Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
micamaca napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Pa a ste vi res tako naivni, da verjamete, da bodo gledalci odlocali o tem, kdo se vrne v Bar???? Prosim vas lepo. Odlocil bo POP TV glede na to, s kom bodo lahko zasluzli najvec denarja in malo povisali gledanost, ker je gledanost na tako nizki ravni, da s POP TV-ja sploh vec nocejo posredovat podatkov...
Vse skupaj je vec kot bedno.
Kar se tice vrnitve, sem definitivno za Klemna!!!!!! Ker je res vreji fant, pa se edini je, ki so ga barovci poslali domov in o njegovem odhodu niso mogli odlocat gledalci. Vse druge so ven poslali prav oni in ne vidim razloga, da bi kdorkoli od njih hodo nazaj
a pol tud vedno pop odloča kdo gre v soboto dam??...
ma men se vsa ta razna glasovanja prek telefonov vedno zdijo skrajno sumljiva... kdo pa nam res garantira, da smo dejansko gledalci odločili kdo je zmagal oz. zgubil... po moje se s tem povsod kr lepo manipulira...
in če že bodo popovci odločal kdo pride v soboto nazaj, po eni strani upam da bo to res Klemen... po drugi strani pa ne vem, kolk ma to sploh smisla... prej al slej bojo tko al tko vsi enkrat ven letel, tud če bojo še nevem kao happy family brez Jerneja in Bojane ...
Jaz vglavnem ne verjamem, da so sobotni glasovi dejanski prikaz tistega kolk folka res klice. Kje pa lahko ti kot gledalka in potencialna glasovalka preveris kolk glasov so res dobili????
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
jemina napisal/-a:urszika napisal/-a:Dej Lastovica nauš mi rekla da sm prejle stran vrgla 230 SIT, no
In za koga si glasovala, obsedenka (joke)
Klemnaaa, vaaaaldaaaa sj sm rekla da bom... če bi še 50 minut čakala pa ne bi mogla 230 sit stran vreč
js iskreno verjamem da bom on pršou nazaj ker ga je moni mejkin pop tv tko podlo vn porinu... če ne bi mel tok dobrih serij ga neb več gledala sploh!
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Lastovica napisal/-a:micamaca napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Pa a ste vi res tako naivni, da verjamete, da bodo gledalci odlocali o tem, kdo se vrne v Bar???? Prosim vas lepo. Odlocil bo POP TV glede na to, s kom bodo lahko zasluzli najvec denarja in malo povisali gledanost, ker je gledanost na tako nizki ravni, da s POP TV-ja sploh vec nocejo posredovat podatkov...
Vse skupaj je vec kot bedno.
Kar se tice vrnitve, sem definitivno za Klemna!!!!!! Ker je res vreji fant, pa se edini je, ki so ga barovci poslali domov in o njegovem odhodu niso mogli odlocat gledalci. Vse druge so ven poslali prav oni in ne vidim razloga, da bi kdorkoli od njih hodo nazaj
a pol tud vedno pop odloča kdo gre v soboto dam??...
ma men se vsa ta razna glasovanja prek telefonov vedno zdijo skrajno sumljiva... kdo pa nam res garantira, da smo dejansko gledalci odločili kdo je zmagal oz. zgubil... po moje se s tem povsod kr lepo manipulira...
in če že bodo popovci odločal kdo pride v soboto nazaj, po eni strani upam da bo to res Klemen... po drugi strani pa ne vem, kolk ma to sploh smisla... prej al slej bojo tko al tko vsi enkrat ven letel, tud če bojo še nevem kao happy family brez Jerneja in Bojane ...
Jaz vglavnem ne verjamem, da so sobotni glasovi dejanski prikaz tistega kolk folka res klice. Kje pa lahko ti kot gledalka in potencialna glasovalka preveris kolk glasov so res dobili????
Zdej ste pa že mal patetične
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
girlie napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Jaz sem pa dobla po mailu sliko od Gregrejovega lulčka, pa sem vas hotla razveselit , ampak na zalost ne znam slike pripopat ...
Sej ga je že ena postala.
ki je to?sem iskala pa nisem najšla Na kiri strani je rada bi vidla
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Okol 206.strani. Men se zdi, da je tam nekje link od fotke.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
http://forum.cosmopolitan.si/viewtopic. ... start=3375
oz.
http://i7.photobucket.com/albums/y257/gregec/grega.jpg
oz.
http://i7.photobucket.com/albums/y257/gregec/grega.jpg
Zadnjič spremenil any_any, dne 18. Nov. 2006 9:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lubenica - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2006
- Kraj: lublana
učeri sm bla prvić u baru... ne daj bože nikom,pa eto.zamašeni in umazani skreti že tm ob ene 12,totalno počasna postrežba,muzika ja bla obuuupnaaa(mene je blo kr sram,če je pršu kak ćrnc not prečekerat)...uglavnm živ obup!
opazila sm tud, da je una ineska ful glumica..ful je vsa neki prisiljena,pa umetna...grega mi je šu prou na k***c s tistim čigumijem,k ga je skoz premetavu po ustih huj k kšn jordan,emil mi je bil sicer kjut, sam se je zdel tud ful zlagan..tko tak prliznen...bojana je bla čist zamorjena,špela mi ni lušna v živo,jernej se mi je zdel pa kr ok,mal zamorjen...
uglavnm nikad više,dok sam živa
opazila sm tud, da je una ineska ful glumica..ful je vsa neki prisiljena,pa umetna...grega mi je šu prou na k***c s tistim čigumijem,k ga je skoz premetavu po ustih huj k kšn jordan,emil mi je bil sicer kjut, sam se je zdel tud ful zlagan..tko tak prliznen...bojana je bla čist zamorjena,špela mi ni lušna v živo,jernej se mi je zdel pa kr ok,mal zamorjen...
uglavnm nikad više,dok sam živa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov