Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 4991 prispevkov
• Stran 3 od 333
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 333
Naslednja
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Js sem se prijavla, pa imam žživljenje, ampak sem se prijavla da sprobam kako je to (seveda če bom izbrana), P***a smo pa ja še mladi je treba mal sprobat. Sicer sem zdaj imela maturo in imam planirano šolanje za vnaprej izredno tako da mislim da tud nebi bilo cele panike če me 3 mesece nebi videli bi pač delala izpite za nazaj.
Seveda sem se prijavila tudi zaradi nagrade, ki bi vrjetno zamikala vsakogar. Tako slabo pa tam notri spet ni...
Delaš (včasih bolj včasih manj) se zabavaš (izleti) delaš stvari ki jih mogoče še nisi, pa tudi zaslužiš kaj od samega kelnarjena...
Men se to ne zdi tok slabo, sj folk te obira eni te majo pa radi amak to je vedno blo in vedno bo.
Seveda sem se prijavila tudi zaradi nagrade, ki bi vrjetno zamikala vsakogar. Tako slabo pa tam notri spet ni...
Delaš (včasih bolj včasih manj) se zabavaš (izleti) delaš stvari ki jih mogoče še nisi, pa tudi zaslužiš kaj od samega kelnarjena...
Men se to ne zdi tok slabo, sj folk te obira eni te majo pa radi amak to je vedno blo in vedno bo.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
nenanena napisal/-a:Js sem se prijavla, pa imam žživljenje, ampak sem se prijavla da sprobam kako je to (seveda če bom izbrana), P***a smo pa ja še mladi je treba mal sprobat. Sicer sem zdaj imela maturo in imam planirano šolanje za vnaprej izredno tako da mislim da tud nebi bilo cele panike če me 3 mesece nebi videli bi pač delala izpite za nazaj.
Sporoci, ce bos izbrana

Drgac pa bo BAR 2 res pri Jankovicih. Mater so mogli dobro lobirat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
honeydew napisal/-a:I have a life of my own. Hehe malo heca, vendar to mi nikoli ni bilo jasno, v kakšni situaciji mora človek biti, da pusti vse za cele 3 mesece. Ne vem, kaj pa recimo šola, al pa služba. To mi nikol ni blo jasno, kako si privoščijo ustavit svoje življenje in se podat v to.But that's just me.
clovek mora biti loooooooser, hkrati misliti, da mu bo to prineslo uspeh v zivljenju...

-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js bi se prjavla takoj, če bi mela zasebnost vsaj v kopalnci. No za prvi bar sm se prjavla, pršla mal naprej na razgovor... Ko sm pa vidla kuko to zgleda sm bla pa fuuul vesela da nism bla not. Sam js k bi rada delala na Pop tvju bi bla zame to fajn stvar. Mogoče se pa še prjavm. Sej mam še cel julij čas.
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Kva a v Bakusu bo?? A se zajbavate??
A lahko no ... že tko, če grem lih slučajno vn grem tja ... zdej bo pa ta bulšit tm notr ... ja super ... kr neki! A ne morjo dat v en zahojen lokal ... 

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
tiasha napisal/-a:Kva a v Bakusu bo?? A se zajbavate??![]()
A lahko no ... že tko, če grem lih slučajno vn grem tja ... zdej bo pa ta bulšit tm notr ... ja super ... kr neki! A ne morjo dat v en zahojen lokal ...
To piše v enem postu, mislem da na 1. strani... Drgač pa tut mene zanima kje točno bo, ampak na spletni strani od pop tv-ja nč ne piše...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
nutella napisal/-a:tiasha napisal/-a:Kva a v Bakusu bo?? A se zajbavate??![]()
To piše v enem postu, mislem da na 1. strani... Drgač pa tut mene zanima kje točno bo, ampak na spletni strani od pop tv-ja nč ne piše...
Saj je tudi ze v cajtngah pisalo, da bo pri Jankovicih.
- t-ya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2006
men je blo ful fain gledat nalogice k so jih vsak tedn mogl barovci opravlat
npr skok z padalom!! aja pa zadnč sm v lj vidla rado pa borisa(sj mislm d jima je blo tk ime) pa sta oba ful bl lušna ko pa je blo na tv prkazan!! in js sm mislala d te televizija ¨polepša¨...

Prvi neprebran prispevek • 4991 prispevkov
• Stran 3 od 333
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 333
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov