Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
mah .. saj ga bo itaq spet dobo jernej
samo .. zavedati se moramo .. da bodo zdaj ko gre jernej ven, same težke sobote za nas. Vsi taki carteki bodo not ostali da adijo se bomo vsako soboto jokale
samo .. zavedati se moramo .. da bodo zdaj ko gre jernej ven, same težke sobote za nas. Vsi taki carteki bodo not ostali da adijo se bomo vsako soboto jokale
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Bojana je šla domu Ne, pa ji je čist ravno Ne, samo je pa v Baru spoznala veliko novih osebkov Ne.... Sej mam rada Mariborščino...Toda to, pa je pretiravanje nooooo
Sicer pa..... Juhuhuuuuu Klemen is back in the Hause
Vsaj neki dobrega Ne...
Pa tole taxi in Špela ... To bodo še smehiii
Sicer pa..... Juhuhuuuuu Klemen is back in the Hause
Vsaj neki dobrega Ne...
Pa tole taxi in Špela ... To bodo še smehiii
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Ja..Ona bo pač taxi vozla za en dan ...hehe
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Bar počasi postaja beden, oziroma je že beden. Nobenga tapravga dogajanja, nobenih for, nič nič. Mi je blo prej, ko so se neki kregal, velik bolj zabavno.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
sej je tale klemčy tanes reku, da upa, da bojo lahk zdej skupej postavl BAR nazaj na noge... ker če realno pomislim je gledanost BARa od takrat k je šel klemen dam, samo padala....
My dreams are my reality...
-
Yancha - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2006
Wooohoooo..Klemen in tha house,yo ! Mu prvoščm zmago fuuuul. No,pa Emilu tud...
Jerry mi je bil neki časa smotan,sam mi je kr kul,da je ostal notr,k vem,da ma Gregor ful proti temu . Gregor mi je najbl antipatičn že od samga začetka...tiste njegove kretnje,pa mahanje z rokami,pa glas,pa kr neki hoče frajerčka špilat... . U glavnm-zoprn mi je sto na uro!
Jerry mi je bil neki časa smotan,sam mi je kr kul,da je ostal notr,k vem,da ma Gregor ful proti temu . Gregor mi je najbl antipatičn že od samga začetka...tiste njegove kretnje,pa mahanje z rokami,pa glas,pa kr neki hoče frajerčka špilat... . U glavnm-zoprn mi je sto na uro!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz pa ne razumem zakaj ne morjo pozabit teh skupin...logično da so se takrat vsak za svoje trudli...ker Emil je včeri kar neki bedn razlog navedel ker je dal Bojano na stol. Če so hteli Jerryja ven bi morali nekoga močnega dat na drug stol, daj pa res zgleda ko da se hočejo znebit bivše črne ekipe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov