Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
uf še dobr da mamo tko pridne punce tle gor k nas tko ažurno obveščate kaj se dogaja
ful fino fajn da je tale Ines nova barovka ... ker res ne bi mogla prebavlat kakšne nove zabite kokoši tipa petra not
drgač pa tole je napisal nekdo Žigatu v komentarju pod enim člankom na strani Bara:
"BarMega224312 | 06.11.2006 | 01:59
GG POMENI ISTO KOT DG ZATO GEJI GLASUJMO ZA ŽIGA ON JE NAŠ"
ful fino fajn da je tale Ines nova barovka ... ker res ne bi mogla prebavlat kakšne nove zabite kokoši tipa petra not
drgač pa tole je napisal nekdo Žigatu v komentarju pod enim člankom na strani Bara:
"BarMega224312 | 06.11.2006 | 01:59
GG POMENI ISTO KOT DG ZATO GEJI GLASUJMO ZA ŽIGA ON JE NAŠ"
The secret of success is consistency of purpose.
-
Ewchk napisal/-a:Drgač pa ja ful dobr da je nekak Tina not pršla.. Pač dvojka Zdj pa res papa Žiga pa Đeri... razn če ne bo smela Ines še ta teden dajat + pa -...
Ines bo imela ta teden imuniteto na + in -, bo pa lahko v četrtek izbrala nekoga, ki bo imel imuniteto na drugi vroči stol v soboto
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Emil se je pa zdaj pogovarjal z enim gluhonemim fantom ki je v bar prišel...pa je bil ful prijazn do njega. Se mi zdi da je to res en vredu človek in bi mu prav privoščla da zmaga.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
kaj blogi pa sms se vedno vidijo komaj naslednji dan? za danes se ne da pogledat?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Emil je skos na računalniku ... ampak ne vem, a piše blog al kaj ... Ni šou pa še čist nikamor ...
Mi je pa kr ušeč tale menjava ja, čeprou ne vidm pointa Zakaj je sploh ona not pršla ...
Mi je pa kr ušeč tale menjava ja, čeprou ne vidm pointa Zakaj je sploh ona not pršla ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- dean444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
[quote="Lastovica"]Zdaj pa naj se kdo rece, da ni bilo zmenjeno, da v soboto leti Tina. Kako bi pa drgac potem prisla njena sestra v Bar??? Kr neke.
Se čist strinjam, mislim da je bilo Žigi rečeno koga dat na stol. In da ne da Špele in Tine, ker pol bi Tina not ostala in ne bi bilo fore, da pride sestra dvojčica Ines not.
Zdej sem še bolj prepričan da so bile kuverte menjanje ali pa spremenjen rezultat zato da so lahko bili beli na stolih in da je šla Tina vn.
Pa še neki a niso boljše fotke Ines dati na stran, bi jo lahko retuširal ne pa da bi še moja amaterska fotografija bolj zgledala kot tista, ki so ji dali na stani bara za Ines.
Se čist strinjam, mislim da je bilo Žigi rečeno koga dat na stol. In da ne da Špele in Tine, ker pol bi Tina not ostala in ne bi bilo fore, da pride sestra dvojčica Ines not.
Zdej sem še bolj prepričan da so bile kuverte menjanje ali pa spremenjen rezultat zato da so lahko bili beli na stolih in da je šla Tina vn.
Pa še neki a niso boljše fotke Ines dati na stran, bi jo lahko retuširal ne pa da bi še moja amaterska fotografija bolj zgledala kot tista, ki so ji dali na stani bara za Ines.
-
dean444 napisal/-a:Pa še neki a niso boljše fotke Ines dati na stran, bi jo lahko retuširal ne pa da bi še moja amaterska fotografija bolj zgledala kot tista, ki so ji dali na stani bara za Ines.
ja ma res no... to je po moje zato, k so jo mogl zlo na hitr slikat ... drgač je pa pisal, da je Ines en dan pred prihodom v bar zvedla da je ona rezerva... tko da če to pomen včer oz. v nedeljo, pol noben ne more dokazat, da je bil Tinin vroči stol načrtovan... tko so popovci napisal, ni pa mus da je to res
še zmer sem pa čist kolk sta si podobni Tina in Ines...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov