Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
ninc napisal/-a:klemen ma ful priljubljenost 40%, pa jernej tud kar precej (več od gregorja)
Če se pa Đeri zj lepega in poštenega dela, pa še nihče ga ne mara. Da ne bo slučajno on 2. Andrej
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Mene je skor kap včeri, ko sm vidla kok glasov sta prejela Bojana&Jerry. Res se sprašujem, kje hudiča se najde tistih 30000 revežev, ki glasujejo zanju. Edin če je pop tv res mal zvišal številke... Sem pa sigurna, da so Klemna res zbrali gledalci in ne pop tv, ker če bi hotli zvišat gledanost, bi zbral kako čist x osebo.
...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
any_any napisal/-a:Mene tudi Jernej vedno bolj spominja na Andreja, k gleda prov v takimi nedolznimi, bogimi ockami. Se prov morem upirat da se mi ne zacne smilit.
tule pa se pa nikakor nemorem strinjat s tabo! Ker Kemen sebe ne pomiluje (tako kot se je Andrej- on je bil najbolj bogi), Klemna majo radi (Andreja tud BARovci niso prebavlali), Klemen je priden in sposoben deavc za šankom (Andrej- roko na srce, ni bil nevem kak ok)... miljavžnt je teh stvari! Klemen je razumski, ima pametne ideje, ki jih je zmjožen tud realizirat... tako da... men je n.1!!! Navijam zanj!
My dreams are my reality...
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
Caki, ma sej jst nisem govorila o Klemnu, ampak o Jerneju. Zame je Klemen najboljsi in mi je prov lepo spet slisat njegov glas v stanovanju.
Nisem pa nikoli rekla da je Jernej isti kot Andrej, samo me en piko na njega spominja, ampak samo ko sedi na stolcku. Ah kje, z Andrejem se ga itak da ne more 100% enacit, sej je bil uni res razred zase in se vidi da je vse potegavu za nos, ce se je pole se neki nad nagrado zmrdoval.
Nisem pa nikoli rekla da je Jernej isti kot Andrej, samo me en piko na njega spominja, ampak samo ko sedi na stolcku. Ah kje, z Andrejem se ga itak da ne more 100% enacit, sej je bil uni res razred zase in se vidi da je vse potegavu za nos, ce se je pole se neki nad nagrado zmrdoval.
Zadnjič spremenil any_any, dne 19. Nov. 2006 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov