Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 26. Jun. 2006 21:51

Js sem se prijavla, pa imam žživljenje, ampak sem se prijavla da sprobam kako je to (seveda če bom izbrana), P***a smo pa ja še mladi je treba mal sprobat. Sicer sem zdaj imela maturo in imam planirano šolanje za vnaprej izredno tako da mislim da tud nebi bilo cele panike če me 3 mesece nebi videli bi pač delala izpite za nazaj.
Seveda sem se prijavila tudi zaradi nagrade, ki bi vrjetno zamikala vsakogar. Tako slabo pa tam notri spet ni...
Delaš (včasih bolj včasih manj) se zabavaš (izleti) delaš stvari ki jih mogoče še nisi, pa tudi zaslužiš kaj od samega kelnarjena...
Men se to ne zdi tok slabo, sj folk te obira eni te majo pa radi amak to je vedno blo in vedno bo.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 27. Jun. 2006 10:11

nenanena napisal/-a:Js sem se prijavla, pa imam žživljenje, ampak sem se prijavla da sprobam kako je to (seveda če bom izbrana), P***a smo pa ja še mladi je treba mal sprobat. Sicer sem zdaj imela maturo in imam planirano šolanje za vnaprej izredno tako da mislim da tud nebi bilo cele panike če me 3 mesece nebi videli bi pač delala izpite za nazaj.
Seveda sem se prijavila tudi zaradi nagrade, ki bi vrjetno zamikala vsakogar. Tako slabo pa tam notri spet ni...
Delaš (včasih bolj včasih manj) se zabavaš (izleti) delaš stvari ki jih mogoče še nisi, pa tudi zaslužiš kaj od samega kelnarjena...
Men se to ne zdi tok slabo, sj folk te obira eni te majo pa radi amak to je vedno blo in vedno bo.

Sporoci, ce bos izbrana :)

Drgac pa bo BAR 2 res pri Jankovicih. Mater so mogli dobro lobirat.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 27. Jun. 2006 10:21

Kje se bo to zdej dogajal? v Bachusu?
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 27. Jun. 2006 10:27

nl napisal/-a:Tokrat bo pa v Bachusu. :cool: če koga zanima...... :D

Ma ne, pa glih tam!!!!!!!!!!!!!! Nočm ene navlake v svojem skor najljubšem lokalu... shit, prov zamoril me je :?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Jun. 2006 10:43

honeydew napisal/-a:I have a life of my own. Hehe malo heca, vendar to mi nikoli ni bilo jasno, v kakšni situaciji mora človek biti, da pusti vse za cele 3 mesece. Ne vem, kaj pa recimo šola, al pa služba. To mi nikol ni blo jasno, kako si privoščijo ustavit svoje življenje in se podat v to.But that's just me.

clovek mora biti loooooooser, hkrati misliti, da mu bo to prineslo uspeh v zivljenju... :D
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 27. Jun. 2006 15:05

Punce, nisem popolnoma nič slabega mislila. Jst osebno, tudi če bi hotela biti na TV in si želela prepoznavnosti, vseeno ne bi mogla pustiti vsega za cele 3 mesece. Mislim pa da vsi, ki se prijavijo so do konca korajžni.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 27. Jun. 2006 15:29

u jaz bom pa ziher gledala k je taka na easy sprostitev pred spanjem :D

prijavila se pa ne bom ker sem sramežljiva in imam druge načrte (popčas bo treba v redno službo ali pa študirati naprej-se še nisem odločila)
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2005
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a maria18 » 27. Jun. 2006 16:20

uuu jst komi cakam....kuj si bom kartico kupla....ker pri prvem baru sm jo tud mela pa sm po cele dneve gor visela cist me je zasvojil....hehe...to bo zanimivo...hehe
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 28. Jun. 2006 5:38

Js bi se prjavla takoj, če bi mela zasebnost vsaj v kopalnci. No za prvi bar sm se prjavla, pršla mal naprej na razgovor... Ko sm pa vidla kuko to zgleda sm bla pa fuuul vesela da nism bla not. Sam js k bi rada delala na Pop tvju bi bla zame to fajn stvar. Mogoče se pa še prjavm. Sej mam še cel julij čas.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 11. 2005
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a tjashika_ » 28. Jun. 2006 11:36

oja,jst si bom tt kartico kupla :P mah sj bo kr zanimiu...cant wait :D
¤Hi.EaT Me *=)¤
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 28. Jun. 2006 11:50

Kva a v Bakusu bo?? A se zajbavate?? :roll: :eek: A lahko no ... že tko, če grem lih slučajno vn grem tja ... zdej bo pa ta bulšit tm notr ... ja super ... kr neki! A ne morjo dat v en zahojen lokal ... :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 28. Jun. 2006 12:52

tiasha napisal/-a:Kva a v Bakusu bo?? A se zajbavate?? :roll: :eek: A lahko no ... že tko, če grem lih slučajno vn grem tja ... zdej bo pa ta bulšit tm notr ... ja super ... kr neki! A ne morjo dat v en zahojen lokal ... :?

To piše v enem postu, mislem da na 1. strani... Drgač pa tut mene zanima kje točno bo, ampak na spletni strani od pop tv-ja nč ne piše...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 28. Jun. 2006 13:00

nutella napisal/-a:
tiasha napisal/-a:Kva a v Bakusu bo?? A se zajbavate?? :roll: :eek: A lahko no ... že tko, če grem lih slučajno vn grem tja ... zdej bo pa ta bulšit tm notr ... ja super ... kr neki! A ne morjo dat v en zahojen lokal ... :?

To piše v enem postu, mislem da na 1. strani... Drgač pa tut mene zanima kje točno bo, ampak na spletni strani od pop tv-ja nč ne piše...

Saj je tudi ze v cajtngah pisalo, da bo pri Jankovicih.
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 28. Jun. 2006 13:46

100% bo v Bachusu.
Waiting in the queue oh whoopee doo
t-ya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a t-ya » 28. Jun. 2006 15:47

men je blo ful fain gledat nalogice k so jih vsak tedn mogl barovci opravlat :D npr skok z padalom!! aja pa zadnč sm v lj vidla rado pa borisa(sj mislm d jima je blo tk ime) pa sta oba ful bl lušna ko pa je blo na tv prkazan!! in js sm mislala d te televizija ¨polepša¨... :oops: :razz:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov