Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Ja no kokr komu paše...sam je pa huda ja, pa tud much better k Alma
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Jaz pa upam, da ne bo Bojane na stolu, ker pol bomo mogli se naprej tega Jerry-ja gledat. Zadnje tri dni mu je mal narasla priljubljenost, Bojana ima pa ful nizjo od njega. Dalec najnizjo priljubljenost ma pa Ziga. Torej ce se hocejo znebit Jerneja, mora na stol Spela.
No, tud meni je bla Petra vedno lusna, ampak njen smeh, glas in prazni mozgani, vso lepoto popolnoma skvarijo.
No, tud meni je bla Petra vedno lusna, ampak njen smeh, glas in prazni mozgani, vso lepoto popolnoma skvarijo.
-
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
Rezultati nakete so pokazali, koliko ljudi bo glasovalo za XYZ osebo naj osatne v baru:
- Špela 953 ljudi 61%
- Žiga 179 ljudi 11%
- Bojana 146 ljudi 9%
- Jernej 286 ljudi 18%
Po mnenju gledalcev bo danes na vročem stolu:
- Bojana 566 ljudi 15%
- Žiga 3124 ljudi 82%
- Špela 125 ljudi 3%
(vir: http://24ur.com/bar2/bar_poll_result.php?poll_id=2368 )
- Špela 953 ljudi 61%
- Žiga 179 ljudi 11%
- Bojana 146 ljudi 9%
- Jernej 286 ljudi 18%
Po mnenju gledalcev bo danes na vročem stolu:
- Bojana 566 ljudi 15%
- Žiga 3124 ljudi 82%
- Špela 125 ljudi 3%
(vir: http://24ur.com/bar2/bar_poll_result.php?poll_id=2368 )
-
lool .. samo 13 tisoč glasov to se pa zdaj zares imenuje bojkot! včasih je bilo po 35 tisoč glasov ahahah
toti žiga .. naj le gre .. naslednji teden pa še bojana te pa še jerrnej ali pa grih obratno pa bom srečna
p.s. kak ma bojana smešen smeh : cvileči Ahahaha pa tisti njeni NE skoz na koncu stavka.. najeda mi tota fucking baba
toti žiga .. naj le gre .. naslednji teden pa še bojana te pa še jerrnej ali pa grih obratno pa bom srečna
p.s. kak ma bojana smešen smeh : cvileči Ahahaha pa tisti njeni NE skoz na koncu stavka.. najeda mi tota fucking baba
-
pa zaslužile so 13 jurjov .. to je šele smešno
13 tisoč glasov je bilo pa 13 tisoč so zaslužili .. zanimivo kar neke 13 so se pojavlale danes v oddaji
13 tisoč glasov je bilo pa 13 tisoč so zaslužili .. zanimivo kar neke 13 so se pojavlale danes v oddaji
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov