Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Joj men je Bojana tok grozna...če je zrihtana je še kr u redu, sam tkole brez mejkapa je pa k en težek džanki...tisti podočnjaki, zdolgočasena faca, vsa bleda...obupna je.
Ines mi vizualno ni preveč všeč, mi je bla Tina ful bolj simpatična (lepši obraz je imela, pa bolj urejena od Ines je bla). Neki pametnega bi lahk s tistimi štreni na glavi nardila
Špela je še najbolj simpatična, tut brez mejkapa kr uredu izgleda...mal je sicer bleda, ampak sej sm jst tut bolj sirotka Edino moti me tist velik nos.
Ines mi vizualno ni preveč všeč, mi je bla Tina ful bolj simpatična (lepši obraz je imela, pa bolj urejena od Ines je bla). Neki pametnega bi lahk s tistimi štreni na glavi nardila
Špela je še najbolj simpatična, tut brez mejkapa kr uredu izgleda...mal je sicer bleda, ampak sej sm jst tut bolj sirotka Edino moti me tist velik nos.
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
jagodka85 napisal/-a:Lastovica napisal/-a:http://www.otelo.si/html/modules.php?name=kader_rec
Kolk je tale mulc luskan :bussi:
aham res je
OMG Otelo je like 1 min z avtom od mene stran, pa 15 min peš
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Mene pa tolk firebec matra kdo bo danes na vročem stolu poleg Jerneja, čeprav se mi zdi, da bo dal Bojano (njej je itak vseeno ) ali pa Špelo, ko bo na vročem stolču spet nedolžno jagnje in bo šel Jernej vn. Sam jz nočem, da gre on vn, ker pol bo ened mn, čez katerga se bom lahko pizdila Žiga, se mi pa zdi, da bo še malo trpel v Baru, čeprav se mi zdi, da mu je zj res bolj kul, ker spijo vsi v eni sobi
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
jemina napisal/-a: Žiga, se mi pa zdi, da bo še malo trpel v Baru, čeprav se mi zdi, da mu je zj res bolj kul, ker spijo vsi v eni sobi
hh...kukr zgleda bi rad vidu da vsi okol njega spijo..kukr je dojenček pr mamici pa očiju..ne mara da sta v drugi sobi...ku zgleda ga je strah če niso na kupu
-
jemina - Cosmopsiho
**SiMoN@** napisal/-a:jemina napisal/-a: Žiga, se mi pa zdi, da bo še malo trpel v Baru, čeprav se mi zdi, da mu je zj res bolj kul, ker spijo vsi v eni sobi
hh...kukr zgleda bi rad vidu da vsi okol njega spijo..kukr je dojenček pr mamici pa očiju..ne mara da sta v drugi sobi...ku zgleda ga je strah če niso na kupu
al ma pa red vonj po moškem
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
**SiMoN@** - Kofetarica
ta je bla pa zelo nizga za Žigija....po mamici povedal..m da bo vn pršu..kr upam da bo čimprejt..že danes...al pa najkasnej drug teden!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Kako vam je lah Špela luštna? Men ni res nič luštnega na njej... prevelka griva, vsa bleda, krompirjast nos, annoying glas in obupen smisel za oblačenje (to pač jest vidim k jo pogledam).
Hehe sam zanimiv kako mamo različne okuse k men je pa recimo Ines ful fletna in zdej mi je že čist drugačna od Tine ratala...
Drugač pa mislim, da bo dons Bojana na drugem vročem stolu.
Hehe sam zanimiv kako mamo različne okuse k men je pa recimo Ines ful fletna in zdej mi je že čist drugačna od Tine ratala...
Drugač pa mislim, da bo dons Bojana na drugem vročem stolu.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
jemina napisal/-a:Jz sems kor prepričana, da Žigi še ne bo šel domov, nč ne bo mogu še štem
plat
haha...štempilke bodo še čakala ne Žigija.. sm da ne bo ˝podjetje˝ propadlo zarad odsotni direktorja
am men je pa špela tut ful luša, res..zmer tip top ku iz škatlice..
-
jemina - Cosmopsiho
jagodka85 napisal/-a:jemina, zakaj ti grejo špelini lasje na živce?
men so pa njeni lasje full všeč, k ma res dolge, pa take lepe... jz bi tud take
sj sem napisala, da ne vem zakaj
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Tale pa ni dolg čakala.. Klik
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]