Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Janja84
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 5. 2006
dean444 napisal/-a:Ne vem zakaj mam filing da bo dal enega od belih na stol Emil- Špelo- da pridobi še mal gledalcev, da se jim nebi zameril. Pa še njej je kupil copate- mam občutek da zaradi tega ker je kandidatka za vroči stol.
enakega mnenja sem tudi sama.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:laughing out laugh
nekej tazga
lol v originalu pomeni "laugh out loud" in sicer gre za ameriško frazo, ki jo je težko prevest v slovenščino. uporablja se pa, ne samo v smešnih situacijah, ko kdo kaj posrečenega prbije al pa kej podobnga, ampak tut že za kkšno odobravanje česa itd..
ok, konc offtopica.
LOL, sej sm mislna loud ja sam me ja laughing zmedl
drgač pa sm jst mislna skos-tud drugi so rekl, da je laughing...ampak ok, naj bo laugh
sam fak, da se res ne kregate zarad slovničnih napak na blogih od barovcev...dej lejdis no...kako pa mi tle pišmo..čist slovnično
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
http://24ur.com/bar2/bar_video_show.php?media_id=16146042
đeri joka wee, wee, wee
LOL
joka se zarad vročega stola...se je zlomu, tko pamtn in pogumn in vsemogoč..zdej se vidi njegova vsemogočnost
đeri joka wee, wee, wee
LOL
joka se zarad vročega stola...se je zlomu, tko pamtn in pogumn in vsemogoč..zdej se vidi njegova vsemogočnost
- Sarica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2004
bella25 - Natasha Bedingfield - these words
Mene pa zanima pesem od Jerneja hehe čeprav se mi svita katera je ampak nisem pa 100% prepričana zato sprašujem.
Drugače pa sem mnenja da bo na drugi vroči stol prišel Žiga in upam da bo tudi on šel ven!!
Mene pa zanima pesem od Jerneja hehe čeprav se mi svita katera je ampak nisem pa 100% prepričana zato sprašujem.
Drugače pa sem mnenja da bo na drugi vroči stol prišel Žiga in upam da bo tudi on šel ven!!
Zadnjič spremenil Sarica, dne 11. Nov. 2006 9:45, skupaj popravljeno 1 krat.
- kozarec
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 11. 2005
Vedno bolj mi je všeč Špela, je prijazna, iskrena in ima svoje mnenje. Pa še ful lušna je.
Kar se tiče pa Bojane, upam, da gre ona danes ven, ker nima nič živlenja v sebi, butast izraz na obrazu in za vse ji je čist vseeno.
Za Ines imam občutek, da bi rada vsem ustrezala, bla najbolj sposobna in vse naj naj, pa še lase bi si lahko bolj pogosteje umivala, groza ne veš ali ima mastne ali samo mokre... druga Tamara...
Jaz navijam za Gregorja...
Kar se tiče pa Bojane, upam, da gre ona danes ven, ker nima nič živlenja v sebi, butast izraz na obrazu in za vse ji je čist vseeno.
Za Ines imam občutek, da bi rada vsem ustrezala, bla najbolj sposobna in vse naj naj, pa še lase bi si lahko bolj pogosteje umivala, groza ne veš ali ima mastne ali samo mokre... druga Tamara...
Jaz navijam za Gregorja...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
kozarec napisal/-a:Jaz navijam za Gregorja...
Js tud, zarad tega k je ful iskren, pove svoje mnenje, nobenga ne šinfa, pa tak ful vredu zgleda pa še zabavn je..fuuul Sam se mi zdi, da ne bo on zmagu pa ne vem zakaj...po moje bo tko k lan z Mišotom..
Bojana je pa itak razred zase, prej mi je bla še najboljš od punc, zdj mi je pa tok bedna ratala, s tistmu svojmu I dont give a f*** lookom...pa tko k je že en prej napisu, je k Supermanova sestra
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Hmmm..Špela lušna? I don't think so! A ste jo videle v živo? No, jaz sem bla v četrtek v Baru in ona mi reeees ni všeč..... bila je bleda ko smrt. Pa skor nič oziroma če ne celo nič pobarvana. Lahko bi se malo uredila,no! Une dve pa sta ble fuuul pobarvane, svetleče učke, ...........
Špela deluje ko neka bolana bejba. Je videt, da čopa samo solato, ja!
Hmmm..Ines? Men osebno je grda....Oziroma mi ni nič privlačnega na njej. Pa še mal antipatična mi je, ker je dva dni tam notri in na veeeliko ukazuje, špeca Gabru, in si misli, da bi Bar brez nje propadel.
Hmmm..Bojana? Lušna bejba je. V četrtek je bla uštimana ful lepo... kratko krilce, jebački škornji,.... moram rečt, da je bla fuul sexy!! Pa lepe noge ima!
Drgač pa je bla "zadeta" (izraz na obrazu) tudi v četrtek, ja! Kot da bi skadila 3 jointe, preden je prišla tja. Ampak men je lušna, no!
Špela deluje ko neka bolana bejba. Je videt, da čopa samo solato, ja!
Hmmm..Ines? Men osebno je grda....Oziroma mi ni nič privlačnega na njej. Pa še mal antipatična mi je, ker je dva dni tam notri in na veeeliko ukazuje, špeca Gabru, in si misli, da bi Bar brez nje propadel.
Hmmm..Bojana? Lušna bejba je. V četrtek je bla uštimana ful lepo... kratko krilce, jebački škornji,.... moram rečt, da je bla fuul sexy!! Pa lepe noge ima!
Drgač pa je bla "zadeta" (izraz na obrazu) tudi v četrtek, ja! Kot da bi skadila 3 jointe, preden je prišla tja. Ampak men je lušna, no!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov