Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz še nisem bla v Bachusu ker nisem glih nekaj v Ljubljani, samo a ni malo slabo založen?
Je spraševala Ines ka vse majo od čikov pa je rekla Špela da samo Marlboro pa potem za vodo samo Evian...
Je spraševala Ines ka vse majo od čikov pa je rekla Špela da samo Marlboro pa potem za vodo samo Evian...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
poskrbijo za tisto kar je najdražje
tko kot global, ki ne premore enag normalnega union al pa laškega piva... s takimi pijačami se ne obrača tolk dnarja...bolj s ega obrača z maertinijomki stane npr. 900 sit, jurja jih pa cela flaša pride po trgovskih cenah..tukej je denar...
in recimo tud evian voda, je znana po zelo dragi vodi in baje v ameriki hit desetletja
tko kot global, ki ne premore enag normalnega union al pa laškega piva... s takimi pijačami se ne obrača tolk dnarja...bolj s ega obrača z maertinijomki stane npr. 900 sit, jurja jih pa cela flaša pride po trgovskih cenah..tukej je denar...
in recimo tud evian voda, je znana po zelo dragi vodi in baje v ameriki hit desetletja
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
***Ally*** napisal/-a:Jaz še nisem bla v Bachusu ker nisem glih nekaj v Ljubljani, samo a ni malo slabo založen?
sj tko je cigareti samo Marlboro, voda samo Evian, pivo samo Hainiken in podobno. Pač imajo samo tisto, kar naj bi pomenilo nekaj več In to gre men strašno na živce, ker tam ne morem Kozla dobit
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jemina napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:Jaz še nisem bla v Bachusu ker nisem glih nekaj v Ljubljani, samo a ni malo slabo založen?
sj tko je cigareti samo Marlboro, voda samo Evian, pivo samo Hainiken in podobno. Pač imajo samo tisto, kar naj bi pomenilo nekaj več In to gre men strašno na živce, ker tam ne morem Kozla dobit
ja oni so enostavno nekaj več
pa tist nes kafe..fuj
-
jemina - Cosmopsiho
*purple bitch* napisal/-a:jemina napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:Jaz še nisem bla v Bachusu ker nisem glih nekaj v Ljubljani, samo a ni malo slabo založen?
ja oni so enostavno nekaj več
pa tist nes kafe..fuj
Ta kofi je tak, kot je un kofi iz avtomata za 60sit, pa žlico za juho ti notr dajo. Še velik se morjo naučit, pa Gaber bi jim lahko s svoji m zaslužkom ene spodobne žličke kupu
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
ja, glede ponudbe se strinjam.
kava - bljek neskafe
pivo - heineken in se nekaj malega
v glavnem slabo
pa jerry mi je zadnjič postregel v umazanem kozarcu, saj sem dobila gratis odtis ustnic prejšnje uporabnice. ko sem mu zatežila, pa je samo zavil z očmi. kmetavz!
kava - bljek neskafe
pivo - heineken in se nekaj malega
v glavnem slabo
pa jerry mi je zadnjič postregel v umazanem kozarcu, saj sem dobila gratis odtis ustnic prejšnje uporabnice. ko sem mu zatežila, pa je samo zavil z očmi. kmetavz!
-
jemina - Cosmopsiho
puma napisal/-a:zakaj se pa gregor žigotu prilizuje?
Kaj se mu? Prilizuje? Verjetno zato, ker se mu prejšni teden ni, da nebi šu na stol
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
jemina napisal/-a:Tebe bom jz res tepa, ker se že resno norčuješ iz moje duševne stiske, ker me Gregi sploh ne opazi
naredi, da mu bo prišlo. ziher te bo opazil, majkemi, majkemi
jst pa tega bara ne spremljam v čisto vse podrobnosti in prva stvar, ki mi jepadla na pamet, ko sem prebrala, da je ines v baru, je, da je to ena navadna prevara. ker tina ni hotela ven in zdaj špila svojo dvojčico
-
jemina - Cosmopsiho
dean444 napisal/-a:Ma nič ne špila dvojčico- saj nista čist isti- se opazi razlika.
j aseved as e opazi razlika. Saj vendar nista 2 posodi narejeni v proizvodnji z isto šablono
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov