Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
tiste petre se tudi jaz ne bi branil Men gre od tipov un ta blond zubonja na jetra, ga sploh ne morm poslušat,.. Čeprav je dobu kar nekaj plusov pr men, ko je izjavu: Da bi se enkrat že rd pošteno u miru usral haha (neki tazga).. pa kšn klemen un emo kid mi tud nekako ne paše v ta krog... Od bejb mi je pa ful simpatična, mislim da špela, k ima tak res en naughty pogled, prou eno karizmo izžareva
Let's bypass all the bullshit and just get naked
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
lubenica napisal/-a:drgač so mi pa čist bedni vsi skp na čelu z gabrom.pa petra mi sploh ni lušna, ful se gre eno nino osenar s tistim smehom, pa frizuro pa z vsem
Ma sj je lustna...sam k se res kr naprej tko trapast rezi..da jo more clovk kr na mute dat.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
alina napisal/-a:men se zdi, da se jih kr ene par tko po malem po gašperju vlači...to je men kr neki...jst takih scen nikol ne bom razumela 3 dni se poznajo, pa so vsi neki best frendi kao, pa vse babe se tko obnašajo kot da so to jnihovi bratje...dokler seveda ne bojo tolk naliti, da bojo to mejo prestopli
jah tko je pač večina današnje mladine (ne)vzgojena ... kakšni veleumni učenjaki oz. krščanska mladina se niti ne bi prijavl na kej tazga... pa tud če bi se ne bi pršli čez casting ker ni cilj te oddaje da gledalci zaspijo zraven...
The secret of success is consistency of purpose.
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
*QueenBitch* napisal/-a:lubenica napisal/-a:drgač so mi pa čist bedni vsi skp na čelu z gabrom.pa petra mi sploh ni lušna, ful se gre eno nino osenar s tistim smehom, pa frizuro pa z vsem
Ma sj je lustna...sam k se res kr naprej tko trapast rezi..da jo more clovk kr na mute dat.
Tale gaber je pa res polomija..... Men je pa petra fulll lušna, ampak problem je, da se ona tega, da je lušna preveč zaveda. Mogoče zato deluje tako avšasta.... Ja kaj čmo... Ni fajn če nismo zadovoljni in ni ok če smo preveč zadovolni. Zlata sredina torej....
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
bejbika napisal/-a:Angel napisal/-a:Na kero pa, to je moje oko izpustilo...hm ...
z uno špelo je blazno veselo komuniciral ...
A ni to una k nau seksala pred kamero. Bodo še dolgi trije meseci to
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov