Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
Ma ni problema. Oprosceno.
Zdej je samo vazno da Klemen zasluzi vec kot ostali, da ostane noter, potem bo pa se bolj super. Ceprav mi je ze to dovolj, da je prisel nazaj, da ga lahko vsaj 3 dni se spremljamo, ce pa potem se ostane, to bo pa zurka.
Zdej je samo vazno da Klemen zasluzi vec kot ostali, da ostane noter, potem bo pa se bolj super. Ceprav mi je ze to dovolj, da je prisel nazaj, da ga lahko vsaj 3 dni se spremljamo, ce pa potem se ostane, to bo pa zurka.
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
Kakor sem jaz razumela bo tako:
- Tekmovanje bo potekalo v pon in tor od 19h do zaprtja bara (2h ??)
- Razdeljeni bodo v 2 skupini
- 1. skupina bodo Klemen in se dva studenta
- 2. skupina pa trije od ostalih barovcev
Potem pa ce bo Klemnova skupina zmagala, bo ostal noter in imel moznost dati enega ven.
- Tekmovanje bo potekalo v pon in tor od 19h do zaprtja bara (2h ??)
- Razdeljeni bodo v 2 skupini
- 1. skupina bodo Klemen in se dva studenta
- 2. skupina pa trije od ostalih barovcev
Potem pa ce bo Klemnova skupina zmagala, bo ostal noter in imel moznost dati enega ven.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
ajaaaaa
da bi blo tako?
samo je bastjan reku, da bo klemen tekmoval proti barovcem- sem misla, da kr proti vsem
sej če klemen zmaga, se mi zdi, da lahko kak đeri kr spakira in gre papa
da bi blo tako?
samo je bastjan reku, da bo klemen tekmoval proti barovcem- sem misla, da kr proti vsem
sej če klemen zmaga, se mi zdi, da lahko kak đeri kr spakira in gre papa
My dreams are my reality...
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst pa mislm, da če bo Jerry vskupin treh barovcev, da bojo oni zmagal, ker bojo prjatli spet na veliko Dom Perignone kupovali...
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
..
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- Jadie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: ptuj
ne verjamem, da bodo ostali barovci kar pustili, da Klemen zmaga, ker itak ne morejo ziher vedet, koga bo Klemen izločil, tekmovanje gre h koncu, lahko, da, če zmaga, izloči favorita (Emila ali Grega), lahko Jerryja, ki je najbolj podel ali pa Špelo, s katero si nista blizu...poleg tega pa je bil še zunaj in je imel možnost pogledat posnetke za nazaj in vse nihove izjave, tako, da si je usavril čisto druačno mnenje...in je ful težko napovedat, koga bi v primeru zmage izločil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov