Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Dons bo še zanimivo klik
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Hehe, bo vsaj zanimivo za gledat... Se bomo lahko norca delali z njih Menda je ona Petra rekla za Katjo da igra, kao da ni v resnici 13. barovka, ampak kao neka finta... No, mogoce sem samo jaz tak razumela ( sem pa bla ze malo zaspana ).
Men se zdi najbolj simpatičn Gašper, drugac pa najbolj skuliran Emil pa Bojana, Špela...
Tud za Majo sem ful presenecena, sem misla da bo se ena taka kokos, ampak zaenkrat je cist ql.
Drugac pa komaj cakam danes
Men se zdi najbolj simpatičn Gašper, drugac pa najbolj skuliran Emil pa Bojana, Špela...
Tud za Majo sem ful presenecena, sem misla da bo se ena taka kokos, ampak zaenkrat je cist ql.
Drugac pa komaj cakam danes
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Včerej mi je tolk žal da nisem gledala v živo bara, k so Tina pa Tamara in Bojana napadle Gašperja v tuš kabini Danes moram nujno gledat na popu oddajo, da vidim kaj se je dogajal.
Sem pa slišala da je Tina ful radodarna. En kolega jo pozna, k tek na smučeh tut trenira in je reku, da jo je trener skos manekenka klicov in da je pol zarad tega tud nehala. Baje pa rada da. Kolk je res ne vem, samo povem kar slišim.
P.S. barovci oz. fizikalci se trenutno ukvarjajo v baru z enimi tablami, na katerih piše TRG, Pavaljon, Center ... obešajo table po baru, promocija. Smešni za crknit Žiga poje.... džizs
Sem pa slišala da je Tina ful radodarna. En kolega jo pozna, k tek na smučeh tut trenira in je reku, da jo je trener skos manekenka klicov in da je pol zarad tega tud nehala. Baje pa rada da. Kolk je res ne vem, samo povem kar slišim.
P.S. barovci oz. fizikalci se trenutno ukvarjajo v baru z enimi tablami, na katerih piše TRG, Pavaljon, Center ... obešajo table po baru, promocija. Smešni za crknit Žiga poje.... džizs
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
cotkica napisal/-a:Sem pa slišala da je Tina ful radodarna. En kolega jo pozna, k tek na smučeh tut trenira in je reku, da jo je trener skos manekenka klicov in da je pol zarad tega tud nehala. Baje pa rada da. Kolk je res ne vem, samo povem kar slišim...
a zato se je tok horny dedcov po njej obešal pa vpil za njo k so se poslavljal tam pred pop tv v soboto ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
*pupika* napisal/-a:mah... se mi zdi, da so kmalu začeli s forami... pa nevem no... mal mi je čudno vse skup... da po parih dnevih že začnejo
se popolnoma strinjam...mi je mal vse zaigrano ful...po mojem morajo igrati po scenariju, da bo bolj gledan Bar...ker po dveh dnevih se že lupčkajo, pa se radi imajo pa bla bla...mal bull shita je zraven....
Petra pa mal o fantu blefira, pol se po Jerneju suka...nekaj govori, drugo dela...
Drugače pa moj favorite Gašper , pa tud Žiga mi neko ful seksapilnost oddaja....pa tud Gregor je luškan...sam se mi pa zdi da je ful kopija Mišota...sam copatki uni mu še manjkajo
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
cotkica napisal/-a:Včerej mi je tolk žal da nisem gledala v živo bara, k so Tina pa Tamara in Bojana napadle Gašperja v tuš kabini Danes moram nujno gledat na popu oddajo, da vidim kaj se je dogajal.
Ni bila Bojana ampak je bila afnasta PETRA
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
No res je bila Bojana zraven. Se mi je zdel da sem prebrala Bojana.
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 080923.php
dokaz
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 080923.php
dokaz
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov