Bar II [združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Pa sej je čist logično, da je treba najprej pomesti z najmočnejšo konkurenco, sej to je igra za 12 mil, in se menda niso sem prijavili, da bi iskali najboljše prijatelje, in da bi pokazali kako pošteni so.
In sem prepričana, da če bi danes določil kandidata za vroči stol nekdo izmed belih, bi prav tako določil 2 iz nasprotne skupine. Tako, da tisto Tinino in Gregorjevo začudenje in smiljenje je bilo čist odvečno oziroma zelo taktično. Pa tud nekak razumem Žigata, ko je na koncu kar odkorakal ven, če so se pa beli tako zarotili proti črnim, je vmes zgledalo kot da črni sploh niso barovci, so bili čist izolirani (in to ne samo prostorsko ).
Da se pa Gaber pa Jernej dobr razumeta pa tud ni nič novega, glede na to, da je doslej prinesel Jernej v bar največ zaslužka (tud pred prihodom teh njegovih prijateljev), in se je izkazal za zelo dobrega gostinca.
In sem prepričana, da če bi danes določil kandidata za vroči stol nekdo izmed belih, bi prav tako določil 2 iz nasprotne skupine. Tako, da tisto Tinino in Gregorjevo začudenje in smiljenje je bilo čist odvečno oziroma zelo taktično. Pa tud nekak razumem Žigata, ko je na koncu kar odkorakal ven, če so se pa beli tako zarotili proti črnim, je vmes zgledalo kot da črni sploh niso barovci, so bili čist izolirani (in to ne samo prostorsko ).
Da se pa Gaber pa Jernej dobr razumeta pa tud ni nič novega, glede na to, da je doslej prinesel Jernej v bar največ zaslužka (tud pred prihodom teh njegovih prijateljev), in se je izkazal za zelo dobrega gostinca.
-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men je tole vse skupi kr neki. Prejšnji barovci so mi bli bolši. Nekak so znal bolš delovat kot team. Kar se pa današnjega večera tiče- taktiziranje.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem mislna, da bo že dans une rezerva pršla. pa sem pol mal pozabla, ko sem gledala ubogega Gregorja na vročem stolu
Sam men se zdi, da beseda presenečenje pomeni nekej dobrega, kar pa v POP-tvjevem prmeru niti slučajno ne drži, ker majo res bedne fore. Me prov zanima s čim jih bojo presenetl zj No verjetno je naslednja stvar rezerva
Sam men se zdi, da beseda presenečenje pomeni nekej dobrega, kar pa v POP-tvjevem prmeru niti slučajno ne drži, ker majo res bedne fore. Me prov zanima s čim jih bojo presenetl zj No verjetno je naslednja stvar rezerva
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Joj, pa lih Tina je mogla ven, ena redkih skuliranih oseb tle v Baru. Sam mi ni preveč žal, ker mi je tud Gregor fajn, tko da nisem navijala za nobenega izmed njiju. Moj favorit je Emil, takoj za njim pa Gregor. Tud Špela mi je postala veliiko bolj simpatična kot na začetku. Bojana mi gre pa vedno bolj na k*rac. Zdej pa Žiga in Đeri - beware!
OT: Danes, ko sem bila v kinu, so se v dvorani eni ljudje začel dret: "Dej nared, da mi pride!"
OT: Danes, ko sem bila v kinu, so se v dvorani eni ljudje začel dret: "Dej nared, da mi pride!"
Let the good times roll.
-
jemina - Cosmopsiho
girlie napisal/-a:OT: Danes, ko sem bila v kinu, so se v dvorani eni ljudje začel dret: "Dej nared, da mi pride!"
Sam, ko je fajn tale fredijev komad
Res na uno govejo podlago poje daj naredi mi, da mi pride
Super kombinacija
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
^
Lih prejle sm bla pri Zvezdi in sm vidla kako so snemal Tino, ko je šla iz Bara. Dost simpa zgleda. Škoda, da je šla ven, zdej ostaneta še Emil in Gregor, upam, da en od njiju zmaga.
Sveta dvojica pa ... nou koment
Lih prejle sm bla pri Zvezdi in sm vidla kako so snemal Tino, ko je šla iz Bara. Dost simpa zgleda. Škoda, da je šla ven, zdej ostaneta še Emil in Gregor, upam, da en od njiju zmaga.
Sveta dvojica pa ... nou koment
This too shall pass.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
hahahahahahha LoL, berte to :
za use tiste, ki zelite moj msn-takole bomo nardil... ko pridem domov odprem novi msn za use fane... (kok se to cudn slis-za use fane, nism navajen tko govort ), no ok takle bo biu nekak:
zigafan@hotmail.com
upam da sm vam pomagal mal... to je use kar lahko zdej...LP
z!gga
za use tiste, ki zelite moj msn-takole bomo nardil... ko pridem domov odprem novi msn za use fane... (kok se to cudn slis-za use fane, nism navajen tko govort ), no ok takle bo biu nekak:
zigafan@hotmail.com
z!gga
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Moj bog, neki časa ne prečekiram te teme, pa je že čist preveč za brat pol
Ugl. jst sm bla zadnč čist u šoku, k je mogi it Klemen dam. Jst sm misnla, da bo on zmagu in mi je bil tud kr všeč. Bojana mi je bla do takrat kokr tok uredu, ampak je res zahinavla, k je dala Klemnu minus, res je zajebala sceno in mi je čist dol padla. Za una dva papka sm itak vedla, da mu ga bosta dala!
No dons je šla pa še Tina, k mi je bla kul, poleg Gregorja in Emila...
Komi čakam, da un usrane pride na stol (Žiga), k bo tko letu ven, da mu ne bo nč jasn! Mu ne bojo njegovi "fani" mogl nč pomagat
Ugl. jst sm bla zadnč čist u šoku, k je mogi it Klemen dam. Jst sm misnla, da bo on zmagu in mi je bil tud kr všeč. Bojana mi je bla do takrat kokr tok uredu, ampak je res zahinavla, k je dala Klemnu minus, res je zajebala sceno in mi je čist dol padla. Za una dva papka sm itak vedla, da mu ga bosta dala!
No dons je šla pa še Tina, k mi je bla kul, poleg Gregorja in Emila...
Komi čakam, da un usrane pride na stol (Žiga), k bo tko letu ven, da mu ne bo nč jasn! Mu ne bojo njegovi "fani" mogl nč pomagat
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 04. Nov. 2006 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
izjava tena iz žigatovih ust: jst nism nobenmu nč slabga reku v baru in noenmu nč slabga naredu....
mislm, a je lahko še kej bolj patetičnega k tale stavk...nič slabga reku...ja al pa da je hotu petro ubit na vse načne in pa špelino celo familijo matr k bomšla u bar ga prefukam k vola
tinči pa...škoda škoda...škoda ker je spet a stol postavu dva prijatelja...škoda ker upam da naslednji let on...sej se vidi da ga tam nihče več ne mara razn njegovga pedra đerija...
gregi ej pa kul oseba...ful je smešn...in pesmca dej nared d ami pride, je res zaaaakon
mislm, a je lahko še kej bolj patetičnega k tale stavk...nič slabga reku...ja al pa da je hotu petro ubit na vse načne in pa špelino celo familijo matr k bomšla u bar ga prefukam k vola
tinči pa...škoda škoda...škoda ker je spet a stol postavu dva prijatelja...škoda ker upam da naslednji let on...sej se vidi da ga tam nihče več ne mara razn njegovga pedra đerija...
gregi ej pa kul oseba...ful je smešn...in pesmca dej nared d ami pride, je res zaaaakon
-
jemina - Cosmopsiho
Poison Girl napisal/-a:hahahahahahha LoL, berte to :
zigafan@hotmail.com
z!gga
O zakon, ga bom takoj dodala na msn
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men je tud škoda ker je šla Tina ven ... Sicer ni bla moja najljubša, ampak ena izmed boljših trenutno noter.
Vedenje od Žiga in Jerrya je pač razumljivo, bojita se vročega stola, ker sta najbrž prepričana, kakšno mnenje ima folk o njiju in da bi takoj letela ven.
Me zanima, kakšn opušak bo zdej nova rezerva.
Vedenje od Žiga in Jerrya je pač razumljivo, bojita se vročega stola, ker sta najbrž prepričana, kakšno mnenje ima folk o njiju in da bi takoj letela ven.
Me zanima, kakšn opušak bo zdej nova rezerva.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
JA Žiga je res ... Ne najdm besede. Vedla sem, da bo Gregor ostal. Glasovanja sm se vzdržala ker podpiram bojkot, ki ga nekak ni. Zakaj pa ni Popo pokazu folka zuni (sej a je sploh bil "protest"), če so govoril, da ga bodo. Sej je pa folk tko še bl sprgledu. Zdj bojo sam zanimivi prvi + pa -... ex beli bodo dal - žigatu, ker bojo pa črni to vedl mu bosta dala Đeri pa Bojana +, da neb šou na stol... Obratno bo pa pomoje pr belih in se bo pomoje za las izšlo kej... kr zanimiv bo vrjetn. Ampak do srede vrjetn še rezerva pride...aja pa bo una blonda kje bla slika tuki na forumu, ker je neki sumljivo skos na popu zadne dni baje...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov