Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Žiga je prbou da mu ni več za bit v Baru... Pozn je dojel da bi bil cajt da gre dam. Ns bi poslušu k od 1. tedna govorimo da nej gre Ne glede na to kar je reku mu je sobotni stol namenjen!
Men je Bar že mal (precej) bedn ratu... Sploh ne vem zakaj še spremlam. Če pa zvečer ni ob tem času nč kul po tvju...
Men je Bar že mal (precej) bedn ratu... Sploh ne vem zakaj še spremlam. Če pa zvečer ni ob tem času nč kul po tvju...
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
men je tud dosadan bar ratu...kr neki...sploh ne gledam več, k so itak vsi neumni, sploh pa žiga...tolk me nervira, da res ne morm gledat tazga izmečka..in ja, res je cajt da gre dam...čimprej...upam, da bo ta tedn na vročm stolu in da ga že enkrat brcnejo vn!
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
pa modelke djta kai skos sam žigata kritizirate dj pjte u bar da boste vidl kk se obnaša do strank...pr usakmu se ustavi pa mal zajebav z njem....pa k je kao žiga tak hinavc a gregor pa ni žigatu govori sj ql stari bomo frendi, bomo šli na pijačko pa ga tko objema pol pa u kamero razlaga da ma nwem kakšno mnenje o določenihljudeh...in itq so vsi vidl da žigata misl.....pa žigatud če bi dou nwem koga na stol vm neb blo ql...najrajš bi vidl da bi dou sebe pa jerrija
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
grega je lepo povedu Žigetu, da ko bo bara konc, se bojo še vedno dobil na pijači in da mu ne zameri, da ga je dal na stol. In če si Grega misli, da je žiga hinavc, je to čist njegova stvar. Če se bojo vsi barovci dobili na drinku, menda grega nou reku :"Jst pa ne pridem, ker je Žiga hinavc" tko da se men to, kar je grega povedu ne zdi nč slabga. pač sta kolega, kej več (prjatla) pa pač ne... Jst sam upam, da bojo "beli" tok pametni, da bojo dali vsi 4je minus npr Žigi, plus pa npr. Emilu. In pol bo Žiga avtomatsko na stolu npr. Emil z največ + pa da na stol jerry-ja. In se enga znebijo.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
*LittleBug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
nutella napisal/-a:grega je lepo povedu Žigetu, da ko bo bara konc, se bojo še vedno dobil na pijači in da mu ne zameri, da ga je dal na stol. In če si Grega misli, da je žiga hinavc, je to čist njegova stvar. Če se bojo vsi barovci dobili na drinku, menda grega nou reku :"Jst pa ne pridem, ker je Žiga hinavc" tko da se men to, kar je grega povedu ne zdi nč slabga. pač sta kolega, kej več (prjatla) pa pač ne... Jst sam upam, da bojo "beli" tok pametni, da bojo dali vsi 4je minus npr Žigi, plus pa npr. Emilu. In pol bo Žiga avtomatsko na stolu npr. Emil z največ + pa da na stol jerry-ja. In se enga znebijo.
Stara dej 5ko jz tut tko razmišlam k ti
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sunnydayka napisal/-a:pa modelke djta kai skos sam žigata kritizirate dj pjte u bar da boste vidl kk se obnaša do strank...pr usakmu se ustavi pa mal zajebav z njem....pa k je kao žiga tak hinavc a gregor pa ni žigatu govori sj ql stari bomo frendi, bomo šli na pijačko pa ga tko objema pol pa u kamero razlaga da ma nwem kakšno mnenje o določenihljudeh...in itq so vsi vidl da žigata misl.....pa žigatud če bi dou nwem koga na stol vm neb blo ql...najrajš bi vidl da bi dou sebe pa jerrija
a teb se je žiga tud nasmeju
draga, z njim nekej pač ni uredu...in je že pokazal svoj obraz, tak ki nam pač ni všeč...in đeri in on sta ena navadna dreka...sori, ampak glede na vsa dejanja... mene bi blo sram če bi bla kdo od njiju
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
js sumim đerija, da ma sumljive prijatle, ki se ukvarjajo s sumljivimi posli... pa sej to že vemo ne...
pa dej noooooooo... kdo ma pri 24 tolk keša... pa še preseravajo se (limzine! WTF??)
pa dej noooooooo... kdo ma pri 24 tolk keša... pa še preseravajo se (limzine! WTF??)
My dreams are my reality...
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
Ewchk napisal/-a:Žiga je prbou da mu ni več za bit v Baru... Pozn je dojel da bi bil cajt da gre dam. Ns bi poslušu k od 1. tedna govorimo da nej gre Ne glede na to kar je reku mu je sobotni stol namenjen!
po moje pa on to zdej prjavlja, ker ve, da bo najverjetnej na stolu in še ven letel, pa se hoče narest kul.
...just breathe...
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ma on to prjavla že par tednov ... kao da mu ni več pa la la la ... kr neki To on tko nabija, da to kr res ni ... kao sam zato, da mu kao nau hudo k gre vn, ker on ma pa uzuni ne vem kok svojih bičz pa kolegou pa v Globala bo šou pa skoscku si bo spet telo pa ... dej model pober se
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Za vse k vm je Gašper ušeč: na FDV hod... tko da čeb ga kera rada vidla nej okol fdvja hod. K dons sm mela en kolokvij in nč jasn ko vidm v vrsti pred mano njega... Kr neki. No pa še Klemna sm dons vidla na faksu k sta mu še 2 izpita iz novinarstva ostala... Tko da če hočte koga vidt ga boste na FDVju
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
bubbles napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Žiga je prbou da mu ni več za bit v Baru... Pozn je dojel da bi bil cajt da gre dam. Ns bi poslušu k od 1. tedna govorimo da nej gre Ne glede na to kar je reku mu je sobotni stol namenjen!
po moje pa on to zdej prjavlja, ker ve, da bo najverjetnej na stolu in še ven letel, pa se hoče narest kul.
al mora pa mamin sinček prvič v življenju res delat pa se je revež že naveličal
The secret of success is consistency of purpose.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
micamaca napisal/-a:bubbles napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Žiga je prbou da mu ni več za bit v Baru... Pozn je dojel da bi bil cajt da gre dam. Ns bi poslušu k od 1. tedna govorimo da nej gre Ne glede na to kar je reku mu je sobotni stol namenjen!
al mora pa mamin sinček prvič v življenju res delat pa se je revež že naveličal
Upam, da se bo vrnil med svoje štampiljke
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov