Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 08. Nov. 2006 23:07

Js sem bla pa danes, ko sem gledala oddajo čist presenečena nad Gabrovo izjavo, da so se tokrat 100% izkazali in da ve, da bo event uspel... sem misla, da Gaber tega ne zna rečt in da zanj ni nikol vse ok... :eek:

fuj in fej tale odnos đerija do ines... BRUH! js nevem kaj se z njo dogaja, ker se mi zdi, da zna razmišljat s svojo glavo... ampak... se mi zdi, da njej prav paše ta njegova PRETIRANA pozornost... pa menda ja ima tolk soli v glavi, da ve kako in kaj... ni mi jasno! Pa sej je ja gledala oddajo in je videla vse njegove poteze (Tamara, oh in sploh fendi, zahrbtnost...)

Res nevem več... :roll:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Nov. 2006 23:24

na študentu je oglas za delo v baru, če bi ktera rada šla :D (e študentski servis)
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 08. Nov. 2006 23:32

purple, nisi razmišljala, da bi zamenjala službo?
drugače, pa ne hvala... me ne zanima delo v baru :wink:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 08. Nov. 2006 23:45

še malo z bloga: ines

SREDA, 8.11.2006 8.11.2006 11:36
OLA, OLA!
ZA MANO JE ŠE EN DAN IN ENA NOČ! VESELA SEM, DA MOJE DELO ZA ŠANKOM NAPREDUJE (JOJ RAČUNALNIK MI DELA NAJVEČ PROBLEMOV!), TRUDIM PA SE ČIMBOLJ VKLOPITI IN SPOZNATI OSTALE BAROVCE!
DANES NAS ČAKA KAR VELIKO DELA, PROMOCIJA EVENTA, KOREOGRAFIJA, UČENJE PETJA........PA PLUSI IN MINUSI.......ŽAL! NEGLEDE NA MOJO IMUNITETO, BOM ČUTILA NAPETOST IN ADRENALIN!

Pa še to, nekateri mi očitate, da "nekdanjim črnim" ne dam šanse da jih spoznam in sama ocenim, po drugi strani pa obsojate če se preveč zbližamo. Zato vsem tistim (NA SREČO REDKIM) SPOROČAM;
GREGA- super super super dečko, prijatelj, s katerim se rada pohecava, nasmejiva in........nič več!!! Prepustim ga tini;-)
JERRY- zanimiv in simpatičen, latino boy, vendar ga moram še spoznati, ponoči smo se res zabaval, ugotovila sem da se spozna na fotografiranje.....
EMIL- vizualno zame cukrček, že od samega začetka.....ampak meni je karakter.......POMEMBNEJŠI KOT IZGLED! ja emil je...car!
ŽIGA- lep, ljubljanski dečko, ampak nekoliko zadržan, ne morem ga soditi, ker ga še nisem imela možnosti podrobneje spoznati.

Pozdravček vsem!!!!!
p.s. MAMI PROSIM MASKARO IN V MOJI SOBI (ALI PA NA PRANJU) MANGO KAVBOJKE, SEJ BO TINA VEDLA, HVAAALA RES!
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 08. Nov. 2006 23:47

uf, pa še jernejeva slovnica :D

08.11.2006
sreda 8.11.2006 8.11.2006 16:04
ejla....!!

danes je spet sreda in spet moremo podeljevati pluse pa minuse..!bomo vidli kaj bo....to je pac del igre in je pocasi ze vsem normalno ker se cuti malo vec sproscenosti....!no si pisemo kej po plusih in minusih....!

ejla...!plusov in minusov je konec...!najvec plusov ma emil za katerega se popolnoma strinjam....najvec minusov pa po pricakovanjih....jaz....!karkoli se ze zgodi niti en trenutek v aventuri BAR2 ne obzalčujem meu sem se fajn in upam da se bom meu fanj se naprej in delil obcutke z drugimi barovci naprej...!no hotu sem vam samo sporocit rezultate tako da lepo se mejte se naprej....!

lp jernej
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 08. Nov. 2006 23:53

V bar bi pa mogoče jst šu delat, will see mogoče pokličem... :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 09. Nov. 2006 0:08

jowko napisal/-a:V bar bi pa mogoče jst šu delat, will see mogoče pokličem... :D

no, pol pa kr, pa pridem enkrat na kavo, kje btw ne pijem :D
Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Velouria » 09. Nov. 2006 0:29

Žiga je očitno dojel, da ga cela Slovenija sovraž, zdej se gre pa igrco ''You can't fire me, I quit''. :roll:

Suckeeeeeeer! :twisted:

ps: Vem, da sem to že rekla, ampak jaooo, kolk so Barovci nepismeni, en bolj kot drug, loool. Mislm pa, da Grega zmaga kar se tega tiče. :? Štekam, da ne pišejo zmeri slovnično pravilno, ampak nekaj napak je blo pa too much... Sej človk ne ve, a bi se jokal al smejal, heh.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 09. Nov. 2006 8:07

*pupika* napisal/-a:fuj in fej tale odnos đerija do ines... BRUH! js nevem kaj se z njo dogaja, ker se mi zdi, da zna razmišljat s svojo glavo... ampak... se mi zdi, da njej prav paše ta njegova PRETIRANA pozornost... pa menda ja ima tolk soli v glavi, da ve kako in kaj... ni mi jasno! Pa sej je ja gledala oddajo in je videla vse njegove poteze (Tamara, oh in sploh fendi, zahrbtnost...)

Mah men se je pa Đeri zdel neki tak vsiljiv. Pač Ines je nova, ima priljubljenost, ipd. in mogoče je ugotovu, da mu prijateljevanje z Žigijem ne koristi preveč...pač đerijevski način. :roll: Ker pri njemu se ne morem znebit občutka, da je potuhnjen kot podlasica.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 09. Nov. 2006 8:09

Že nekaj ur pred podelitvijo je v vinjenem stanju izjavil: »Jaz ne morem bit drug kot Jerry… Jaz sem taki kot sem… Če čem bit taki, bom taki, in me boli k*** za celo Slovenijo…«
Na pripombo Žigovega prijatelja, da ju bo pokopalo to, da sta 'najboljša frenda', je povedal, da se mu Žiga zdi najbolj pošten, tega, da ga ima rad, pa ne namerava zanikati ali spremeniti.

Hijeni :D
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 09. Nov. 2006 8:24

MiLLy napisal/-a:Kdaj je tist E+ od Gregorja??? Upam, da ga še nism zamudila. Pa zaka je na faxu pisal, naj si zlomi nogo? Nism najbolj sledila tam.

"Break a leg" ---> gledaliska fraza, pomeni "good luck", veliko srece
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 09. Nov. 2006 8:58

kva te zanima purple,a za bloge?ja prtisneš na slikco od unga k ga hočš,pa pol prtisnš tm k piše BLOG.in pol greš do konca strani in vidš okenček in tja sam utipkaš svoj msg..pa pošleš.thats it!prosto ko pasulj :)
ne bi si upala it tja delat,k se mi zdi da jerry napada vse kar leze po tistem baru...prou gnus se mi ta model...kolk more met ta enih spolnih bolezni v seb :? pa kakšne grauže je že tm vse šlatu pa žvaliu :anonym:
men je pa ines ok.se mi zdi bol iskrena k tina...pa to k z jerrijem bluzita,to ona sam tko mal opazuje...kaj pa kako...sej ni glupa tok no.skužila sm jst njo
Uporabniški avatar
darchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2004
Kraj: EU :-)

Neprebrana objavaNapisal/-a darchy » 09. Nov. 2006 10:32

Jst tud upam, da bo Ines izkoristila vso to Jernejevo pozornost, če ji jo že izkazuje - saj menda ve, kaj dela.
Sicer pa zelo malo spremljam Bar- lanski so mi bili boljši in nekako sem imela 'favorita' - letos pa so vsi 'kr neki'.

Glede njihove slovnice.... itak na splošno velja, da so fantje 'šibkejši člen', res pa je, da uporabljajo pogovorni jezik in če si pogledamo naše poste in naš jezik, pa hitro tipkanje... tudi mi nismo lih 'knjižni'... dam vam pa čisto prav - nekatere je nemoč spregledat :?

Aja, po eni strani je kar fajn, da leti ven samo eden od 'nebodigatreba'. Če bi šla oba ven - ma kdo bi sploh še gledal, pa šimfal, pa se pritoževal in zgražal... Svinjarije delajo gledanost in dokler so not ljudje, ki so v tem dobri, imajo producenti malo dela in veliko gledanost. Stvar je prišla do take mere, da se ne glasuje več, kdo naj ostane notr - kdo vam je všeč, ampak, koga imate poln kufer...

Uživajte
*I love sunshine*
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 09. Nov. 2006 10:58

Jaz mislim, da bi Emil moral dat na stol Zigo in Jerneja, in bo vsaj eden od njuji sel ven, drug pa se naslednji teden, ker ce bo dal poleg Bojano bo Jernej ostal not... Zdaj je vse na Ines:)

Drugac pa tud jaz nimam svojega favorita v bistvu mi je prav vseeno kdo zmaga:)
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 09. Nov. 2006 11:04

_Petra_ napisal/-a:Jaz mislim, da bi Emil moral dat na stol Zigo in Jerneja, in bo vsaj eden od njuji sel ven, drug pa se naslednji teden, ker ce bo dal poleg Bojano bo Jernej ostal not...

agree!! ... tle sploh ni kej za špekulirat, ker če ne lahk sami sebe zajebejo...
The secret of success is consistency of purpose.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov