Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- pompomGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2006
Joj, ženkse, ste hard!!! Ma ne vem zakaj tako šimfate čez Jerkota in Žigita! Sej men gre slednji tudi rahlo na k****, ful mi je sluzast, pa to.....sam vseeno...
Igra je igra in vsak mora skrbeti za svojo rit!!!
Ne vem..če bi bila jaz notri, bi se isto obnašala kot Jerko!! Na začetki so valda vsi frendi in oh in sploh, pa vsi se imajo radi, se ljupčkajo....ampak tekmovalnost se hitro pokaže in takrat se tudi pokaže kdo zna igrati in kdo ne!
Jaz sem še vedno mnenja, da je treba biti hinavec v življenju!! Kaj dela Jerko slabega?? Komu dela slabo??
Tip se je izkazal....kar kažejo njegovi inkasoti (tudi, ko niso hodili gor Goričani je imel vedno največji zaslužek!!!).
Poznam Jerkota, dobro ga poznam, in vem, da je vedno v vsemu uspel (kar se denarja tiče).
In meni je tudi Tina delovala fuuul hinavska in zahrbtna..pa stalno je ona v kamero zatrjevala, kako je ona iskrena in prijazna do vseh in oh in sploh.....
YEAH, RIGHT!!! Enaka bitch je bila kot je Jernej!!!
Ne vem...postavite se v njihovo kožo, pa boste videle..... jaz bi vse naredila, da ostanem noter.....
Pa vse bogate frende bi povabila, naj pridejo polivat DOM PERIGN0N po baru... Kaj me briga, sam da zaslužim!!!
Kaj ve mislite, da je ta bar??!! To je psihični preizkus!! In ta folk notri so poskusni zajčki!!
Kdor upa, ta vzdrži!!! In da vzdržiš, moraš biri hinavec in zahrbten, drgače na hitro letiš ven!
Ne vem..če bi bila jaz notri, bi se isto obnašala kot Jerko!! Na začetki so valda vsi frendi in oh in sploh, pa vsi se imajo radi, se ljupčkajo....ampak tekmovalnost se hitro pokaže in takrat se tudi pokaže kdo zna igrati in kdo ne!
Jaz sem še vedno mnenja, da je treba biti hinavec v življenju!! Kaj dela Jerko slabega?? Komu dela slabo??
Tip se je izkazal....kar kažejo njegovi inkasoti (tudi, ko niso hodili gor Goričani je imel vedno največji zaslužek!!!).
Poznam Jerkota, dobro ga poznam, in vem, da je vedno v vsemu uspel (kar se denarja tiče).
In meni je tudi Tina delovala fuuul hinavska in zahrbtna..pa stalno je ona v kamero zatrjevala, kako je ona iskrena in prijazna do vseh in oh in sploh.....
YEAH, RIGHT!!! Enaka bitch je bila kot je Jernej!!!
Ne vem...postavite se v njihovo kožo, pa boste videle..... jaz bi vse naredila, da ostanem noter.....
Pa vse bogate frende bi povabila, naj pridejo polivat DOM PERIGN0N po baru... Kaj me briga, sam da zaslužim!!!
Kaj ve mislite, da je ta bar??!! To je psihični preizkus!! In ta folk notri so poskusni zajčki!!
Kdor upa, ta vzdrži!!! In da vzdržiš, moraš biri hinavec in zahrbten, drgače na hitro letiš ven!
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
mislm men je logičn da bo usak zase skrbeu pa dooh da je dou žiga une vn k mu1. niso bli simpatični
2. k je vedu da jih folk podpira....
mi je pa tina ena ful hinavka k je že od srede govorla jst se ne mislm z benmu kergat pa vem da me bo žiga dau na stol pol k je pa to dejansko nredu je pa newem kakšne prasc izpadu.....in sm bla prou vesela k je šla tina vn kr mi že od začetka ni bla ql....najprej ji ni bla špela dobra pol krnaenkrat sta ratale ful dobri frendici.....pč vsak se trudi da bi ostou u baru pa dobu 12 miljonov...če bi iskal frende bi se na frendiinflirt prjavl se vm ne zdi?.....
nasledn tednse bojo beli prot žigtu zarotil in pomoje se mu ne bo izšlo tk da use nefanice od žigata be happy končn se bo zgodl kar si vi želite.....se mi pa zdi da so tko k je pompomgirl rekla usi mal hinavci sam da znajo eni mal bolš igrt in folk še ni pogruntu kakšni so u resnic....men osebno sta žiga pa jerry čist ql...beli pa se sam gledalcom prlizujejo da se jim pol neki smiljo.....pa tok so mel prot jerriju pa frendom za povedat če bi mel oni take frende bi pomoje tud skos u baru visedl....pa pol k so zvedl kakšn zaslužk so dubl s tud ni ben prtožvou....
2. k je vedu da jih folk podpira....
mi je pa tina ena ful hinavka k je že od srede govorla jst se ne mislm z benmu kergat pa vem da me bo žiga dau na stol pol k je pa to dejansko nredu je pa newem kakšne prasc izpadu.....in sm bla prou vesela k je šla tina vn kr mi že od začetka ni bla ql....najprej ji ni bla špela dobra pol krnaenkrat sta ratale ful dobri frendici.....pč vsak se trudi da bi ostou u baru pa dobu 12 miljonov...če bi iskal frende bi se na frendiinflirt prjavl se vm ne zdi?.....
nasledn tednse bojo beli prot žigtu zarotil in pomoje se mu ne bo izšlo tk da use nefanice od žigata be happy končn se bo zgodl kar si vi želite.....se mi pa zdi da so tko k je pompomgirl rekla usi mal hinavci sam da znajo eni mal bolš igrt in folk še ni pogruntu kakšni so u resnic....men osebno sta žiga pa jerry čist ql...beli pa se sam gledalcom prlizujejo da se jim pol neki smiljo.....pa tok so mel prot jerriju pa frendom za povedat če bi mel oni take frende bi pomoje tud skos u baru visedl....pa pol k so zvedl kakšn zaslužk so dubl s tud ni ben prtožvou....
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
barby8 napisal/-a:Pa sej je čist logično, da je treba najprej pomesti z najmočnejšo konkurenco, sej to je igra za 12 mil, in se menda niso sem prijavili, da bi iskali najboljše prijatelje, in da bi pokazali kako pošteni so.
In sem prepričana, da če bi danes določil kandidata za vroči stol nekdo izmed belih, bi prav tako določil 2 iz nasprotne skupine. Tako, da tisto Tinino in Gregorjevo začudenje in smiljenje je bilo čist odvečno oziroma zelo taktično. Pa tud nekak razumem Žigata, ko je na koncu kar odkorakal ven, če so se pa beli tako zarotili proti črnim, je vmes zgledalo kot da črni sploh niso barovci, so bili čist izolirani (in to ne samo prostorsko ).
Da se pa Gaber pa Jernej dobr razumeta pa tud ni nič novega, glede na to, da je doslej prinesel Jernej v bar največ zaslužka (tud pred prihodom teh njegovih prijateljev), in se je izkazal za zelo dobrega gostinca.
A mi bereš misli?
LP
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Tole včeri je blo pa kr neki.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Sunshine357 napisal/-a:Gregor je eden tistih, ki so ponaredili diplomo za končano 5.stopnjo in zaradi guljufije ostali brez službe.
aja... in od kje to veš?? ... pa tud če je res BMK... da ne bomo začel odkrivat vseh svinarij, k sta jih Ž&J kdaj nardila... še zmer mi je Grega čist kul dečko in upam, da prleze do konca
drgač pa je blo dejansko za prčakvat, da bo štempilkar naredu to kar je... sam kokr eni mislte, da je to kvazi dobra taktična poteza ga po moje ne bi mogu bl posrat (se vid njegov "veleum")... s tem se je zafržmagu sam še več ljudem in če/ko bosta z Džerijem skp na stolu bo definitivno on tist, k bo letu (kar ne bi blo mus če bi se včer drgač odloču)...
mi je pa včer še clo ratal, da nisem kej dost gledala tega sranja... prvič zato, ker mi gre štempilkar tko na kozlanje, da ga vidt ne morm, drugič pa ker mi je vse dol padl k sm vidla, da sta dva izmed mojih favoritov na stolu...
pa tisti, k zdej tko zagovarjate štempilkarja... zakaj si je že on zaslužu, da da dva na vroč stol... ker so zmagal mogoče???... vse, kar se je dogajalo med belimi in črnimi so na Popu skuhal in če koga kvečjem njih krivite, da so beli zdej tok bl priljubljeni... upam sam, da bodo znal premislt za v sredo, kaj morjo narest, da leti vsaj eden od "svete dvojice" na stol...
ps. če slučajno pride not kakšna rezerva upam, da po hitrem postopku leti ven... ker je to tko brezvezna in zlajnana fora, da si jo lahk pop direkt v rt vtakne
pps. un gaber nej se pa že enkrat prjav na "complete makeover"... k je tko ogaben da ga vidt ne morm ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ja tole včeri je blo res kr neki. Noben od teh dveh se ni zaslužu it ven.
Mogoče pa sploh ne bo rezerv in se bojo tko odločil da eno soboto noben ne gre domov pa je problem rešen - po vsej verjetnosti takrat ko bo kakšen od "svete dvojice" na stolu.
Mogoče pa sploh ne bo rezerv in se bojo tko odločil da eno soboto noben ne gre domov pa je problem rešen - po vsej verjetnosti takrat ko bo kakšen od "svete dvojice" na stolu.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
miška21 - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2005
Par strani nazaj je ena napisala, da je treba u lajfu bit hinavc, tko kot je Jerry, da dosežes kar pač želiš.
Ni panike, to je tvoje mnenje, zanima me samo, če si je tak folk sposoben ob koncu dneva pogledat v oči in mirno zaspat...
Kakorkol že, grdo je blo včeri, pa tud razumljivo, k Tina je u redu punca, mava skupne prjatle in vsi jo majo ful radi.
Upam, da bojo steral zdej ta dva idiota ven, kar bi mogl že zdavnaj nardit.
Ni panike, to je tvoje mnenje, zanima me samo, če si je tak folk sposoben ob koncu dneva pogledat v oči in mirno zaspat...
Kakorkol že, grdo je blo včeri, pa tud razumljivo, k Tina je u redu punca, mava skupne prjatle in vsi jo majo ful radi.
Upam, da bojo steral zdej ta dva idiota ven, kar bi mogl že zdavnaj nardit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov