11.2006 06:06
ejla
spet en petek za nami delali smo na polno!!!zur je bil prav carski tako da event nam je vspel!jutri pa je še ena črna sobota eden od nas nas bo zapustil!jutri zvečar vsi uljudno vabljeni žur do poznih ur z dj silvanotom!!!

lahko noč in lepo soboto vsem skupaj!!!

Vejice ipd. so pa itak NLP očitno. :roll: I rest my case. :P

ps: Tale Bar reees že dolgočasn ratuje...
now I have you sleeping next to me ... and this is home

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov