Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a T@r@ » 26. Sep. 2006 23:13

Zakaj mam občutek, da gledate bar samo zaradi tega, da lahko gobezdate kdo dela kaj narobe?? :D Že, da je forum za izražanje mnenj in da so različna, ampak se mi zdi, da ste včasih prav krivične. Npr. do Tamare. Mogoče res ni vredu punca(po vedenju)čeprav jo poznate le preko kamer, ampak da se spravite na njen izgled in na njeno malo močnejšo postavo pa se mi zdi bolno. Potem pa še na njene obleke. Kako je oblečena je pač oblečena. Njej je že všeč. Pomembno je, da se dobro počuti, čeprav je malo močnejša. Glede Petre... Zdi se mi, da ste kar malo faušne, ker je tako luštna....
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
QIQI
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a QIQI » 26. Sep. 2006 23:13

Bad, kolk se tega Žigata ne da prenašat. Ena je napisala, da ji je seksapilen, upam, da leti to samo na videz, ker model je tako grozno odvraten, samo da usta odpre... :nein:
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 26. Sep. 2006 23:28

kaj pa je zdaj blo...da so vsi pobegnil iz stanovanja? vhodna vrata so odprta..od njih pa ne duha ne sluha...
misery
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a misery » 26. Sep. 2006 23:31

ja, a ktera ve kam so šli?...usi so se oblekli pa obuli pa spizdli :?: :?:
don`t wory, be happy
QIQI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a QIQI » 26. Sep. 2006 23:34

šli so na nek "sestanek"... :nixweiss:
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 26. Sep. 2006 23:40

sestanek sredi noči? v bistvu misliš kolk je to vse realno k majo kamere 24/7, pa jih 3/4 časa sploh ni v stanovanju in v baru, tist pa itak ne kažejo ko so zunaj, pol pa mal zrežirajo, pa na tvju 5 minut pokažejo...
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 27. Sep. 2006 0:19

Dons prvič gledu in lahko rečem da je to ena sama kurbarija, samo gledaš kako se eni po drugih mečejo... :roll: treba počakat da bodo prekoračil mejo (beri: pijača) pol bo zanimivo :D
QIQI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a QIQI » 27. Sep. 2006 0:24

smeh, kaj je s tem.

Žiga in Petra ležita pod kamero, kjer ju gleda ne vem kok ljudi, ampak ko pride Špela notr, ji rečeta "ej, glih neki se pogovarjava" v smislu, a greš lahko ven. :lol: No ja, prisotnost Katje ju očitno ne mot. Se že pozna kdo je mal izločen...
Jao, tale Žiga je pa tud tak pussy seeker, k se čist preveč pametnga dela s takimi glupimi frazami, da je jooooj.. :?
QIQI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a QIQI » 27. Sep. 2006 0:38

uuu, po pijanskem večeru majo zdej emocionalni večer. Vsi majo neke globoke pogovore in jokcajo. Mal pozn je pršu tale moralni maček. :D
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 27. Sep. 2006 5:42

Dons so + pa - a ne? Da ne boste pozable gledat tiste k mate kartico pa mate da pol poročate :D
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 27. Sep. 2006 7:06

T@r@ napisal/-a:Zakaj mam občutek, da gledate bar samo zaradi tega, da lahko gobezdate kdo dela kaj narobe?? :D Že, da je forum za izražanje mnenj in da so različna, ampak se mi zdi, da ste včasih prav krivične. Npr. do Tamare. Mogoče res ni vredu punca(po vedenju)čeprav jo poznate le preko kamer, ampak da se spravite na njen izgled in na njeno malo močnejšo postavo pa se mi zdi bolno. Potem pa še na njene obleke. Kako je oblečena je pač oblečena. Njej je že všeč. Pomembno je, da se dobro počuti, čeprav je malo močnejša. Glede Petre... Zdi se mi, da ste kar malo faušne, ker je tako luštna....

tamara ma meni osebno dober stil, pa z njeno postavo ni čisto nič narobe.. začel pa se je res kazat njen pravi karakter ;)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 27. Sep. 2006 7:31

jej.... res je sama kurbarija tle no :roll: res ne štekam ene stvari... šele 4 dni so not, pa so se toooolk lepo poparčkali :? ne štekam...
počas bom res začela vrjet, da je zrežirano vse.... :wink:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 27. Sep. 2006 8:05

*pupika* napisal/-a:jej.... res je sama kurbarija tle no :roll: res ne štekam ene stvari... šele 4 dni so not, pa so se toooolk lepo poparčkali :? ne štekam...

Pijača dela svoje :D
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 27. Sep. 2006 8:09

Lastovica napisal/-a:Tegale Gabra bom pa drug teden na gobec. Tako tecnega in nejevoljnega cloveka pa ze dolgo nisem vidla. Zakaj je sploh postal Bar menedzer, ce se ze na 100 m vidi, da mu je vse skupaj odvec. In ful ima obcutek, da je on nasproti tem barovcem superioren, v resnici pa je se vecjo ekscentricno budalo kot so oni.

Men pa on bol deluje na foro: "jest sm đek, bar manager kaj boste vi men govoril k nimate pojma"... in pol še zanalž mal z očmi zavije kao "nimate pojma, jest sm v tem poslu že 10 let" :roll:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 27. Sep. 2006 8:33

OMG kok so bedni :D Najhujša mi je bla Petra učeri z izjavo "joooj se končno počutm samsko" in se vsa vesela vlači in obeša po Žigatu (al kerga že ma)...A nismo Gašperja za novega Andreja izbral...ammm men se zdi tak mali kurbelj...se je tut po vseh vlaču :D

Čist očitno je, da se eni ful ven mečejo. Če bi se moj mulc pred celo SLO obnašu tko kot so večina njih včeraj bi ga za ušesa iz tistga flata zvlekla! :eek: Res tako obnašanje ne sodi nikamor...pomoje bo mel Gaber tokrat kr neki dela z njimi, ker mi ne delujejo kej hudo resni za delo...sam sral bi ga :)

Kar se pa Gabra tiče...kokr ma glup, samovšečen in monoton karatker točno ve o čem govori in kaj je treba v lokalu delat. In čist prov je, da to smrkovje ornk v roke vzame...če ne bo Bachus propadu v enem mesecu :)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov