Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Jst bi skor prej kot Đerija rajš na stol dala Žigata pa Bojano...Žiga je itak bedak, Bojana je pa eno tolk zdolgočasno bitje, da me včasih prov boli, ko jo morm gledat in poslušat...
Kar se pa imunitete tiče, bo pa Ines povedala jutr komu da imuniteto in tega Emil ne bo mogu dat na stol. Vsaj jst to tko razumem.
Kar se pa imunitete tiče, bo pa Ines povedala jutr komu da imuniteto in tega Emil ne bo mogu dat na stol. Vsaj jst to tko razumem.
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
A ste že opazle pri Đeriju, da ko je npr. na sestanku z Gabrom in Gaber kej razlaga z odprtimi usti gleda k tele v nova vrata?
*ClaUdYka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 5. 2006
- Kraj: Fikšinci :)
helow everybody
2dni me ni na spregled pa napišete že več kot 20 strani
drugače paa .. waaaaaa .. jerry je na stolčku! Upam da da Ines imuniteto Gregiju pa čeprav vem, da emil nebo izbiral med gregorjem, ampak bo kar druge prej dal na vroči stol kot gregijaa
2dni me ni na spregled pa napišete že več kot 20 strani
drugače paa .. waaaaaa .. jerry je na stolčku! Upam da da Ines imuniteto Gregiju pa čeprav vem, da emil nebo izbiral med gregorjem, ampak bo kar druge prej dal na vroči stol kot gregijaa
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst bi pa rajš vidla da bi dal Emil poleg Jerry-ja Gregata na stol, da bi šel J 100% ven, Žiga bi mogu pa pol trpet med samimi normalnimi ljudmi... Prou luštn bi ga blo gledat, k ga neb nben maru, k bi ga vsi zajbaval u glavo!!! Mogl bi mu pokazat, da čeprou "fura štampiljko" je en navadn k***c od ovce!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Če bosta Jernej in Žiga na vročem stolu, potem s težkim srcem privoščim zmago Jerneju Vseeno ni tok nagnjen h kretenizmu kot Žiga.
Pa sej Jerry se je mal skuliru zadne čase. V bistvu so njegov imidž čist popackali njegovi frendi, drgač pa tip ni tok napačen. Trenutno sta mi najbolj bedna Žiga in Bojana.
*pupika*, Emilu je umrl "Killer party" That's all we know
Pa sej Jerry se je mal skuliru zadne čase. V bistvu so njegov imidž čist popackali njegovi frendi, drgač pa tip ni tok napačen. Trenutno sta mi najbolj bedna Žiga in Bojana.
*pupika*, Emilu je umrl "Killer party" That's all we know
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
bejbika napisal/-a:smotke ne sme ga dt ... Bojano mora dt ... nej Žiga trpiiiiiii .... še en teden ... in to brez Đerija
če bo bojano dal na stol sem 100% da bo šla bojana domov, tko da more dat enga, ki bi 100% jerneja premagal, kar pa bo po moje težko ker bojo zanga zihr njegovi "bogati" kolegi glasoval
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ful bi blo presenečenje če bi Ines dala Jerneju imuniteto. Mi je pa Ines ful carica- še bolj aktivna kot Tina. Pa tud Jernej mi je bolj normaln ratu- sej v bistvu sploh ni tok ful slab kot se ga prikaže- oziroma lahko da sedaj igra na druge karte in hoče biti z vsemi kul- čeprav so ga dane smal postavili na realna tla in mu dali same minuse. Vseeno pa se mi zdi da je bla Črna skupina bolj fer in ni raztalala pluse samo med sabo.
Če bo Ines ful uspešna kot vodja pol bi se spodobilo da na plusi in minus dobi pluse.
Me prav zanima, če pop tv ne bo rekel Ines komu mora dat imuniteto, saj so itak oni glavni ostali pa lutke.
Če bo Ines ful uspešna kot vodja pol bi se spodobilo da na plusi in minus dobi pluse.
Me prav zanima, če pop tv ne bo rekel Ines komu mora dat imuniteto, saj so itak oni glavni ostali pa lutke.
-
Sookie - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: ČrniRevirji
bad_girl napisal/-a:A ste že opazle pri Đeriju, da ko je npr. na sestanku z Gabrom in Gaber kej razlaga z odprtimi usti gleda k tele v nova vrata?
Jaaa! Takmu izrazu na obrazi pr nas recemo APAN!
jle nutella
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov